سلامت نیوز : چای سفید در اصل، جوانههای گیاه چای است؛ یعنی قبل از اینکه برگ چای
باز شود، جوانه آن را که یک غلاف کرکدار نقرهای دارد، میچینند.
چای
سفید درست مانند چای سبز، از برگهای گیاه "کاملیا سینسیس "تولید میشود.در
فرآیند تخمیر (از زمانی که برگ چای چیده میشود تا زمانی که در معرض هوا
قرار میگیرد و تخمیر میشود) تغییراتی در ترکیبات چای رخ میدهد؛ به
نحویکه در چای سبز و سفید مقدار کافئین به حداقل ممکن
میرسد.پلیفنولهایی که در چای سبز به مقدار زیادتری وجود دارند در چای
سیاه بسیار کم هستند که با نام کاتچین شناخته میشوند.مقدار کاتچینها در
واقع در چای سبز بالا، در چای سفید بسیار بالا و در چای سیاه بسیار کم
هستند.
بر
خلاف انواع چای که با آب جوش درست میشود، پیشنهاد میشود چای سفید با آبی
با دمای حدود 75 تا 85 درجه سانتیگراد تهیه شود برای این کار باید آب را
جوش آورد و بعد یک دقیقه اجازه داد تا از جوش بیفتد و دمای آن کاهش یابد
سپس با این آب، چای سفید را دم کرد.