به هنگام استفاده از ماکروویو به آن نزدیک نشوید

به هنگام استفاده از ماکروویو به آن نزدیک نشویدیک کارشناس پرتو پزشکی گفت: به هنگام استفاده از ماکروویو به آن نزدیک نشوید چرا که نزدیک بودن منجر به تابش زیاد این امواج به بدن می‌شود.

دکتر رضا فقیهی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا گفت: امواج رادیویی و ماکروویو، امواج الکترومغناطیسی هستند که از فرکانس‌های یک مگاهرتز شروع و به حد گیگاهرتز می‌رسند. همه این تابش‌ها وقتی به بدن می‌رسند تاثیری در بدن می‌گذارند.

كلسترول خوب تاثيري در پيشگيري از سكته ندارد

جام جم آنلاين: برخلاف عقيده اي رايج كه سطح بالاي كلسترول خوب در خون خطر سكته قلبي را كاهش مي دهد، تحقيقاتي جديد بر عدم تاثير كلسترول خوب در پيشگيري از سكته قلبي تاكيد دارد.
به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاين به نقل از لوفيگارو، اغلب حرف از كلسترول"بد" يا "خوب" را مي شنويم. كلسترول بد چربي است كه موجب گرفتگي عروق مي شود و كلسترول خوب مسقيما در كبد از ميان رفته بنابراين بي خطر است.
با مشخص شدن تفاوت ميان اين دو كلسترول، بسياري از پزشكان عقيده دارند كه سطح بالاي كلسترول خوب  خطر انفاركتوس را كاهش مي دهد. اما تحقيقات جديدي كه هفته گذشته در نشريه پزشكي لانست منتشر شد اين فرضيه را رد مي كند.

مهار افسردگی با خوراكی‌های خوشمزه

مهار افسردگی با خوراكی‌های خوشمزه
كمتر كسی است كه از نقش تغذیه صحیح و استفاده از یك رژیم غذایی متعادل، برای حفظ سلامت آگاه نباشد و نداند رژیم غذایی نامناسب چه مشكلاتی را برایش ایجاد خواهد كرد.
با این حال، شاید عجیب به نظر برسد اگر بگوییم رژیم غذایی نامناسب نه‌تنها عاملی برای ایجاد بیماری‌های مختلف جسمی است كه می‌تواند باعث بروز مشكلات روحی و روانی نیز بشود؛ بنابراین با استفاده از رژیم غذایی مناسب و متعادل می‌توان از بروز اختلالات و بیماری‌هایی مانند افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی و... پیشگیری كرد یا آنها را تا حدی بهبود بخشید.

داروها و قرص های بدن سازی و لاغری به کبد آسیب می زنند

  40 درصد آمریکایی ها از داروهای بدن سازی و یا لاغری استفاده می کنن. یک تحقیقات جدید در فیلادلفیا نشان داده که یکی از علل اصلی آسیب های کبدی مصرف داروهای بدن سازی و لاغری است.

این تحقیقات بر روی 109 نفر انجام شده که اکثرا مرد، سفید پوست و چاق بودن اند.
این نتایج نیاز به بررسی های بیشتر داره و اینکه مشخص بشه کدوم یک از فرآورده های مخصوص بدن سازی و لاغری آسیب بیشتری وارد می کنه. 


منبع:http://www.healthfinder.gov/news/newsstory.aspx?Docid=664871

نقشه آسیب‌پذیری تغذیه كشور تدوین شد


دكتر زهرا عبداللهی در گفت وگو با ایسنا گفت: نقشه آسیب پذیری تغذیه كشور به تصویب استان‌های مختلف برای نخستین بار از سوی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تدوین شد.
وی گفت: بر اساس این نقشه برای استان‌هایی كه در معرض خطر ناامنی غذایی هستند برنامه امنیت غذایی تدوین شده است كه امسال نخستین فاز آن در استانهای مشكل دار اجرا خواهد شد.عبداللهی ادامه داد: به این ترتیب برنامه جامع امنیت غذایی در ذیل شورای سلامت استان‌ها اجرایی می‌شود. این برنامه در فاز نخست در چند استان كه وضعیت نامطلوب‌تری دارند اجرایی خواهد شد.رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خاتمه افزود: بر اساس برنامه امنیت غذایی، تمام بخشهای توسعه نظیر وزارت جهاد كشاورزی، وزارت بهداشت، وزارت بازرگانی، صنعت و معدن و ... باید در ذیل شورای سلامت استان برنامه‌هایشان را در زمینه بهبود امنیت غذایی مردم ارائه دهند تا دسترسی مردم به مواد غذایی در مناطق در معرض خطر فراهم شود.



