نویسنده: دکتر فرخ سیف بهزاد همکاران: فرانک مهرابی پور- فرناز مهرابی پور
یکی
از خوراکی هایی که پیشینیان مان مورد استفاده قرار می دادند بلغور گندم و
جو بوده است. بلغور در لغت به معنای هر چیز در هم شکسته و در هم کوفته است و
به طور خاص گندم یا جو ی پخته شده و خشک کرده را گویند که با آسیا نیمکوب
کرده ا ند (فرهنگ برهان قاطع و آنند راج).
قدما
از برنج کمتر و شاید سالی یک یا دو بار استفاده می کردند و بیشتر از
غذاهای سالم مانند شب چره، به جای شام و پلوی بلغور یا آش بلغور استفاده می
کردند که خاصیت بیشتر داشت.