عدم توجه به مدت زمان رفع آثار سموم در خیارهای گلخانه ای، موجب ابتلای مصرف کنندگان به مسمومیت و واکنش های آلرژیک می شود.
به
گزارش وب دا، كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج،
گفت: اگرچه بوته خيار گلخانه اي در مقایسه با خیار مزرعه ای پربارتر است،
اما حساسیت بیشتری به آفات داشته و تولیدکنندگان از سموم قوی تری برای
جلوگیری از آفت زدگی استفاده می کنند.
اكرم پايدار اظهار کرد: این سموم ابتدا وارد شیره و گوشت گیاه شده، با گذشت سه هفته تا یک ماه، اثر سوء مسمومیت زایی آن خنثی شود.
وي ادامه داد: در کشور ما این مدت زمان کمتر مورد توجه بوده و محصول، 10 تا 12 روز پس از سم پاشی به بازار عرضه می شود
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر