كودكان مستعد ابتلا به عفونت گوش مياني آدامس بجوند

123-26.jpg
يك متخصص گوش، گلو و بيني گفت: كودكان مستعد ابتلا به عفونت گوش مياني آدامس بجوند چرا كه اين كار باعث هواگيري گوش مياني مي‌شود و احتمال ابتلاي آنان به عفونت گوش را كاهش مي‌دهد.
دكتر عليرضا مصباحي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس «سلامت» ايسنا، افزود: يك راه طبيعي بين گوش مياني و حلق وجود دارد كه به آن شيپور اوستاش مي‌گويند. اين راه در حالت عادي بسته است و فقط موقع بلع يا خميازه كشيدن باز و بسته مي‌شود.
اين عضو آكادمي جراحان گوش، گلو و بيني آمريكا تاكيد كرد: بسته بودن اين راه يكي ازعلل ابتلا به عفونت‌هاي مكرر گوش مياني است، اما جويدن آدامس موجب افزايش ترشح بزاق و باز و بسته شدن مكرر شيپور اوستاش مي‌شود.
مصباحي در پايان توصيه كرد: افرادي كه مبتلا به عوارض گوش مياني هستند و سوار هواپيما مي‌شوند، لازم است هنگام فرود آمدن هواپيما آدامس بجوند يا مايعات بنوشند چون اين كار باعث بلع مداوم و باز و بسته شدن شيپور اوستاش مي‌شود در نتيجه گوش هواگيري مي‌كند.

'اثر چاق شدن مردم زمین مهمتر از زیاد شدن جمعیت است'

غذا
علاوه بر جمعیت زمین، میزان مصرف هم برای اندازه‌گیری مشکلات غذایی جهان هم مهم است
محققان می گویند که بالا رفتن میزان چاقی در جهان ممکن است اثرش بر منابع طبیعی چیزی شبیه به این باشد که یک میلیارد نفر بیشتر در زمین زندگی می کنند.
آنها همچنین با تخمین زدن وزن مردم جهان به این نتیجه رسیده اند که وزن مردم آمریکای شمالی از متوسط مردم نقاط دیگر دنیا بیشتر است.

این تحقیق را یک دانشگاه بریتانیایی انجام داده است و نتایج تحقیق در مجله علمی "بهداشت عمومی" چاپ شده است.
تنها ۶ درصد از جمعیت جهان در آمریکای شمالی زندگی می کنند و در عین حال نتایج این تحقیق نشان می دهد که ۳۰ درصد از کسانی که دچار چاقی مفرط هستند در این نقطه از جهان ساکن هستند.

تغذیه در سرطان غدد لنفاوی( لنفوم)

افراد مبتلا به لنفوم معمولاً به انرژی بیشتری نیاز دارند. نیاز به انرژی ممکن است در طی درمان لنفوم بوسیله شیمی درمانی و یا در صورت وجود عفونت و درجه حرارت بالای بدن ،افزایش یابد. منابع مفید جهت تامین انرژی شامل غذاهای نشاسته ای، انواع کیک، بیسکوئیت، سیب زمینی، برنج، کره، خامه و ماکارونی است.
در ضمن پروتئین برای سالم نگه داشتن و ساختن ماهیچه ها و سلول ها لازم می باشد. بسیاری از بیماران مبتلا به لنفوم نیاز به پروتئین زیاد دارند . منابع غنی جهت تامین پروتئین شامل گوشت قرمز، مرغ ،ماهی، شیر ، پنیر، ماست ، تخم مرغ، آجیل( مغزها ) و حبوبات است.
 

