چی را با چی بخوریم تا سودکنیم؟


انرژی بدن ما از همان غذاهایی است كه می‌خوریم. این نكته علمی بارها ثابت شده است اما سلامت و شادابی بخش‌های مختلف بدن ما صرفا به غذاهای اصلی كه می‌خوریم ربط ندارد؛ به آنچه با غذا می‌خوریم هم مربوط می‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها: انرژی بدن ما از همان غذاهایی است كه می‌خوریم. این نكته علمی بارها ثابت شده است اما سلامت و شادابی بخش‌های مختلف بدن ما صرفا به غذاهای اصلی كه می‌خوریم ربط ندارد؛ به آنچه با غذا می‌خوریم هم مربوط می‌شود. درواقع شما ممكن است در وعده غذایی اصلی خود یك ماده غذایی بسیار باكیفیت قرار داده باشید اما مواد مغذی موجود در این غذا برای جذب و رسیدن به سلول‌های بدن به مواد دیگری احتیاج دارند كه الزاما در همان غذا یافت نمی‌شود.

تابستان امسال، آنتی اکسیدان می‌خورم!


تابستان امسال، آنتی اکسیدان می‌خورم!
برای خوب برنزه شدن و مبارزه با پیری، امسال، تغذیه تان را پر از آنتی اکسیدان کنید.

فقط باید بدانید آنها را کجا پیدا کنید.
با هم نگاهی کوتاه بر انواع مختلف آنتی اکسیدان ها و خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان خواهیم داشت.
فراوانی آنتی اکسیدان با تنوع در تغذیه ممکن است
پایۀ تغذیه ای سالم، بر مصرف همه چیز است. 

مصرف ويتامين«C » اثرات مضر آلودگي هوا را كاهش مي‌دهد


52-71.jpg
پزشكان تاكيد كردند كه مصرف مواد غذايي غني از ويتامين C‌ مانند ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه، اثرات مضر آلودگي هوا را بويژه در مبتلايان به بيماريهاي مزمن ريوي كاهش مي‌دهد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، اين پزشكان روي گروهي از بيماران بستري شده در بيمارستان لندن كه به آسم يا بيماري انسداد مزمن ريوي (COPD) مبتلا بودند مطالعه كرده و متوجه شدند افرادي كه سطح ويتامين C در خونشان پايين است بيشتر مستعد ابتلا به مشكلات تنفسي بويژه در روزهايي هستند كه آلودگي هوا نسبتا زياد است.

مصرف همبرگر خطر ابتلا به سرطان پروستات را تشديد مي‌‌كند


gosht.jpg
در يك آزمايش جديد مشخص شد گوشت قرمز پخته شده در حرارت زياد مانند همبرگرها خطر ابتلا به نوع پيشرفته سرطان پروستات را تا 40 درصد افزايش مي‌دهد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، مطالعات جديد از سوي كارشناسان انستيتو پيشگيري از سرطان در كاليفرنيا و متخصصان دانشگاه كاليفرنياي جنوبي شواهد پزشكي جديد و مهمي درباره چگونگي تاثيرگذاري گوشت قرمز سرخ شده در روغن بر افزايش خطر ابتلا به سرطان پروستات ارائه كرده است.

زنان قبل از بارداری توسط متخصص تغذیه رژیم غذایی داشته باشند


7c99e129ef5d484bfa785141265226a7.jpg
تمامی زنان قبل از بارداری باید از متخصص تغذیه رژیم غذایی بگیرند حتی افراد سالمی که رژیم غذایی مناسب و کاملی دارند.
دکتر احمدرضا درستی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بيان اين مطلب گفت: خانم‌های در آستانه بارداری از دید تغذیه به سه گروه تقسیم می‌شوند، دسته اول زناني هستند كه دارای سوء تغذیه هستند افرادی که به حد کفایت غذا نمی‌خورند و تعادل و تنوع غذایی نیز ندارند. گروه دوم تغذیه خوبی داشته و مواد غذایی را به حد کفایت مصرف می‌کنند. گروه سوم نیز بیش از نیاز خود غذا مصرف می‌کنند.

براي كنترل فشار خون، سيب را با پوست بخوريد


پزشكان كانادايي تاكيد كردند خوردن يك عدد سيب با پوست در روز در پيشگيري از بالا رفتن فشار خون موثر است.
8781_555.jpgبه گزارش سرويس سلامت ايسنا، اين پزشكان به تازگي دريافته‌اند كه مصرف اين ميوه با پوست در مقايسه با ساير خوردني‌ها و آشاميدني‌هاي مفيد نظير چاي سبز و تمشك آبي كه منابع غني از آنتي اكسيدان و فلاوونوئيد هستند در كنترل فشار خون بسيار موثرتر است.
به گزارش ديلي اكسپرس، كارشناسان علوم تغذيه در كالج كشاورزي نووا اكسريتا روي پوست سيب و خود اين ميوه به طور جداگانه مطالعه كرده و به نتايج فوق دست يافته‌اند.
بر اساس اين يافته كه در مجله «شيمي غذا» منتشر شده، پوست سيب در متوقف ساختن فعاليت آنزيمي موسوم به ACE‌ كه عامل شناخته شده موثر در افزايش فشار خون است، 6 برابر موثرتر از ساير مواد خوراكي و حتي سيب پوست كنده است. پوست سيب غني از مواد شيميايي مفيد موسوم به فلاوونوئيدها است كه تاثير به سزايي در متوقف ساختن آنزيم ACE و در نتيجه كنترل فشار خون دارند.

