
سالیانه تقریبا یک و نیم میلیون مورد مسمومیت غذایی و یا ناراحتیهای گوارشی در اثر فاسد بودن غذا گزارش میشود که از این تعداد دست کم 6500 نفر باید در بیمارستان بستری شده و متاسفانه 100 مورد از آنها هم منجر به مرگ میشود.
به گزارش وب دا، کارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با بیان اینکه در تهیه غذاهای پیکنیکی باید رعایت بهداشت را جدی گرفت، افزود: دستها ناقل طبیعی باکتریهای بیماریزا هستند و باید قبل و بعد از صرف غذا، دستها را با آب و صابون شست، لابه لای انگشتان، زیر ناخنها و ساعد را حداقل به مدت 20 ثانیه خوب شستوشو داده و با دستمال کاغذی آنها را خشک کرد.