حکیم مهر - لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپهای است و
در خانواده نخود جای میگیرد. میدانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی
دارند و مناسبترین جایگزین برای گوشت هستند زیرا علاوه بر پروتئین،
مقداری نشاسته هم دارند .
بنابراین هم انرژی بدن را تامین میکنند و هم پروتئین مورد نیاز را به مصرفکننده میرسانند.
هر واحد غذایی لپه که حدود یک فنجان نپخته است، معادل یک واحد گوشت یعنی
60 تا 90 گرم وزن دارد. بیشترین ارزش غذایی حبوبات به پروتئینشان باز
میگردد و برای افرادی که دچار سوءتغذیه هستند، کودک یا سالمندند یک انتخاب
مناسب تلقی میشوند.