مدير گروه تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از غذاهای آماده، افزایش مصرف میان وعده های ناسالم همچون کیک و بیسکوئیت، کاهش مصرف میوه و سبزی و غذاهای سالم را از علل کمبود ریز مغذیها برشمرد و افزود: کودکان و نوجوانان بايد مواد معدني و ويتامين هاي مورد نيازشان را با تغذيه از مواد طبيعي مانند شير و ديگر لبنيات، ميوه و سبزيجات تازه، مواد پروتئيني مانند مرغ، ماهي، گوشت و تخم مرغ، نان و غلات به دست بياورند.
دکتر اباصلتی خاطر نشان کرد: به منظور تعيين گستردگي كمبود ريز مغذي ها و برنامه ريزي براي حل مشكل در حال حاضر معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد در حال بررسي وضعيت ريز مغذي ها در گروههاي سني و جنسي و فيزيولوژيك مختلف (شامل كودكان،جوانان،ميانسالان زنان باردار) است.
وی گفت: در اين بررسي كه از اواخر اردیبهشت ماه در سراسر استان همزمان با كل كشور در حال اجرا است ضمن بررسي سوالاتي در خصوص وضعيت سلامتي، وزن، قد، دور كمر و دور بازو اندازگيري شده و حدود 6 تا 8 سي سي خون گرفته مي شود تا آزمون هاي لازم انجام و نتايج آزمون ها بصورت رايگان به افراد ارائه مي شود.
وی خاطر نشان کرد: مطمئنا همكاري مردم با اين برنامه مي تواند در شناسائي مشكل و برنامه ريزي هاي كلان در جهت رفع مشكل موثر بوده و منجر به ارتقاء وضعيت سلامت مردم می شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر