ویتامین B22


ویتامین B22 - که اغلب به عنوان یک عنصر استخراج شده از عصاره آلوئه ورا معروف است، اما در بسیاری از غذاها دیگر نیز ادعا کرد. ویتامین B22  برای سلامتی و برای سلولهای زنده و همچنین برای حمل و نقل  اسیدهای چرب بسیار ضروری و مفید است این ویتامین در مواد زیر یافت می شود: مخمر-آلوئه ورا- کدو تنبل - آفتابگردان - کنجد - حبوبات- مارچوبه - سبز چغندر - انواع کلم بروکلی و بروکسل - خربزه - موز ذرت - ارن - گندم سیاه و سیر.

وقتی ترش می‌كنید این کارها شما را نجات می دهد


برای درمان یكی از شایع‌ترین بیماری‌ها

برگشت غذا از معده به مری یا به‌اصطلاح برگشت اسید به دهان، ترش كردن پشت جناغ سینه و دردهای سوزشی در ناحیه قلب از جمله مشكلاتی است كه گریبان بسیاری از انسان‌ها را می‌‌گیرد و سن و سال هم نمی‌شناسد اما ممكن است بیشتر سراغ سالمندان برود
 برگشت غذا از معده به مری یا به‌اصطلاح برگشت اسید به دهان، ترش كردن پشت جناغ سینه و دردهای سوزشی در ناحیه قلب از جمله مشكلاتی است كه گریبان بسیاری از انسان‌ها را می‌‌گیرد و سن و سال هم نمی‌شناسد اما ممكن است بیشتر سراغ سالمندان  برود؛ برای همین باید درباره این حالت، اطلاعات كاملی داشته باشید. مشكل سوزش پشت جناغ سینه زمانی رخ می‌دهد كه اسیدمعده از دریچه فوقانی معده كه عملكرد مناسبی ندارد به سمت بالا و داخل مری برمی‌‌گردد، احساس ناراحت‌كننده و آزاردهنده‌ای است اما اگر این حالت دائمی شود، می‌تواند یك خطر كاملا جدی برای سلامت انسان باشد.  دكتر مهمت اوز، پزشك معروف و همكار برنامه تلویزیونی اپرا در این‌باره می‌گوید: «اسید معده كه به سمت مری برمی‌گردد دیوار محافظ مری و سلول‌های پوشاننده آن را مورد تهاجم قرار می‌دهد و باعث بروز التهاب و بعد زخم‌‌های مری می‌شود. در صورتی كه بافت محافظ كاملا از بین برود احتمال بروز هر عارضه‌ای، حتی سرطان وجود دارد اما شما می‌توانید با چند راهكار ساده در مقابل این مشكل ایستادگی كنید.» 

 در این مطلب شما می‌توانید راهكاری ساده اما عملی دكتر اوز، برای غلبه بر این مشكل را بخوانید و به كار بگیرید.

ويتامين B17

 ويتامين B17 در سيب، گيلاس، آلبالو، هلو که در چين يك نوشيدني است و طعم مايل به تلخ دارد و از هسته هلو ساخته مي‎شود. گفته شده است كه ويتامين B17 از سرطان جلوگيري مي‎كند و بدن را در برابر سرطان مقاوم مي‎نمايد. 

منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx

ویتامین ‌B16 یا DMG

  نام ویتامین B16، dimethylglycine یا DMG است.  با قاطعیت می توان گفت که این ویتامین برای عملکردهای مختلف بدن انسان لازم است، و به عنوان یک مکمل غذایی طبقه بندی نمی شود. از لحاظ شیمیایی، عضو گروهی از اسیدهای آمینه که شامل کولین، بتائین، سارکوزین و گلایسین است. DMG تصور می شود عملکرد سیستم سوخت و ساز بدن را نیز افزایش می دهد. احتمالا این ویتامین دارای نقش ضد انتی اکسیدانی نیز می باشد. 

ويتامين B15

 ويتامين b15 یا اسيد پانگاميك: اين ويتامين ضد خستگي بوده و بيشتر ورزشكاران از آن استفاده مي‌كنند. ويتامين b15 در هستة زردآلو، پوستة سطحي برنج، مخمر آبجو، خون گوساله و جگر اسب يافت مي‌شود. اين ويتامين را به عنوان يكي از عوامل كاهش چربي بدن مشخص کرده اند.

منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx

ويتامين B14



ويتامين B14 نام ديگر اين ويتامين اكسانتوپترين مي‌باشد. اين عنصر هنوز به صورت جهاني پذيرفته نشده است. اطلاعات كمي در مورد آن وجود دارد و دانشمندان احتمال مي‌دهند كه خاصيت ضد توموري داشته باشد. اين عنصر تا كنون تنها در بال پروانه و برخي حشرات و نيز پوستة آهكي تن خرچنگ به ميزان بسيار كم شناسايي شده است. 

منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx

ویتامین B13


ویتامین B13 یا اسید اوروتیک در رابطه با سنگ‌های کلیوی که از اورات ساخته شده باشد به کار می‌رود. جذب این ویتامین از طریق معده و روده انجام می‌گیرد. اسید اوروتیک در درمان ریشه‌ای نقرس و روماتیسم‌های نقرسی بکار می‌رود. به عبارت دیگر، از آن به‌عنوان تجزیه‌کننده مقدار اضافه اورات‌هایی که در مفاصل و کلیه‌ها انباشته شده استفاده می‌شود. بدین ترتیب ویتامین B13 پیشگیری‌کننده تمام بیماری‌هایی است که با افزایش مقدار اسید اوریک خون در رابطه هستند. علاوه بر آن، این عنصر مقدار کلسترول خون را نیز کاهش می‌دهد. از این ویتامین می‌توان به‌عنوان تسهیل‌کننده متابولیسم چربی‌ها و محافظ کبد یاد کرد. این ویتامین دارای دو اثر سودمند است: پایین آوردن مقدار اسید اوریک خون (اوروتوریک). حفاظت از فلور روده‌ای (اولترافلور). موارد مصرف خواص اصلی ثابت شده این ویتامین کاهش چربی بدن، محافظت از کبد، کاهش‌دهنده اسید اوریک خون، متوقف‌کننده سنتز اسید اوریک و کاهش‌دهنده کلسترول خون است. خاصیتی که باید مورد توجه قرار گیرد افزایش‌دهنده ترشح صفراست. مکانیسم‌های اصلی تاثیرگذاری، واسطه طبیعی بیوسنتز بنیان‌های پیریمیدیک است.این ویتامین با ایفای نقش آنزیم در بیوسنتز پروتئین‌های هپاتیک شرکت می‌کند و از نفوذ چربی‌ها در کبد جلوگیری به عمل می‌آورد. مقدار پلاسماتیک تری‌گلیسیریدها، کلسترول، بتاوپربتای لیپوپروتئین‌ها را کاهش می‌دهد.

منبع: http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx

ويتامين ‌B11



ويتامين B11 حاوي كارنيتين است و به همين علت خاص اشتها مي‌باشد بنابراين در تمام مشكلات تغذيه‌اي كه منجر به لاغري مي‌شوند كاربرد دارد و مؤثرترين ماده طبيعي براي افزايش اشتها و وزن است. فرهنگ تغذيه‌اي قديم ما ايرانيان كه مبتني بر غذاهايي مثل آبگوشت، انواع خورشت و كباب بود حاوي منابع سرشاري از اين ويتامين هست. علاوه بر آن انواع لبنيات و بخصوص ماست كه حاوي تمام خواص لبنيات به علاوه‌ي مخمرهاي مفيد است در بارگيري اين ويتامين نقش عمده‌اي دارد از منابع ديگر اين ويتامين مي‌توان به آبجو يا ماءالشعير بدون الكل اشاره كرد كه خود حاوي تمام ويتامين‌ها است.

ویتامین 10 B



در سال 1940،  ویتامین B۱۰  کشف شد. این  ویتامین از نظر شیمیایی به عنوان اسید pteroylmonoglutamic، شناخته می شود. ویتامین B10 کمی در آب قابل حل است. حفاظت از پوستی که دائم در برابر خسارات ناشی از آلودگی هوا و خورشید قرار دارد از جمله وظایف این ویتامین است.این  ویتامین برای رفع  اثرات ضد التهابی و ضد حساسیت بسیار ضروری است. ویتامین B10 برای رنگ پوست می تواند مفید باشد. ویتامین B10 در غذاهایی نظیر: سبوس، قلوه، جگر، ملاس (شیره قند)، جوانه گندم و ماست یافت می شود.

منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx

ویتامین B8 یا H1



ویتامین B8 یا H1 نیز مثل ویتامین B6 ویتامین پوست و مو است. این عنصر از جگر و شیر استخراج می‌شود و در رشد ارگانیسم‌های مختلف حیوانی و نباتی دخالت دارد و احتمالا به‌عنوان شبه آنزیم در متابولیسم‌های مختلفی شرکت می‌کند. ویتامین B8 به همراه ویتامین B5 ویتامین‌های خاص پوست و مو هستند. بارزترین قدرت این ویتامین در حفظ و رشد مجدد مو نمودار می‌شود و تقریبا ماده‌ای بی‌رقیب در این زمینه است.فقر ویتامین B8 باعث بیماری بلیتمن می‌شود که شامل ریزش مو، ناراحتی‌های عصبی عضلانی، آسیب‌های پوستی و غیره است. کمبود ویتامین B8 در مراحل ابتدایی دارای نشانه‌هایی چون کم شدن پرزهای زبان، ناراحتی در تشخیص مزه و طعم، پریدگی رنگ و خشکی پوست می‌شود. بادام زمینی، زرده تخم‌مرغ، شکلات، قارچ، قلوه، مخمر آبجو، نخود و در مقادیر کمتر در تمام بافت‌های گیاهی و حیوانی نظیر بادام‌زمینی بوداده، گوشت گوسفند، موز، گندم، مغز گوساله، کلم و گل کلم، اسفناج، میوه‌ها، ژله، شیر، سیب‌زمینی، کاهو، سبزی‌های سبز، ذرت، مرغ، برنج، گوجه‌فرنگی و ماست از منابع دارای این ویتامین محسوب می شوند.

منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx