جام جم آنلاين: نشاسته ماده پودري سفيد رنگ و بدون بويي است كه در دانه يا ساقههاي زيرزميني همه گياهان ميتوانيد ردپايي از آن بيابيد. ذرت و سيبزميني از جمله گياهاني هستند كه نشاسته فراواني در آنها وجود دارد. معمولا از نشاسته براي انجام كارهاي مختلف و بويژه براي پخت و پز استفاده ميشود.
اگر از نشاسته به عنوان يك ماده غذايي براي تهيه انواع مختلف سسها و چاشنيها استفاده شود غلظت آن به ميزان قابل توجهي افزايش پيدا ميكند.
نشاسته نه تنها در صنايع غذايي بلكه در توليد پارچه و كاغذ، شستشوي لباس به روش صنعتي و همچنين به عنوان بستري براي كشت دانههاي ژلهاي و رشد مخمرها نيز كاربرد دارد.
با انجام اين آزمايش ساده و از طريق جداكردن تركيبات داخل سيب زميني، وجود نشاسته در گياهان مختلف را مورد بررسي قرار ميدهيم.