شیرین کننده های رژیمی فاقد کالری هستند

اکثر مبتلایان به دیابت نوع اول زیر 20 سال هستند و بدن نوجوانان دیابت تیپ 1 قادر به تولید هورمون انسولین نیستند.
به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران به نقل از هلت نیوز؛ بدون انسولین بدن نمی تواند گلوکز را مصرف کند و در نتیجه قند خون بالا می ماند. شیرین کننده های رژیمی موادی مصنوعی هستند که حاوی شکر نبوده و در نتیجه فاقد کالری می باشند و وزن فرد را بالا نمی برند.
گفتنی است، این شیرین کننده ها مانند تمام افزودنی های غذایی به طور شدیدی از نظر سلامت و تعداد مصرف ارزشیابی می شوند ،برای این مواد مقدار قابل قبول مصرف روزانه تعیین شده است که این مقدار مصرف معمولاً برای تمامی افراد به ازای هر 1 کیلوگرم وزن بدن تعیین می شود.
 اين گزارش حاکیست؛ افرادی که روزانه حدود 1 کیلوگرم آب می نوشند خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهند و مانع افزایش قند خون می شوند و دیگر نیازی به شیرین کننده ها ندارند.

محققان کشور فرآورده گیاهی جدید برای درمان عفونت های قارچی تولید کردند

 محققان مرکز تحقیقات فارماکولوژیک و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فرآورده گیاهی موسوم بهˈ فیتوواژکس ˈ برای درمان عفونت های قارچی و میکروبی تولید کردند .

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکترˈ احمد قربانی ˈ مدیر اجرایی مرکز تحقیقات فارماکولوژیک و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد این فرآورده گیاهی گفت : این دارو از فرآوری گیاه سیاه دانه ساخته شده است و به صورت شیاف مورد استفاده قرار می گیرد.

وی اظهار داشت : این دارو در اداره ثبت مالکیت های صنعتی به نام محقق آن دکترˈ حسن رخشنده ˈ با شماره 75529ثبت اختراع شده است.

مدیر اجرایی مرکز تحقیقات فارماکولوژیک و گیاهان دارویی تولید انبوه داروهای جدید را گامی موثر برای حمایت از محققان ایرانی دانست و گفت : مراحل تولید انبوه داروی فیتوواژکس در حال پی گیری است و پیش بینی می شود در طول چند ماه آینده این دارو برای استفاده بیماران وارد بازار شود.

خيارهای گلخانه اي را با احتیاط مصرف کنید

   عدم توجه به مدت زمان رفع آثار سموم در خیارهای گلخانه ای، موجب ابتلای مصرف کنندگان به مسمومیت و واکنش های آلرژیک می شود.
به گزارش وب دا، كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، گفت: اگرچه بوته خيار گلخانه اي در مقایسه با خیار مزرعه ای پربارتر است، اما حساسیت بیشتری به آفات داشته و تولیدکنندگان از سموم قوی تری برای جلوگیری از آفت زدگی استفاده می کنند.
 اكرم پايدار اظهار کرد: این سموم ابتدا وارد شیره و گوشت گیاه شده، با گذشت سه هفته تا یک ماه، اثر سوء مسمومیت زایی آن خنثی شود.
 وي ادامه داد: در کشور ما این مدت زمان کمتر مورد توجه بوده و محصول، 10 تا 12 روز پس از سم پاشی به بازار عرضه می شود

رژیم سوپ‌خوری ظرف 10 روز شما را لاغر می‌کند



  یک متخصص رژیمی غذایی در انگلیس در کتاب جدید خود تحت عنوان «سوپ شما را لاغر می‌کند» ادعا کرده است که با جایگزین کردن سوپ به جای غذاهای دیگر در طول روز می‌توانید ظرف 10 روز وزن خود را کاهش دهید.



به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دکتر فیونا کرک، متخصص تغذیه در کتاب جدید خود تاکید کرده است که رژیم سوپ‌خوری به کم کردن وزن اضافی بدن کمک می‌کند.دکتر کرک حتی توصیه می‌کند که برای وعده غذایی صبحانه نیز می‌توان سوپ را انتخاب کرد. هر چند در ابتدا ممکن است سوپ خوردن به هنگام صبح عجیب به نظر برسد اما پس از مدتی تاثیر شگفت‌انگیز آن را خواهید دید و این غذای کم کالری و سالم و در عین حال مغذی را به دیگران نیز توصیه خواهد کرد.