گیاه خواران کمتر مبتلا به سرطان می شوند



مدتهاست که متخصصان تغذیه نسبت به خوردن زیاد گوشت و موادگوشتی هشدار داده اند. اکنون تحقیقات تازه ای نشان می دهد که کسانی که سبزی و میوه خور هستند کمتر مبتلا به بعضی از انواع سرطان می شوند.

ویدیویی از بی بی سی در همین رابطه

منبع:http://www.bbc.co.uk/persian/science/2009/07/090701_vd_vegetarian.shtml

تلویزیون دیدن در هنگام غذا خوردن مضر است


تحقیقات نشان داده کودکانی که بیشتر تلویزیون تماشا می کنن تمایل کمتری به مصرف میوه جات و سبزیجات داشته و بیشتر هله هوله و fast food می خورن.

تماشای تلویزیون در هنگام غذا خوردن باعث می شه فرد تمرکزی بر غذای خود نداشته باشه و به طور ناخودآگاه بیشتر از نیاز و گرسنگی خود غذا بخوره.

در این ویدیو اطلاعات بیشتری درباره این موضوع می تونید دریافت کنید.

منبع:http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/videos/news/tv_052112.html#.T7u9ew9spyY.facebook

چای سفید چیست ؟

سلامت نیوز : چای سفید در اصل، جوانه‌های گیاه چای است؛ یعنی قبل از اینکه برگ چای باز شود، جوانه آن را که یک غلاف کرک‌دار نقره‌ای دارد، می‌چینند.
چای سفید درست مانند چای سبز، از برگ‌های گیاه "کاملیا سینسیس "تولید می‌شود.در فرآیند تخمیر (از زمانی که برگ چای چیده می‌شود تا زمانی که در معرض هوا قرار می‌گیرد و تخمیر می‌شود) تغییراتی در ترکیبات چای رخ می‌دهد؛ به ‌نحوی‌که در چای سبز و سفید مقدار کافئین به حداقل ممکن می‌رسد.پلی‌فنول‌هایی که در چای سبز به مقدار زیادتری وجود دارند در چای سیاه بسیار کم هستند که با نام ‌کاتچین شناخته می‌شوند.مقدار کاتچین‌ها در واقع در چای سبز بالا، در چای سفید بسیار بالا و در چای سیاه بسیار کم هستند.
بر خلاف انواع چای که با آب جوش درست می‌شود، پیشنهاد می‌شود چای سفید با آبی با دمای حدود 75 تا 85 درجه سانتی‌گراد تهیه شود برای این کار باید آب را جوش آورد و بعد یک دقیقه اجازه داد تا از جوش بیفتد و دمای آن کاهش یابد سپس با این آب، چای سفید را دم کرد.

تغذیه‌ی مغز برای موفقیت در امتحانات

تغذیه‌ در امتحاناتبرخی غذاها می‌توانند اثرات مثبتی بر مغز داشته باشند. خوردن غذاهایی که حاوی مواد مغذی خاص هستند می‌توانند به تقویت حافظه، بهبود خلق و خوی فرد و ایجاد ذهن فعال کمک کنند.


به جای خوردن شیرینی، در صبح یک امتحان مهم، غذاهایی که عملکرد حافظه و افزایش توانایی تمرکز شما را بهبود می‌بخشد، بخورید. این‌ها شامل غذاهای غنی از ویتامین، پروتئین، کربوهیدرات و چربی‌های امگا 3 هستند.

حفاظت از پوست در برابر آفتاب با تغذیه

نور خورشید فواید زیادی برای ما دارد اما با این حال به پوست آسیب می‌رساند.

بهترین شیوه پیشگیری از آسیب‌های بی امان نور خورشید این است که در ساعات خیلی گرم در معرض آفتاب نباشید و همچنین از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. در این بین می‌توان با ایجاد تغییراتی در تغذیه نیز به حفاظت از پوست کمک بیشتری کرد. از همین الآن و در طول تابستان سعی کنید از خوردنی‌هایی که در این مطلب ارائه می‌شود غافل نشوید.
پوست

آنتی اکسیدان‌ها؛ سپر بلا

برای حفاظت از پوست باید آنتی اکسیدان‌ها را دریابید. وظیفه‌ی این مولکول‌ها مقابله با رادیکال‌های آزاد آسیب رسان است.
مهم‌ترینِ این آنتی اکسیدان‌ها که در مواد غذایی مختلف وجود دارند عبارتند از: ویتامین C، ویتامین E و ویتامین A، کاروتنوئیدها، روی و سلنیوم.