مصرف نمک تصفیه نشده ممنوع


 دکتر زهرا اباصلتی، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در نمک های تصفیه نشده ناخالصی هایی از جمله شن، ماسه، خاک گچ، مواد آلوده کننده و محلولهای سخت مانند کلسیم و منیزیم، فلزات سنگین همچون سرب، جیوه، آرسنیک و کادمیوم مشاهده می شود، اظهار داشت: مصرف این گونه نمک ها عوارض نامطلوبی بر دستگاه گوارش، کبد، کلیه، ریه دارد و حتی منجر به بروز مسمومیت می شود.

آشنایی با 5 خوراکی غیر لبنی سرشار از کلسیم


آشنایی با 5 خوراکی غیر لبنی سرشار از کلسیمکلسیم برای حفظ سلامت استخوان‌ها ضروری است و اولین موردی که برای تأمین این ماده به ذهن ما می‌رسد لبنیات است. اما کلسیم مورد نیاز بدن ما تنها از محصولات لبنی تامین نمی‌شود.
در واقع کلسیم در موادی باور نکردنی از سبزی‌جات گرفته تا یک برش پرتقال پنهان شده است. در این مطلب ما به شما مواردی را معرفی می‌کنیم که با اضافه کردنشان به سبد خرید می‌توانید منبع غنی از کلسیم را از آن خود کنید.

مصرف هندوانه و پیشگیری از سرطان پروستات


مصرف هندوانه و پیشگیری از سرطان پروستات

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: هندوانه به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان "لیکوپن" می‌تواند از بروز سرطان پروستات جلوگیری کند.

دکتر دردانه حسین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هندوانه میوه‌ای است که 92 درصد آن از آب تشکیل شده و مصرف این میوه موجب تکرر ادرار در افراد می‌شود. دفع مقدار زیادی آب از بدن نیز مفید است و موجب می‌شود توکسین‌های موجود در بدن نیز به همراه آن دفع شوند.

مصرف میوه و سبزی‌جات تازه از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند


مصرف میوه و سبزی‌جات تازه از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند

کارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی : مصرف میوه و سبزی‌جات تازه از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند.

سمیه صمدی در گفت وگو با ایسنا، رژیم غذایی مناسب برای شادابی پوست رژیم متعادلی است که برای سلامتی کل بدن نیاز است.
وی ادامه داد: یک رژیم غذایی متعادل و متنوع فرآیند پیری پوست را کند می‌کند و پوست نیز با این روش سلامتی بیشتری بدست می‌آورد.

نکاتی مهم در نگهداری ادویه جات

            

نکاتی مهم در نگهداری ادویه جات
ادویه‌های پودر شده اگر به درستی و در شرایطی که عنوان کردیم، نگهداری شوند، می‌توانند 12 تا 18 ماه بدون دغدغه مورد استفاده قرار بگیرند.

ادویه‌ها را در ظـروف پـلاستـیـکی نریـزیـد
به طور کلی، ادویه‌ها نباید در محیط‌های بسیار گرم ( مانند انباری ) یا در مجاورت تابش مستقیم نور آفتاب قرار بگیرند.
یکی از رایج‌ترین سؤال‌های خانم‌ها در مورد ادویه‌ها، چگونگی نگهداری از این محصولات است. 

فواید لوبیا قرمز برای افراد مبتلا به فشارخون و دیابت


لوبیا قرمز حاوی سدیم پائین و پتاسیم بالا است كه می‌تواند برای افراد مبتلا به فشارخون مفید باشد و به دلیل قند موجود در آن به آرامی وارد جریان خون می‌شود كه برای دیابتی‌ها نیز مفید است.
هر 100 گرم لوبیا قرمز پخته 266 كالری انرژی، 22 گرم پروتئین، 38 گرم نشاسته، 44 گرم كربوهیدرات،23 گرم فیبر و دارای ویتامین B5، B3، آهن و اسید فولیك را دارا است و اسیدفولیك برای زنان باردار و افراد كم‌خون مؤثر است.

آشنایی با خواص لوبیا چشم بلبلی

آشنایی با خواص لوبیا چشم بلبلیلوبیا چشم بلبلی ارزش غذایی بالایی دارد و منبع عالی کلسیم، ویتامین A و فولات است.


به نوشته سایت «ehow» لوبیا چشم بلبلی کم چرب و بدون کلسترول و حاوی سدیم است.
*فیبر غنی موجود در آن، به کاهش وزن کمک می‌کند.
*فیبر به سیستم گوارشی نظم می‌بخشد و مانع یبوست و جذب کلسترول می‌شود. از این رو احتمال خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

خواص لوبیاچیتی

یک فنجان لوبیای چیتی یا 193 گرم از آن 670 کالری دارد که از این میزان، 21 کالری آن به چربی، 483 کالری از آن به کربوهیدرات موجود در لوبیا و 165 کالری به پروتئین موجود در آن اختصاص دارد.
این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده و قند موجود در آن در مقایسه با انواع لوبیا کمتر است. لوبیا چیتی به دلیل داشتن پروتئین فراوان، منبع غذایی مفیدی برای تأمین پروتئین روزانه و پیشگیری از ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان به شمار می‌رود.
گفتنی است میزان پروتئین موجود در این نوع لوبیا از انواع دیگر آن بیشتر است.

خواص عدس

خواص عدس
عدسها در مقایسه با دیگر حبوبات خشك، سریعتر و راحتتر پخته می‌شوند.آنها سریع طعمهای عالی را از دیگر غذاها و چاشنی‌ها به خود جذب .....
 عدسها گیاهان بُنشنی هستند، دانه های گیاهانی كه نام گیاه شناسی آن Lensensculenta می‌باشد. كه در غلافهایی كه شامل یك یا چند دانه عدس می‌باشد رشد می‌كنند..

ارزش تغذیه ای نخود

نام دیگر نخود، لوبیای گاربانزو( garbanzo bean ) می باشد. نخودفرنگی، عدس و نخود بصورت یكسال در میان و چرخشی با گندم و جو در یك زمین زراعتی- كشت می شوند. این حالت چرخشی باعث تقویت و تجدید نیتروژن در خاك می شود و دیگر نیازی به استفاده از كود نخواهد بود.
معمولاً نخود در زمین های حاشیه بین النهرین و مدیترانه شرقی كشت می شد و از آنجا به هند و سایر نقاط آسیای شرقی گسترش یافت.