آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
خواص کلم برگ

مطالعات نشان داده است، افرادی که کلم برگ مصرف می نمایند، احتمال ابتلاء به سرطان پروستات و سرطان ریه در آنها نسبت به افرادی ....
کلم، گیاهی گرد و لایه لایه می باشد که برگهای درونی به دلیل اینکه از تابش نور خورشید دور هستند، معمولاً روشن تر از برگهای بیرونی می باشند.
فواید کلم برگ
دفع سموم از سلولها
به مدت 20 سال، عملکرد فیتونوترینتها بعنوان آنتی اکسیدان هایی برای مبارزه با رادیکالهای آزاد مشخص شده اند.
خواص درمانی و غذایی پیاز

به كرات مشاهده شده كه هرچه پوست پیاز، زیادتر و كلفت تر باشد، زمستان طولانی تر و سخت تر خواهد بود. این امر نشان دهنده این است كه طبیعت برای حفظ گیاه پیاز از سرمای سخت زمستان، از پوشش های ضخیم برای پوشاندن پیاز استفاده می نماید.
پیاز یكی از قدیمی ترین گیاهان زراعی بوده كه از هزاران سال قبل، به عنوان طعم دهنده ی غذاها و همچنین دارو از آن استفاده می شده است.
سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین را به صورت تازه خریداری کنید. گرچه این ماده به هر شکلی که خورده شود فواید بسیار زیادی برای شما خواهد داشت، اما سیب زمینی شیرین تازه بسیار بهتر از نوع کنسرو شده آن است که بیشتر موادمغذی مفید آن از جمله ویتامین B و C گرفته می شود.
سیب زمینی شیرین را در محلی تاریک، خشک و خنک، ترجیحاً بین دمای 55 تا 60 درجه، نگهداری کنید، اما نه در یخچال. دمای سرد یخچال باعث سخت شدن سیب زمینی می شود و برخی از خواص غذایی آن را از بین می برد.
سیب زمینی پخته را با پوست آن مصرف کنید که منبعی بسیار غنی از مواد مغدی و فیبر می باشد. پس از پختن آن را با کمی کره، روغن و کمی نمک و فلفل مصرف کنید.
خواص شگفتانگیز سیبزمینی

این افراد بهتر است بدانند که استفاده از این روشها و تکرار آن، نتیجهای جز افزایش احتمال بروز نارساییهای قلبی را در آنان به همراه نخواهد داشت.
اگر به روش صحیح از سیبزمینیها استفاده شود مواد غذایی کم کالری و سرشار از فیبر محسوب شده که موجب سلامت بدن میشوند.
برخی از خواص سیبزمینیعبارتند از:
1- موجب افزایش وزن میشوند.
سیبزمینیها حاوی مقدار فراوانی کربوهیدرات و مقدار کمی پروتئین هستند. مصرف سیبزمینی برای آنان که لاغر هستند و میخواهند وزن، اضافه کنند، توصیه میشود. این ماده غذایی دارای ویتامینهای سی و ب کمپلکس است.
خواص بادرنجبویه

دكتر علی زرگری در خصوص فواید این گیاه میگوید: «وارنگ بو» یا «بادرنجبویه» در طب عوام برای مصارفی از قبیل رفع دل پیچه ناشی از نفخ و تقویت معده به كار میرود و از مصارف اصلی و ویژگیهای خاص آن، آرام كردن اعصاب و تقویت قلب است.
و ادامه میدهد: این گیاه به اشكال مختلفی از قبیل اسانس، عصاره روغنی، روغن، پماد، كمپرس و دم كرده استفاده می شود. اسانس این گیاه در آرام كردن درد معده با منشاء عصبی، احساس چنگ زدگی در معده، تپش قلب، سردردهای یك طرفه، سرگیجه، عصبانیت، بیخوابی، استفراغهای دوران بارداری، كم خونی دختران جوان، درد عصبی دندان و رفع تندخویی در دختران جوان و زنان بسیار مؤثرست.
ويتامين D سلامت استخوانها را بيمه ميكند
جام جم آنلاين: ويتامين D از جمله ويتامينهاي استروئيدي است كه نقش موثري در افزايش جذب كلسيم و فسفر در بدن به عهده دارد.

افرادي كه به مقدار كافي در معرض تابش نور خورشيد قرار ميگيرند، نيازي به مصرف مكملهاي حاوي اين ويتامين ندارند زيرا تابش نورخورشيد موجب ميشود مقادير كافي ويتامين D در پوست ساخته شود.
به گفته محققان دانشگاه مينهسوتا، سطح ويتامين D موجود در بدن در آغاز يك رژيم غذايي كم كالري ميتواند شاخص مناسبي براي پيشبيني موفقيت افراد در كاهش وزن باشد و به اين ترتيب ميتوان گفت اين ويتامين در كاهش وزن افراد، نقش مهمي ايفا ميكند. بدن ما انسانها ازطريق تابش نور خورشيد، مواد غذايي و مكملهاي غذايي ويتامين D مورد نيازش را تامين ميكند.
اين ويتامين از نظر بيولوژيك خنثي است و براي اينكه در بدن فعال شود، بايد واكنشهايي شيميايي روي آن انجام شود.
به گفته محققان دانشگاه مينهسوتا، سطح ويتامين D موجود در بدن در آغاز يك رژيم غذايي كم كالري ميتواند شاخص مناسبي براي پيشبيني موفقيت افراد در كاهش وزن باشد و به اين ترتيب ميتوان گفت اين ويتامين در كاهش وزن افراد، نقش مهمي ايفا ميكند. بدن ما انسانها ازطريق تابش نور خورشيد، مواد غذايي و مكملهاي غذايي ويتامين D مورد نيازش را تامين ميكند.
اين ويتامين از نظر بيولوژيك خنثي است و براي اينكه در بدن فعال شود، بايد واكنشهايي شيميايي روي آن انجام شود.
نقش مهم ریز مغذی ها در بهره هوشی و یادگیری
همه خوبيها در چاي سبز
زمان بندی صحیح نوشيدن آب
انسان به مدت چند روز می تواند بدون غذا از طریق چربی سوزی به سر ببرد در حالیکه آب موجود در بدن فقط برای مدت 24 ساعت کافی است.

آب از دو عنصر هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است که یکی از ضروری ترین مواد برای بدن است. انسان به مدت چند روز می تواند بدون غذا به سر ببرد و از چربی های ذخیره شده بدن استفاده کند ولی آب موجود در بدن فقط برای مدت 24 ساعت کافی است.
رضایی تصریح کرد: با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن می توان بالا برد.
وی ادامه داد: 2 لیوان آب بعد از بیداری کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی بدن، همچنین 1 لیوان آب 3 دقیقه قبل از غذا کمک می کند به هضم راحت غذا.
رضایی گفت: 1 لیوان آب نیز قبل از گرفتن حمام کمک می کند به کاهش فشار خون.
وی خاطر نشان کرد: همچنین 1 لیوان آب قبل از خواب به منظور جلوگیری از سکته مغزی و حمله قلبی مفید است.
وی در پایان به افراد توصیه می کرد: به طور متوسط هر انسانی به نوشیدن 8 لیوان آب در شبانه روز احتیاج دارد.
اشتراک در:
پستها (Atom)