مصرف توت سفید باعث کاهش وزن می شود

قندی که در توت سفید وجود دارد برای کسانی که قند خون بالایی دارند مفید است.
رضا رحیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: توت سفید حاوی مواد پر کالری مانند انواع پروتئین های گیاهی، کلسیم، چربی و آهن است.
وی ادامه داد: افرادی که قند خون بالایی دارند به جای مصرف شیرینی های مضر بهتر است توت سفید مصرف کنند، همچنین آنتی اکسیدان موجود در آن (توت سفید) از بروز بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
رحیمی در پایان تاکید کرد: توت سفید حاوی فیبر است، مصرف توت سفید موجب کاهش وزن می شود، در درمان کم خونی موثر است، به علت وجود ویتامین های گروه B در رفع استرس، اضطراب و عصبانیت موثر است و در تقویت بینایی مفید است.

زردچوبه سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌كند


1112.jpg
متخصصان علوم پزشكي در امريكا تاكيد كردند زردچوبه كه يكي از چاشني‌هاي معمول غذايي است تاثير فوق‌العاده‌اي در مقابله با عفونت‌ها و تقويت سيستم ايمني بدن دارد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان دانشگاه ايالتي اورگون در امريكا مي‌گويند: كركومين ماده اصلي موجود در زردچوبه است كه در تقويت سيستم ايمني بدن تاثير چشمگيري دارد. اين ماده توليد نوعي پروتئين مرسوم به "پپتيد كاتلي سيدين" را افزايش مي‌دهد كه اين پروتئين نيز به نوبه خود خاصيت ضد ميكروبي فوق‌العاده‌اي بالايي دارد.

8 شگرد عجيب براي كاهش وزن


6717.JPG
بسياري از ما ممكن است تاكنون بيشتر روش‌هاي كم كردن وزن را امتحان كرده اما نتيجه دلخواه را نگرفته باشيم.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، سايت اينترنتي كواتر – بورنز در يك مقاله جديد هشت روش عجيب يا به عبارت ديگر هشت حقه موثر را براي كمك به لاغر شدن ارائه كرده و توصيه مي‌كند كه اگر شما هم از دسته افرادي هستيد كه از تكنيك‌هاي لاغري نااميد شده‌ايد، با بكار بستن صحيح اين هشت راه‌كار، مي‌توانيد به نتايج مفيدي دست پيدا كنيد. اين راه‌كارها عبارتند از:

فندق و خواص آن


فندقاین روزها هر جایی برای عید دیدنی می ‌رویم، می‌ بینیم هر کسی به یکی از مغزهای آجیل علاقمند است؛ برخی تخمه ژاپنی را ترجیح می دهند، برخی پسته و برخی دیگر بادام را دوست دارند. قسمت هایی از آجیل هم، تا مدت ها در ظرف باقی می ‌مانند. فندق یکی از آن دانه‌ هاست که در موردش کم لطفی می ‌‌شود.

ارزش تغذیه ای
فندق خواص و ارزش تغذیه ‌ای زیادی دارد، به همین دلیل از بروز خیلی بیماری‌ ها پیشگیری می ‌کند.

فوايد کره بادام‌ زميني

بادام زميني و کره ي آنکره بادام‌زميني جزو لذيذترين محصولات تهيه شده از بادام‌زميني است و حدود يک سوم بادام‌زميني کشت شده در سراسر دنيا، صرف تهيه کره ي آن مي‌شود. اما ببينيم خوردنش به چه کساني توصيه مي‌شود و براي چه کساني ممنوع است.

اين كره‌ ضد كلسترول است

کره بادام زميني براي كساني كه مستعد ابتلا به بيماري‌هاي قلبي هستند، مفيد مي باشد، زيرا چربي‌هاي موجود در بادام‌زميني از نوع چربي‌هاي خوب هستند. به علاوه داراي فيتوسترول است که ساختاري شبيه به کلسترول موجود در غذاهاي حيواني دارد، با اين تفاوت که بر خلاف کلسترول، فيتوسترول براي سلامت قلب و عروق مضر نيست.

