حکیم مهر - اسیدهای چرب ضروری که گاهی به نام ویتامین
«F» خوانده میشوند از دو نوع اسیدچرب، لینئولیگ اسید (LA) و آلفا
لینئولیک اسید (LNA) تشکیل شدهاند. دو دستهبندی مقدماتی از EFAها (یا
همان اسیدهای چرب ضروری) امگا3 و امگا6 است که حاوی لینئولیک اسید و گاما
لینئولیک اسید است. بدن انسان قدرت ساخت اسیدهای چرب ضروری را ندارد در حالی که ویتامین «F» برای رشد طبیعی بدن، تعادل رفتاری، سلامت غشای سلولی، تعادل هورمونی و عملکرد مناسب سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، این ویتامین برای ترکیب بافت چربیها ضروری بوده و در تنظیم سطح کلسترول نقش مهمی برعهده دارد. این ویتامین همچنین باعث جوانی پوست شده و موها را سلامت و درخشان میکند. در تولید هورمون آدرنال نقش مهمی داشته و رشد باکتریهای مفید روده را تحریک میکند. |
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
ویتامین F
ویتامین B22
ویتامین B22 - که اغلب به عنوان یک عنصر استخراج شده از عصاره آلوئه ورا معروف است، اما در بسیاری از غذاها دیگر نیز ادعا کرد. ویتامین B22 برای سلامتی و برای سلولهای زنده و همچنین برای حمل و نقل اسیدهای چرب بسیار ضروری و مفید است این ویتامین در مواد زیر یافت می شود: مخمر-آلوئه ورا- کدو تنبل - آفتابگردان - کنجد - حبوبات- مارچوبه - سبز چغندر - انواع کلم بروکلی و بروکسل - خربزه - موز ذرت - ارن - گندم سیاه و سیر.
وقتی ترش میكنید این کارها شما را نجات می دهد
برای درمان یكی از شایعترین بیماریها
برگشت غذا از معده به مری یا بهاصطلاح برگشت اسید به دهان، ترش كردن پشت جناغ سینه و دردهای سوزشی در ناحیه قلب از جمله مشكلاتی است كه گریبان بسیاری از انسانها را میگیرد و سن و سال هم نمیشناسد اما ممكن است بیشتر سراغ سالمندان برود
در این مطلب شما میتوانید راهكاری ساده اما عملی دكتر اوز، برای غلبه بر این مشكل را بخوانید و به كار بگیرید.
ويتامين B17
ويتامين
B17 در سيب، گيلاس، آلبالو، هلو که در چين يك نوشيدني است و طعم مايل به
تلخ دارد و از هسته هلو ساخته ميشود. گفته شده است كه ويتامين B17 از
سرطان جلوگيري ميكند و بدن را در برابر سرطان مقاوم مينمايد.
منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx
ویتامین B16 یا DMG
نام ویتامین B16، dimethylglycine یا DMG است. با قاطعیت می توان گفت که این ویتامین برای عملکردهای مختلف بدن انسان لازم است، و به عنوان یک مکمل غذایی طبقه بندی نمی شود. از لحاظ شیمیایی، عضو گروهی از اسیدهای آمینه که شامل کولین، بتائین، سارکوزین و گلایسین است. DMG تصور می شود عملکرد سیستم سوخت و ساز بدن را نیز افزایش می دهد. احتمالا این ویتامین دارای نقش ضد انتی اکسیدانی نیز می باشد.
ويتامين B15
ويتامين
b15 یا اسيد پانگاميك: اين ويتامين ضد خستگي بوده و بيشتر ورزشكاران از آن
استفاده ميكنند. ويتامين b15 در هستة زردآلو، پوستة سطحي برنج، مخمر
آبجو، خون گوساله و جگر اسب يافت ميشود. اين ويتامين را به عنوان يكي از
عوامل كاهش چربي بدن مشخص کرده اند.
منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx
ويتامين B14
ويتامين B14 نام ديگر اين ويتامين اكسانتوپترين ميباشد. اين عنصر هنوز به صورت جهاني پذيرفته نشده است. اطلاعات كمي در مورد آن وجود دارد و دانشمندان احتمال ميدهند كه خاصيت ضد توموري داشته باشد. اين عنصر تا كنون تنها در بال پروانه و برخي حشرات و نيز پوستة آهكي تن خرچنگ به ميزان بسيار كم شناسايي شده است.
منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx
ویتامین B13
ویتامین B13 یا اسید اوروتیک در رابطه با سنگهای کلیوی که از اورات ساخته شده باشد به کار میرود. جذب این ویتامین از طریق معده و روده انجام میگیرد. اسید اوروتیک در درمان ریشهای نقرس و روماتیسمهای نقرسی بکار میرود. به عبارت دیگر، از آن بهعنوان تجزیهکننده مقدار اضافه اوراتهایی که در مفاصل و کلیهها انباشته شده استفاده میشود. بدین ترتیب ویتامین B13 پیشگیریکننده تمام بیماریهایی است که با افزایش مقدار اسید اوریک خون در رابطه هستند. علاوه بر آن، این عنصر مقدار کلسترول خون را نیز کاهش میدهد. از این ویتامین میتوان بهعنوان تسهیلکننده متابولیسم چربیها و محافظ کبد یاد کرد. این ویتامین دارای دو اثر سودمند است: پایین آوردن مقدار اسید اوریک خون (اوروتوریک). حفاظت از فلور رودهای (اولترافلور). موارد مصرف خواص اصلی ثابت شده این ویتامین کاهش چربی بدن، محافظت از کبد، کاهشدهنده اسید اوریک خون، متوقفکننده سنتز اسید اوریک و کاهشدهنده کلسترول خون است. خاصیتی که باید مورد توجه قرار گیرد افزایشدهنده ترشح صفراست. مکانیسمهای اصلی تاثیرگذاری، واسطه طبیعی بیوسنتز بنیانهای پیریمیدیک است.این ویتامین با ایفای نقش آنزیم در بیوسنتز پروتئینهای هپاتیک شرکت میکند و از نفوذ چربیها در کبد جلوگیری به عمل میآورد. مقدار پلاسماتیک تریگلیسیریدها، کلسترول، بتاوپربتای لیپوپروتئینها را کاهش میدهد.
منبع: http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx
ويتامين B11
ويتامين B11 حاوي كارنيتين است و به همين علت خاص اشتها ميباشد بنابراين در تمام
مشكلات تغذيهاي كه منجر به لاغري ميشوند كاربرد دارد و مؤثرترين ماده
طبيعي براي افزايش اشتها و وزن است. فرهنگ تغذيهاي قديم ما ايرانيان كه
مبتني بر غذاهايي مثل آبگوشت، انواع خورشت و كباب بود حاوي منابع سرشاري از
اين ويتامين هست. علاوه بر آن انواع لبنيات و بخصوص ماست كه حاوي تمام
خواص لبنيات به علاوهي مخمرهاي مفيد است در بارگيري اين ويتامين نقش
عمدهاي دارد از منابع ديگر اين ويتامين ميتوان به آبجو يا ماءالشعير بدون
الكل اشاره كرد كه خود حاوي تمام ويتامينها است.
ویتامین 10 B
در سال 1940، ویتامین B۱۰ کشف شد. این ویتامین از نظر شیمیایی به عنوان اسید pteroylmonoglutamic، شناخته می شود. ویتامین B10 کمی در آب قابل حل است. حفاظت از پوستی که دائم در برابر خسارات ناشی از آلودگی هوا و خورشید قرار دارد از جمله وظایف این ویتامین است.این ویتامین برای رفع اثرات ضد التهابی و ضد حساسیت بسیار ضروری است. ویتامین B10 برای رنگ پوست می تواند مفید باشد. ویتامین B10 در غذاهایی نظیر: سبوس، قلوه، جگر، ملاس (شیره قند)، جوانه گندم و ماست یافت می شود.
منبع:http://zist-alain.blogfa.com/post-117.aspx
اشتراک در:
پستها (Atom)