کلم بروکلی در درمان بیماری های سرطانی و دیابت و مشکلات پوستی تاثیر به سزایی دارد.
به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران”ایسکانیوز”: بروکلی از خانواده کلم هاست و سرشار است از ویتامین های A و D.بروکلی در فصلهای خنک بهترین و بیشترین محصول می دهد .
قسمت خوراکی بروکلی “سر” نامیده می شود . سر اصلی در مرکز و بالای گیاه روئیده می شود .
وقتی سر اصلی برداشته و قطع شود , سرهای جانبی شروع به رشد کرده , ظاهر می شوند در بیشتر مناطق آمریکا در فصلهای بهار و پائیز دو بار محصول بدست می آید بروکلی از سبزیهایی است که بهترین فصل آن پاییز و زمستان است و منبع خوب ویتامین c و فیبر است.
ساقه بروکلی باید سفت بوده و سر آن بنفش یا سبز تیره باشد. غنچه های آن بایدبه صورت بسته باشد و گلهای آن زرد نشده باشد.
بروکلی را می توانید ۳ روز یا بیشتر در یخچال نگهداری کنید. قبل استفاده از بروکلی آن را خوب با آب بشویید و برگها و ساقه های سفت آن را جدا کنید و ساقه های نازک و گلهای کوچک آن را خرد کرده و استفاده کنید .فصل زمستان مناسبترین زمان برای کاشت مستقیم بذر این گیاه در زمین می باشد.