خواص بادام هندی

  Cashew

درخت بادام هندیکاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است.
این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.
با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.
در قرن 16 میلادی، پرتغالی ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند.
امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده های بزرگ کاشو هستند.

خواص بادام زمینی

مطالعات انجام شده بر روی بادام زمینی نشان داده اند که این گیاه کوچک، دوست بسیار خوبی برای سلامت قلب است و به این دلیل...
 
خواص بادام زمینیبادام زمینی از خانواده نخود فرنگی و عدس می‌باشد. گلهای آن روی زمین رشد می‌کنند و بدلیل سنگینی آنها به درون زمین نفوذ کرده و بادامها در آنجا رشد می‌کنند و بزرگ می‌شوند. پوسته بادام زمینی قهوه ای است و حاوی 2 تا 3 عدد مغز بادام زمینی می‌باشد. هر کدام از این دانه های بیضی شکل سفید مایل به کرم است که بوسیله پوسته ای نازک به رنگ قرمز مایل به قهوه ای پوشیده شده است.

خواص مفيد بادام

مغز بادامبادام يکي از انواع آجيل هايي است که غالبا در پذيرايي از مهمانان استفاده مي شود. خوشبختانه، بادام در تمام سال يافت مي شود.


بادام فوايد بسياري براي بدن دارد، از جمله:


1- پايين آورنده کلسترول بد( LDL ) و کاهش دهنده بيماري هاي قلبي
بادام داراي مقدار زيادي چربي است، اما از نوع غير اشباع! اين چربي خطر بيماري هاي قلبي را کم مي کند. تحقيقات نشان داده است که تمامي مغزهاي خوراکي، بيماري هاي قلبي و کلسترول بد را دور مي کنند.
مطالعه اي نشان داده است، افرادي که 5 بار در هفته آجيل مي خورند،50 درصد احتمال خطر براي بيماري هاي قلبي را از خود دور مي کنند.

پسته و فوايد آن



پسته، دانه ميوه از درخت پسته است. درخت پسته اولين بار در ترکيه و ايران يافت شد. در آن زمان، پسته غذاي اشراف بود. در سال هاي بعد، فقط در جشن ها و مهماني ها مصرف مي شد. بعدها در انواع دسرها، شيريني ها، بستني و حتي به عنوان اشتها آور خورده مي شد. اين دانه، به خاطر شکلش به نام "آجيل خندان" معروف شد.
پسته به عنوان يک ماده غذايي گياهي و نيرو بخش و درمان کننده بسياري از بيماري ها مورد استفاده قرار مي گيرد.

افزايش خطر ابتلا به آلزايمر با مصرف گوشت قرمز و کره

تحقيقات حاكي از آن است كه خوردن بيش از حد گوشت قرمز، کره و غذاهاي ديگري که حاوي سطح بالايي از چربي‌هاي اشباع شده هستند، مي‌توانند خطر ابتلا به آلزايمر را افزايش دهند.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، پژوهشگران ايالات متحده وابسته به دانشگاه هاروارد بر اساس يافته‌هاي حاصل از اين تحقيق اظهار كردند: زنان مسن‌تر که مقدار زيادي از مواد غذايي با چربي بالاي اشباع شده مصرف مي‌كنند، نسبت به ديگران خاطرات خود را به سختي به ياد مي‌آورند. در مقابل، کساني که از چربي اشباع نشده كه در روغن زيتون، روغن آفتابگردان، دانه‌هاي نباتي، آجيل‌ها و آوکادو وجود دارد، مصرف كرده‌اند خاطرات خود را بهتر به ياد مي‌آورند.
دکتر «اليوا اكرك»، از بريگهام و بيمارستان زنان در بوستون با اشاره به نتايج تحقيق انجام شده مي‌گويد: يک تغيير نسبتا ساده در رژيم غذايي مي‌تواند به جلوگيري از کاهش حافظه کمک کند.
بر اساس اين گزارش، پژوهش‌هاي ديگري نيز ارتباط بين مصرف کلسترول بالا و خطر ابتلا به آلزايمر را ثابت كرده‌اند كه اين مورد شايعترين شکل زوال عقل است.