رژیم غذایی برای چاقی شکمی

چاقی شکمیبسیاری از افراد نیازمند کاهش اندازه ی دور کمرشان هستند و به راستی چه کسی یک شکم صاف را نمی خواهد؟
اساس یک رژیم غذایی صاف کننده ی شکم، یک الگوی غذایی متناسب که میزان انرژی آن محدود شده است، می باشد. از طرف دیگر، این نوع رژیم حاوی مقادیر کافی از سبزیجات، میوه جات و غلات سبوس دار است.
این نوع رژیم غذایی، همان چیزی است که به طور متداول تحت عنوان "رژیم مدیترانه ای" معروف می باشد. در این نوع رژیم، توصیه می گردد انرژی دریافتی شما به طور ناگهانی کم نگردد و حاوی انرژی ای معادل با 1600 کالری باشد.
در این نوع رژیم، بر مصرف یک سری مواد غذایی تاکید می شود از جمله: غلات سبوس دار، میوه ها، سبزی ها ، آجیل، حبوبات، شیر و لبنیات کم چرب و کمی گوشت قرمز (مصرف گوشت قرمز در حدود یک بار درهفته).
خیلی از رژیم های تبلیغاتی تضمین کننده ی لاغری شکم، بر مصرف چربی های تک زنجیره ای غیر اشباع مانند روغن زیتون یا روغن آفتابگردان تاکید دارند. اگرچه مصرف چربی های سالم در کنترل چاقی و به ویژه چاقی شکمی مفید است، ولی به تنهایی موثر نخواهد بود، زیرا به هر حال حاوی انرژی فراوان می باشند.

تاثیر کاهش وزن بر پوست ‌و مو


مرد
دلیل ریزش مو پس از رژیم‌های غذایی، کاهش وزن سریع است؛ کمبود پروتئین و فقر آهن موجب بروز این آسیب می‌شود.

 
خیلی‌ها پس از کاهش وزن دچار ریزش مو می‌شوند و پوست‌شان حالت شل و آویزان پیدا می‌کند و حتی بعضی‌ها از ترس این تغییرات ناخوشایند عطای وزن کم کردن را به لقایش می‌بخشند.
اگر شما هم می‌خواهید وزن کم کنید و نگران تأثیر کاهش وزن بر پوست و موی‌تان هستید، گفت و گوی کوتاه زیر که با دکتر محمدعلی نیلفروش‌زاده، متخصص پوست، مو و زیبایی و رییس مرکز تحقیقات پوست و سلول‌های بنیادی انجام شده است را مطالعه نمایید.

صرع دارید؟ از تغذیه کمک بگیرید



در بیماری صرع نیز همانند بسیاری از بیماری‌های دیگر پیروی از یک برنامه غذایی مناسب و متعادل به درمان و کنترل بهتر کمک می‌نماید.

کتوژنیک
صرع (Epilepsy) بیماری است که به دنبال اختلال در عملکرد طبیعی دستگاه مغز و اعصاب ایجاد می‌شود، مشخصه اصلی آن بروز حملات عصبی (تشنج) تکرارشونده به دلیل وضعیت غیر طبیعی امواج مغزی است.
در واقع این تشنج‌ها در اثر اختلالات الکتریکی در دسته‌ای از سلول‌های عصبی مغز به طور موقت و گذرا به وجود می‌آیند.
با این که در برخی موارد علت ایجاد حملات صرعی ناشناخته است، ولی گاهی اوقات عوامل متعددی در بروز آن‌ها نقش دارند.
به عنوان مثال مشکلاتی مانند سکته مغزی، ضربات مغزی، عوامل مادرزادی، تومورهای مغزی و سایر بیماری‌های تحلیل برنده‌ی مغز در این زمینه بی‌تأثیر نیستند.

مضرات رژیم غذایی بدون کربوهیدرات


بدون نانرژیم ‌های کاهش وزنی که بر پایه ی مصرف اندک کربوهیدرات‌ ها باشند، به خاطر عدم تامین انرژی کافی برای عضلات و مغز و احساس ضعف و خستگی و در نتیجه ناتوانی در ورزش کردن، گزینه ی خوبی برای کاهش وزن معرفی نمی ‌شوند.

بدن انسان طوری ساخته شده که بر اساس ترکیبی متعادل و متناسب از انواع مواد غذایی فعالیت می ‌کند. متاسفانه برخی رژیم‌ های غذایی هستند که با حذف یک نوع ماده ی غذایی مثلا کربوهیدرات‌ ها سعی دارند اضافه وزن فرد را کاهش دهند.
رژیمی که منابع دریافت کربوهیدرات در آن محدود شده باشد، برای بدن مناسب نیست و باعث بروز بیماری‌‌ های گوناگونی در فرد می ‌شود که در زیر، به تعدادی از آن ها اشاره می ‌شود:


تغذیه‌ در کودکان مبتلا به اوتیسم


به طور کلی غذای کودک اوتیستیک باید به شکل طبیعی آن نزدیک باشد و غذا باید تازه باشد.