حساسیت به شیرگاو شایع‌ترین علت ریفلاكس در شیرخواران و كودكان است


 یك فوق تخصص گوارش و كبد كودكان با بیان اینکه حساسیت به شیر گاو از شایع‌ترین علل ریفلاكس در شیرخواران و كودكان است، گفت: در شیرخوارانی كه از شیر مادر تغذیه می‌كنند به دلیل ورود مواد حساسیت زا به شیر، مادر باید از خوردن شیر پرهیز كند.


دكتر غلامرضا خاتمی در گفت وگو با ایسنا ؛ با اشاره به اینكه ریفلاكس برگشت غذا از معده به مری است، گفت: در نوزادان و شیرخواران، برگرداندن شیر 4 تا 5 نوبت در روز طبیعی بوده که ریفلاكس فیزیولوژیك نامیده می‌شود.




وی در ادامه افزود: ریفلاكس فیزیولوژیك اگر با علایم دیگری همراه نباشد با بالا رفتن سن شیرخوار تا سن 7 تا 8 ماه كه كودك قادر به نشستن است یا حداكثر تا 10 ماهگی بهبود می‌یابد و جای نگرانی وجود ندارد.

نوشابه‌های انرژی‌زا باعث ایجاد آرامش در فرد می‌شود



 با وجود آن كه نوشابه‌های انرژی‌زا ارزش تغذیه‌ای چندانی ندارند اما استفاده از آنها برای برخی از افراد مفید است.





دكتر سیدعلی كشاورز مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با (ایسنا)، در این رابطه افزود: نوشابه‌های انرژی‌زا با وجود قند بالایی كه دارند باعث چاقی می‌شوند اما بعضی از آنها حاوی ویتامین B هستند كه باعث ایجاد آرامش در فرد می‌شود.وی افزود: هر كدام از این نوشابه‌ها 200 كیلو كالری انرژی به بدن می‌رساند و بعضی از افراد با مصرف چهار تا پنج نوشابه به اندازه مصرف یك پرس غذا كالری دریافت می‌كنند كه اگر این انرژی سوزانده نشود به همان اندازه فرد را چاق می‌كند.




دكتر كشاورز تاكید كرد:

سلامتی با نوشیدنی های سبز


سرانجام رژیم های غلط غذایی سبک زندگی ناسالم است

سلامت نیوز:مطالعات نشان داده است افراد چاق و بیماران مزمن که تمام سهم میوه و سبزیجات روزانه خود را مصرف نمی کنند، در عوض به خوردن چربی های بسیار اشباع شده و غذاهای شیرین روی می آورند. اکثر مردم به پرخوری و افراط در مصرف این نوع غذاها تمایل دارند که درنتیجه می تواند خیلی زود به یک سبک زندگی ناسالم بیانجامد. متاسفانه بیشتر این عادت های غذایی ناسالم و سبک های زندگی بدون فعالیت های فیزیکی، در حال انتقال به کودکانشان است.

رژیم غذایی سالم، هوش کودکان را بالا می‌برد



سلامت نیوز:تحقیقات جدید محققان دانشگاه آدلاید نشان داد: کودکانی که از رژیم های غذایی سالم در اوایل زندگیشان استفاده می‌کنند، بهره‌هوشی (آی‌کی‌یو) نسبتاً بیشتری دارند اما آن دسته از کودکانی که از غذاهای ناسالم و سنگین‌تر استفاده می کنند؛ آی‌‌کی‌یو‌ی نسبتاً کمتری دارند.
این تحقیقات به سرپرستی خانم دکتر لیزا اسمیترز، محقق سلامت عمومی دانشگاه آدلاید انجام شد و محققان به رابطه بین عادتهای غذایی کودکان در 6 ماهگی، 15 ماهگی و دو سال اول زندگیشان و میزان بهره هوشی آنها در سال هشتم زندگیشان توجه کردند.محققان در این تحقیقات الگوهای غذایی بیش از 7 هزار کودک از جمله میزان استفاده از غذاهای خانگی سنتی و جدید، غذاهای آماده کودک، استفاده از شیر مادر و غذاهای بی خاصیت را با یکدیگر مقایسه کردند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ دکتر اسمیترز گفت: رژیم غذایی مواد مغذی لازم برای رشد بافتهای مغزی کودک را در 2 سال اول زندگی فراهم می‌کند و هدف از این تحقیقات بررسی تاثیر رژیم غذایی بر IQ کودکان بوده است.وی تصریح کرد: کودکانی که در 6 ماهه اول زندگی از شیر مادر استفاده کرده بودند و سپس در طول 15 تا 24 ماه بعد از آن از رژیم‌های غذایی سالم مثل حبوبات، پنیر، میوه و سبزیجات مصرف کرده بودند، در سن 8 سالگی نمره IQ آنها تقریباً 2 نمره بیشتر بود.
اما به گفته اسمیتز؛ "کودکانی که در 2 سال اول زندگیشان از بیسکویت، شکلات، شیرینی، نوشیدنی‌های غیرالکلی و چیپس استفاده کرده بودند، بهره هوشیشان در سن 8 سالگی 2 نمره کمتر بود.دکتر اسمیترز گفت: علاوه بر اینها؛ ما متوجه تاثیر منفی غذاهای آماده کودکان روی IQ آنها که در شش ماهگی به کودک داده می‌شود؛ شدیم اما اگر این غذاها در ماه بیست و چهارم مصرف شوند؛ تاثیری مثبت روی IQ خواهند داشت.