افزايش خطر ابتلا به آلزايمر با مصرف گوشت قرمز و کره

تحقيقات حاكي از آن است كه خوردن بيش از حد گوشت قرمز، کره و غذاهاي ديگري که حاوي سطح بالايي از چربي‌هاي اشباع شده هستند، مي‌توانند خطر ابتلا به آلزايمر را افزايش دهند.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، پژوهشگران ايالات متحده وابسته به دانشگاه هاروارد بر اساس يافته‌هاي حاصل از اين تحقيق اظهار كردند: زنان مسن‌تر که مقدار زيادي از مواد غذايي با چربي بالاي اشباع شده مصرف مي‌كنند، نسبت به ديگران خاطرات خود را به سختي به ياد مي‌آورند. در مقابل، کساني که از چربي اشباع نشده كه در روغن زيتون، روغن آفتابگردان، دانه‌هاي نباتي، آجيل‌ها و آوکادو وجود دارد، مصرف كرده‌اند خاطرات خود را بهتر به ياد مي‌آورند.
دکتر «اليوا اكرك»، از بريگهام و بيمارستان زنان در بوستون با اشاره به نتايج تحقيق انجام شده مي‌گويد: يک تغيير نسبتا ساده در رژيم غذايي مي‌تواند به جلوگيري از کاهش حافظه کمک کند.
بر اساس اين گزارش، پژوهش‌هاي ديگري نيز ارتباط بين مصرف کلسترول بالا و خطر ابتلا به آلزايمر را ثابت كرده‌اند كه اين مورد شايعترين شکل زوال عقل است.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر