غذاهایی كه پوستی شگفت‌انگیز را برای شما تضمین می‌كنند

غذاهایی كه پوستی شگفت‌انگیز را برای شما تضمین می‌كنند می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل:  غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.


غذا خوردن برای پاك كردن خطوط چهره

دكتر دیل پینكاك، متخصص تغذیه و نویسنده كتاب «با آشپزی پوست بهتری داشته باشید» می‌گوید: رادیكال‌های آزاد، دشمن سلول‌های بدن هستند. سلول‌های پوست هم از این قاعده مستثنا نیستند. «رادیكال‌‌های آزاد در پوست شما باعث ایجاد خطوطی می‌‌شوند كه چهره شما را پیر می‌كند. شما با تغذیه درست و انتخاب بهترین مواد غذایی می‌توانید با رساندن مقادیر لازم از آنتی‌اكسیدان‌ها به بدن‌تان با این رادیكال‌های آزاد بجنگید و پوست‌تان را از آسیب دیدن محافظت كنید.»

با خط قرمز های کنسرو ماهی آشنا شوید

با خط قرمز های کنسرو ماهی آشنا شوید تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانیم و از خرید کنسروهایی با قوطی‌های متورم خودداری کنیم، اما مسائل و نکات مربوط به کنسروها به این دو موضوع ختم نمی‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل:  تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانیم و از خرید کنسروهایی با قوطی‌های متورم خودداری کنیم، اما مسائل و نکات مربوط به کنسروها به این دو موضوع ختم نمی‌شود. واقعیت این است كه این غذای آماده و خوشمزه تا به حال جان افراد زیادی را به خطر انداخته است. جدا از مسئله مسمومیت، مصرف بیش از حد آن نیز می‌تواند در طول زمان باعث حساسیت و مشکلات گوارشی شود، بهتر است همین امروز با تمام خط قرمزهای کنسروها آشنا شوید.

اگر به شیرینی معتاد شده اید بخوانید!

آیا می‌دانید شایع‌ترین اعتیاد در جامعه امروزی ما چیست؟ اعتیاد به سیگار؟ الكل؟ مواد مخدر؟ نه، تمامی حدس‌های شما اشتباه است. شاید تعجب كنید، ولی اعتیاد به شیرینی از رایج‌ترین انواع اعتیادها است. همه موجودات روی زمین، از انسان گرفته تا پرندگان، به خوردن شكر علاقه دارند. نه تنها مصرف بیش از حد قند و شیرینی‌جات اعتیادآور است، بلكه عامل بسیاری از مشكلات پزشكی نیز می‌باشد. اگرچه بسیاری از افراد اعتیاد به شیرینی‌ها را همچون اعتیاد به سیگار و یا الكل جدی نمی‌گیرند، ولی مطالعات نشان می‌دهند كه اعتیاد به شیرینی‌جات در مواردی می‌تواند بدتر از اعتیاد به الكل یا مواد مخدر باشد و عوارض بیشتری داشته باشد.

 اعتیاد به شیرینی همچون اعتیاد به الكل و نیكوتین، بدن را وابسته می‌كند؛ به طوری كه حتی اگر مقدار جزئی از شیرینی مصرفی روزانه كم شود، فرد انرژی خود را از دست می‌دهد و احساس ضعف می‌كند.
نیشكر به شكل طبیعی غنی از مواد معدنی و ویتامین‌ها است و در مقابل شكر تصفیه شده عاری از تمام مواد مغذی می‌باشد. قند به سرعت از طریق دستگاه گوارش جذب می‌شود و قند خون بالا می‌رود و به همان نسبت هم سریع افت می‌كند. با چند روز مصرف مداوم، بدن به لحاظ فیزیكی به سرعت وابسته می‌شود و توقف آن بسیار دشوار است.

4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند

برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید لازم است در گام اول اطلاعات درستی در مورد تغذیه کسب کنید. بعضی از باورها هستند که به مرور زمان در بین مردم رواج یافته‌اند اما پایه و اساس علمی ندارند.

همه‌ی ما کمابیش می‌دانیم اساس یک تغذیه‌ی سالم چیست: این که میوه و سبزیجات فراوانی میل کنید، مصرف مواد غذایی چرب را کاهش دهید و به میزان کافی آب بنوشید. اما گاهی آن قدر حرف‌ها و توصیه های غذایی مختلفی می‌شنویم که تشخیص درست از غلط کمی دشوار می‌شوند. برای آشنایی با این باورهای رایج نادرست با ما باشید.
قهوه، کافئین

افسانه‌ی شماره‌ی یک:
نوشیدنی‌های کافئین دار باعث دهیدراته شدن بدن می‌شوند


از سال‌ها قبل گفته شده است که کافئین خاصیت ادرارآوری دارد و میزان ادرار را افزایش می‌دهد و برای همین آب بدن را از بین می‌برد. اما نتایج پژوهشی که در The International Journal of Sport Nutrition and Exercice Metabolism به چاپ رسیده این باور را تایید نمی‌کند. بر اساس نتایج همین پژوهش مصرف کافئین تأثیر زیادی در هیدراته شدن بدن (تأمین آب) شرکت کننده ها داشته است.

رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند

متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیشتر غذا می‌خورند و کالری بیشتر دریافت می‌کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، این متخصصان در دانشگاه ایلینویز تاکید کردند کودکان وقتی در رستوران غذا می‌خورند خیلی بیشتر از مواقعی که در خانه غذا می‌خورند، کالری دریافت می‌کنند. غذاهای آماده در رستوران‌ها، حاوی مقادیر بیشتری چربی اشباع شده و سودا هستند و استفاده از آنها میزان کالری بدن را افزایش می‌دهد.

به گزارش سایت اینترنتی مای هلت نیوز دیلی، آزمایشات مشخص کرده است کودکان و نوجوانان وقتی تمام روز از مواد غذایی آماده و رستورانی استفاده می‌کنند به ترتیب 160 و 267 واحد کالری بیشتری دریافت می‌کنند.

مطالعات تایید می‌کند که افزایش نرخ چاقی و افزایش مصرف فست فودها طی چند دهه اخیر به موازات هم اتفاق افتاده است. به بیان دیگر غذاهای آماده و رستورانی از عوامل مهم تشدید کننده بحران چاقی هستند.

شرح این مطالعه در مجله «آرشیو طب اطفال و نوجوانان» منتشر شده است.


مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد


کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.

مهدیه السادات حاجی میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: برخی از املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن و روی بدون توجه به برنامه غذایی روزانه مادر، از ذخایر بدن او در شیر وارد می‌شوند اما برخی املاح مانند ید در شیر مادر ارتباط مستقیمی با تغذیه او دارد بنابراین توصیه می‌شود که مادران شیرده مانند دوران بارداری از نمک یددار تصفیه شده به مقدارکافی استفاده کنند.

وی ادامه داد: از نظرمکمل‌ها بهتر است مصرف قرص آهن تا 3 ماه بعد از زایمان ادامه یابد.

وی اظهار کرد: از نظر ویتامین‌ها، غذای مادر شیرده بایستی حاوی مقادیر کافی مواد مغذی باشد چرا که میزان ویتامین‌های شیر مادر انعکاسی از مقدار ویتامین مصرفی مادر است.

حاجی میرزاده تصریح کرد: مصرف غذاهای پرادویه و چاشنی دار یا سیر و مواد مشابه ممکن است روی طعم شیر اثر گذارد و سبب عدم تمایل شیرخوار به شیر خوردن شود.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: در برخی مادران ممکن است پس از فعالیت بدنی شدید و ورزش به علت ورود اسیدلاکتیک به شیر، طعم تلخ در شیر ایجاد کرده و شیرخوار از شیرخوردن امتناع ورزد. در این موقع لازم است مادر قبل از شیر دادن، سینه خود را بشوید و مقدار کمی از شیر خود را قبل از تغذیه شیرخوار بدوشد و دور بریزد.


از مصرف غذاهای پرچرب در دوران بلوغ خودداري كنيد


قابل توجه دختران؛
مصرف زیاد غذاهای پرچرب در دوران بلوغ سبب ایجاد التهاب در غدد سینه می شود که حاصل آن افزایش خطر سرطان سینه است.
معصومه دادخواه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اینکه چرا در دوران بلوغ رژیم غذایی از اهمیت ویژه ای برخودار است گفت: رژیم غذایی حاوی چربی زیاد در دوران بلوغ با افزايش خطر بروز سرطان سینه در سنین بالاتر از رابطه مستقیم دارد.

وی در ادامه مطلب خود افزود: دوران بلوغ زمانی بسیار حساس و مهم است چون چارچوب اصلی برای رشد غدد سینه ایجاد می شود.

دادخواه تصریح کرد: مصرف زیاد غذاهای پر چرب در این دوران سبب ایجاد التهاب در غدد سینه می شود که حاصل آن افزایش خطر سرطان سینه است.

عوارض مهم کاهش وزن سریع بر روی بدن




بسیاری از سایت‌های مختلف روشهای گوناگون و متنوعی را برای کاهش وزن ارائه می‌کنند اما تقریبا هیچ یک از این سایت‌ها درباره اثرات مضر و عوارض جانبی کاهش وزن سریع بر روی بدن مطلبی منتشر نمی‌کنند.
آفتاب: تقریبا همه ما علاقه‌مند هستیم که خیلی سریع و موثر وزن خود را کاهش دهیم و معمولا نیز برای شروع و بعنوان سریعترین و آسانترین روش به سایت‌های اینترنتی مراجعه می‌کنیم.

به گزارش ایسنا،بسیاری از سایت‌های مختلف روشهای گوناگون و متنوعی را برای کاهش وزن ارائه می‌کنند اما تقریبا هیچ یک از این سایت‌ها درباره اثرات مضر و عوارض جانبی کاهش وزن سریع بر روی بدن مطلبی منتشر نمی‌کنند.

به گزارش سایت اینترنتی هلت می آپ، کارشناسان تغذیه و سلامت تاکید دارند که راه‌حل‌های لاغری فوری معمولا مضر هستند و به بدن آسیب می‌رسانند مهمترین عوارض جانبی کاهش سریع وزن برای بدن عبارتند از:

- سلولیت: این واژه به ایجاد چین و چالهای پوستی در ناحیه شکم، ران‌ها و پاها اطلاق می‌شود. معمولا کاهش یا افزایش سریع وزن از عوامل اصلی بروز این چال‌های پوستی و سلولیت هستند.

قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند


دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌کند. دانشمندان آلمانی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف قهوه سرعت و دقت مغز در تشخیص کلمات با بار معنایی مثبت را افزایش می دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه روسی پراودا، دانشمندان دانشگاه «رور» آلمان در تحقیقی که روی داوطلبان 19 تا 32 ساله انجام دادند، متوجه افزایش شاخص‌های مربوط به شناخت کلمات مثبت در اشخاصی شدند که قهوه می‌نوشند.
به اعتقاد این دانشمندان، کافئین موجود در قهوه فعالیت سیستم مرکزی عصبی را افزایش می‌دهد، و مصرف قهوه به میزان کافی (دو تا سه فنجان در روز) موجب بهبود تفکر منطقی و سرعت واکنش‌های رفتاری انسان می‌شود. در عین حال وقتی عواطف مثبت یا منفی با یک شئی معینی در ارتباط باشند، خاطرات پایدارترند.
شناسایی تأثیر کلمات مثبت بر اثر تأثیر خاص کافئین بر بخشی از مغز که مسئول شناخت گفتار و زبان می‌باشد روی می‌دهد.
پیش از این، دانشمندان از تأثیر مثبت بوی نان تازه بر انسان به عنوان سمبل گرما و آسایش سخن گفته بودند.

 تغذیه > نوشیدنی‌ها- همشهری‌آنلاین:

انار خون‌ساز نيست


جام جم آنلاين: انار ملس تبريز، انار سياه، انار سنگي، انار تاج بلند، انار شيرين دانه درشت و... اينها ارقام مختلف انار است كه اين روزها در بازار ميوه يا جشنواره‌هايي كه به مناسبت فرارسيدن فصل انار در برخي شهرها برگزار مي‌شود، به فروش مي‌رسد.
در برخي از همين مراكز، علاوه بر انار، فرآورده‌هاي اين ميوه همچون رب‌انار، آب‌انار، سس‌ انار و سركه ‌انار هم به فروش مي‌رسد. اما پرسش اينجاست، آيا مي‌توان به فرآورده‌هايي كه از سوي عرضه‌كنندگان محلي توليد و در ظروف به ظاهر بهداشتي بسته‌بندي مي‌شود، اطمينان كرد‌؟
انار تقويت‌كننده كبد و صفرابر است و ميزان كلسترول و فشارخون را تنظيم مي‌كند. انواع ترش آن به دليل ميزان پايين قند و اسيد بيشتر براي افراد مبتلا به ديابت مفيد، به دليل پتاسيم فراوان ادرارآور، با دفع سموم بدن جلادهنده پوست و كاهنده ويار خانم‌هاي باردار است.
انواع انارهاي سياه يا كبودرنگ نيز براي سرفه ناشي از گرمي و سرماخوردگي مفيد است و باعث كاهش اوره و غلظت خون مي‌شود.
بنابر نظر گروهي از پژوهشگران دانشگاه كاليفرنيا، مصرف دانه‌هاي انار از عوارض يائسگي مي‌كاهد و با تعديل هورمون‌ها از تحليل استخوان‌ها و غضروف‌ها جلوگيري مي‌كند و ريسك ابتلا به سرطان سينه را كاهش مي‌دهد بايد بدانيد برخلاف تصور عامه انار خون‌ساز نيست و به رفع كم‌خوني كمك نمي‌كند، چراكه آهن آن گياهي است و قدرت جذب پاييني دارد، بنابراين نمي‌تواند به افزايش فعاليت مغزاستخوان منجر شود.