امواج تابشی مایکروفرها مضر نیستند!


از 88.66 درصد نمونه مایکروفر خانگی مورد بررسی تنها 25.2 درصد آنها تابش بیش از یک میلی وات بر سانتیمتر مربع داشتند.
آفتاب: محققان با بررسی میزان امواج الکترومغناطیس تابشی از مایکروفرهای خانگی و رستوران‌ها دریافتند: مایکروفرها هیچ اثر بهداشتی زیان‌آوری ندارند.

به گزارش ایسنا، مایکروویو بخشی از طیف امواج الکترومغناطیس است که دارای فرکانس بالا و طول موج کوتاه است.

در راستای تعیین میزان امواج الکترومغناطیس تابشی از مایکروفرهای خانگی و رستوران‌ها و بررسی مضر بودن آن، مطالعه‌ای توسط ادریس حسین‌زاده، مربی گروه مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی لرستان و همکارانش انجام شد.

این مطالعه بر روی 45 مایکروفر مورد استفاده در خانه‌ها و رستوران‌ها صورت گرفت. در این مطالعه امواج الکترومغناطیسی مارک‌های مختلفی از مایکروفرهای مورد استفاده در خانه‌ها و رستوران‌ها به وسیله آشکارساز نشت امواج مایکروویو مدل HI-1501 مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها حاکی از آن است که میانگین نشت اندازه‌گیری شده در کل نمونه‌های مورد بررسی برابر 1.1 میلی وات بر سانتیمتر مربع و میانگین نشت اندازه‌گیری شده برای مایکروفرهای خانگی و رستوران‌ها به ترتیب برابر1.7 و 1.2میلی وات بر سانتیمتر مربع برآورد شد. از 88.66 درصد نمونه مایکروفر خانگی مورد بررسی تنها 25.2 درصد آنها تابش بیش از یک میلی وات بر سانتیمتر مربع داشتند.

ترسناک ترین راه برای لاغر شدن!

در این میان فیلم درخشش در صدر جدول قرار دارد.فیلم درخشش که در سال ۱۹۸۰ ساخته شد و به عنوان یکی از ترسناکترین فیلم های تاریخ سینمای دنیا شناخته می شود می تواند باعث سوختن ۱۸۴ کالری شود.
 
آفتاب: لاغرشدن و داشتن اندامی مناسب از جمله مواردی است که بسیاری از افراد به دنیال آن هستند. این آرزو نه فقط به خاطر اندامی زیبا بلکه به خاطر سلامتی نیز هست.

راه های بسیاری زیادی تا به حال برای لاغر شدن نام برده شده است که از جمله آن ها می توان به خوردن فلفل و یا ورزش های طاقت فرسا اشاره کرد.به تازگی در تحقیقاتی که در دانشگاه "وست مینستر" انجام شده است مشخص شد که دیدن فیلم های ترسناک نیز می تواند به شما در داشتن اندامی مناسب کمک کند.

در این تحقیقات، نتایج از این قرار بود که تماشای فیلم های ترسناک به مدت ۹۰ دقیقه می تواند تا ۱۱۳ کالری بسوزاند که این به اندازه نیم ساعت پیاده روی و یا خوردن یک تخته شکلات است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،محققان تحقیقاتشان را در این نقطه متوقف نکردند و آن ها تعدادی از فیلم های که میزان بیشتری کالری می سوزانند را نیز مشخص کرده اند. در این میان فیلم درخشش در صدر جدول قرار دارد.فیلم درخشش که در سال ۱۹۸۰ ساخته شد و به عنوان یکی از ترسناکترین فیلم های تاریخ سینمای دنیا شناخته می شود می تواند باعث سوختن ۱۸۴ کالری شود.

در این میان فیلم آرواره ها با ۱۵۸ کالری مقاوم دوم را بدست آورد.در این تحقیقات همچنین مشخص شد فیلم هایی که باعث می شود تا بیننده لحظه ای از روی صندلی اش تکان بخورد بهترین عملکرد را در سوزاندن کالری و لاغری دارند.

سرکه را فقط نخورید!

برای ضدعفونی کردن و از بین بردن جرم لکه‌های قهوه‌ای روی دستشویی و حمام سرکه سفید بریزید و بگذارید چند ساعت بماند.
آفتاب: سرکه یکی از موادی است که در اکثر خانه‌ها می‌توانیم آن را ببینیم؛ از این ماده اسیدی نه تنها در برخی از غذاها و خوراکی‌ها بلکه در تمیز کردن خانه نیز استفاده می‌شود.

برای داشتن خانه‌ای تمیز و مرتب لازم نیست در فکر خریداری وسایل جدید باشید‌؛ با کمی دقت در نظافت و تمیزکاری می‌توانید از همان وسایل قدیمی استفاده کنید.

برای برق انداختن و تمیز کردن وسایل، 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی و 4 قاشق غذاخوری سرکه سفید را در 4 لیوان آب مخلوط کنید و تمامی وسایل چوبی را با آن تمیز کنید تا براق شود؛ سپس آنها را با پارچه خشک و تمیز کنید.

برای برق انداختن استیل، پارچه آغشته به سرکه سفید به کار ببرید؛ تنها کافی است تا مقداری سرکه را با آب مخلوط کنید و آن را روی شیرآلات خود بکشید تا مثل روز اول براق شوند.

جرم بین کاشی‌های حمام را با استفاده از مسواک آغشته شده به سرکه سفید از بین ببرید؛ البته برای اینکه به بالاترین سطح تمیزی برسید نیاز است تا زحمت بیشتری بکشید و با یکبار انجام دادن این کار کاشی‌ها کامل تمیز نخواهند شد.

برای ضدعفونی کردن و از بین بردن جرم لکه‌های قهوه‌ای روی دستشویی و حمام سرکه سفید بریزید و بگذارید چند ساعت بماند.

فهرست غذاهایی که شما را باهوشتر می‌کنند/ رژیم بیماریهای شناختی


غذایی که مصرف می کنیم تأثیر مستقیمی روی عملکرد مغز دارد، بنابراین با انتخاب مواد غذایی صحیح می توان قدرت مغز را افزایش داد، حافظه را تقویت کرد و ذهن را جوان نگاه داشت.
آفتاب: یک توصیه به یک رژیم متعادل غذایی معقولترین راه تجویز نکته های غذا خوردن سالم است اما برخی از غذاها تأثیرات قابل توجهی در مغز دارند که می توان آنها را غذای مغز نامگذاری کرد. این غذاها در سلامتی مغز به عنوان عضو مهمی از بدن که در کارکرد تمام اعضا نقش حیاتی دارد بسیار موثر است.

ماهی های چرب

اگر برای به خاطر آوردن این که امروز چه روزی است و یا یک ساعت پیش چه غذایی را به عنوان ناهار صرف کرده اید، باید به مصرف غذاهایی بپردازید که مغزتان را ارتقا بدهد، یکی از این غذاها ماهیهای چرب هستند.
اسیدهای چرب امگا -3 که در ماه های چرب چون سالمون، ساردین و ماهی خال مخالی برای تمام بخشهای بدمان ارزشهای فوق العاده ای دارند و به نظر می رسد که مغز نیز از این قائده مستثنی نیست. تحقیقات دانشگاه کیوپیو در فنلاند نشان می دهد که خوردن ماهی های چرب برای سه بار در هفته خطر مشکلات مغزی را تا 26 درصد کاهش داده و از زوال حافظه جلوگیری می کند.

برگهای سبز تیره

خوردن برگهای سبز تیره مثل اسفناج، کلم پیچ و بروکلی که سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله ویتامین C و بتاکاروتن است برای سالم نگاه داشتن بدن و مغز بسیار ضروری است. این نوع سبزیجات منبع خوبی از اسیدفولیک هستند که می توانند به سرعت پردازش اطلاعات و به یادآورن خاطرات کمک کند.

مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون

کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
به گزارش ایسنا، این کارشناسان می‌گویند: کدو حلوایی ذخیره کلسترول بسیار اندکی دارد و به همین خاطر انتخابی مناسب برای یک رژیم غذایی کم کالری و نیز کاهش وزن است. اما از سوی دیگر تخمه‌های این گیاه پرخاصیت نیز در پایین آوردن کلسترول خون تاثیر فوق‌العاده‌ای دارند.
علاوه بر این تخمه کدو خواص فوق‌العاده و بسیار مفید دیگری نیز دارد. برای مثال مصرف تخمه کدو خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد، از بدن در برابر آرتریت، التهاب مفاصل و پوکی استخوان حفاظت می‌کند و یک منبع غذایی غنی از عنصر حیاتی «روی» است.
به گزارش سایت اینترنتی هلت می آپ، تخمه کدو دارای نوعی ماده شیمیای موسوم به «فیتو استرول» است که نقش جاذب کلسترول را ایفا می‌کند و کلسترول بدن را به خود جذب می‌نماید.
اغلب می‌دانیم که توت‌ها منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و اکنون کارشناسان توصیه می‌کنند که تخمه کدو را نیز از این نظر باید به فهرست توت‌ها اضافه کنیم. بنابراین تخمه کدو ماده خوراکی مناسبی برای مقابله با التهاب است.
همچنین مصرف 100 گرم مغز تخمه کدو می‌تواند 54 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. مغز تخمه کدو در عین حال منبع غنی از انواع ویتامین‌های گروه "ب" شامل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، ویتامین "ب 6" و فولیت است. علاوه بر این‌ها تخمه کدو به دلیل دارا بودن ترکیب شیمیایی موسوم به ال تریپتوفان در بهبود خلق و مقابله با افسردگی تاثیر بسزایی دارد. اما برخی دیگر از مطالعات نیز تایید می‌کند که مغز تخمه در پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه نقش دارد.
پزشکان همچنین تاکید دارند که تخمه کدو برای مقابله با انگل‌ها بویژه کرم‌های حلقوی مفید است. این ماده خوراکی معجزه‌گر در عین حال کاربرد زیبایی نیز دارد و به سالم و شفاف نگه داشتن پوست کمک می‌کند.

بهترین منابع غذایی برای کاهش چین و چروک‌های پوستی

کارشناسان تغذیه همواره توصیه می‌کنند که استفاده از فرآورده‌های طبیعی و محصولات گیاهی بهترین روش برای جوانتر و شاداب‌تر ماندن پوست و کاهش چین و چروک‌های صورت است.
به گزارش تورنتو نیوز، این کارشناسان در مقاله جدید فهرستی از این محصولات طبیعی را ارائه کرده‌اند که استفاده از آنها روند پیروی پوست را به تعویق می‌اندازد و چهره را جوانتر نگه می‌دارد.
این محصولات طبیعی عبارتند از:
- سبزیجات با برگ‌های بزرگ و سبزرنگ مانند اسفناج و کاهو که منابع غنی از لوتین و زیاکزانتین‌ هستند. مطالعات نشان می‌دهد که مواد غذایی غنی از این دو نوع آنتی‌اکسیدان خطر ابتلا به عارضه تحلیل نقطه ماکولار چشم ناشی از افزایش سن را کاهش می‌دهند و همچنین با مقابله با رادیکال‌های آزاد از آسیب دیدن پوست جلوگیری می‌کنند.
- تمشک آبی نیز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که مانع از پیری زودرس می‌شوند و در عین حال از بروز سرطان نیز جلوگیری می‌کنند. همچنین آنتوسیانین‌های موجود در تمشک آبی برای مقابله با استرس اکسیدیته که یکی از عوامل مهم پیری است، مفید است.
- ریشه‌های خوراکی زرد و نارنجی رنگ مانند هویج سرشار از بتاکاروتن هستند. این سوپر آنتی اکسیدان‌ها نیز برای حفظ سلامت پوست و چشم‌ها موثرند. سیب‌زمینی شیرین و کدو حلوایی نیز از این جمله منابع غذایی هستند.