اوتیسم
اختلالات فراگیر رشد، گروهی از اختلالات روانپزشکی هستند که در آن‌ها مهارت‌های اجتماعی، رشد زبان و مجموعه رفتارهای مورد انتظار، رشد مناسب پیدا نمی‌کنند یا در اوان کودکی از بین می‌روند، به طور کلی این اختلالات زمینه‌های متعدد رشد را تحت تأثیر قرار می‌دهند. در اوایل زندگی ظاهر می‌شوند و اختلال دائمی به وجود می‌آورند. از مشهورترین اختلالات این گروه بیماری‌های طیف اوتیسم یا Autism spectrum Disorder)ASD) می‌باشند که بیشتر شامل سه ویژگی 1- نقص در اجتماعی شدن 2- نقص در ارتباط کلامی و غیر کلامی 3- الگوی رفتارهای تکراری و محدود شونده می‌شوند. ولی تنها به این سه ویژگی منحصر نمی‌شود. بیماری‌های طیف اوتیسم نادر نیستند و شیوع آن‌ها در کودکان، بیش از سرطان، دیابت، نقص لوله عصبی و سندرم داون می‌باشد.

سلامت، قربانی کاهش وزن شدید!


از زمانی که کمپانی بیمه عمر متروپولیتن در ایالات متحده دریافت افرادی که لاغرترند طول عمر بیشتری دارند، تمایل به لاغر شدن از یک رویکرد زیبایی شناختی، به یک رویکرد سلامتی تبدیل شد.

رژیم‌ های سخت

محققان سال‌ها است بر این باورند که افرادی که لاغرتر هستند (نمایه توده بدنی پایین‌تری دارند)، در معرض خطر پایین‌تر بیماری‌هایی از قبیل دیابت، قلب و عروق، سرطان‌ها، کبد چرب و بیماری‌های التهابی مختلف هستند. به همین علت افراد مختلف به این فکر افتادند که بتوانند به هر روشی که شده وزنشان را کاهش دهند. این تمایل همه‌گیر باعث شد که در جوامع امروزی روش‌های مختلفی برای کاهش وزن وجود داشته باشد. اعتبار و سلامت انواع روش‌های کاهش وزن بسیار بحث‌انگیز بوده است. در این مقاله، هدف اینجانب بررسی سلامت انواع روش‌های کاهش وزن نمی‌باشد، که این مهم در مجال دیگری بحث خواهد شد. در این فرصت کوشش خواهد شد که مضرات کاهش وزن‌های شدید (بیش از 3-2 کیلوگرم کاهش وزن در ماه) بر سلامت افراد مورد بررسی قرار گیرد.

انواع بیماریها در افراد چاق


امروزه چاقی و افزایش وزن به معضل بزرگی تبدیل شده و میلیونها انسان را در جهان رنج می دهد . چاقی غیر از اینكه ظاهر انسان را نامتناسب و زشت جلوه می دهد بیماریهای خاصی را نیز به دنبال دارد .
از طرف دیگر عدم آگاهی كافی مردم در مورد تغذیه و عدم انتخاب روش مناسب برای كاهش وزن ، عارضه های جدی تری را به دنبال خواهد داشت . بیماریهای دیابت ،كبد، یبوست و التهاب روده بزرگ ، اختلالات روانی ، تنگی نفس ، تورم پاها ، واریس بیماریهای كلیوی ، سرطان پستان و رحم ، كرم خوردگی دندان ، فتق دیافراگمی ، التهاب و درد مفاصل ، ایجاد موهای زائد و ... از جمله بیماریهای ناشی از چاقی به شمار می روند كه در نهایت باعث كاهش طول عمر و مرگ زود رس می شوند . ظاهر نامتناسب و مبتلا به انواع بیماریهای مورد اشاره ، افراد چاق را نگران كرده و آنها را به تكاپو وا می دارد ، بطوریكه می خواهند دركوتاهترین زمان ممكن ، به هر طریقی كه شده وزن خود را كاهش دهند و از این مخمصه نجات یابند.