
برای آگاهی از تفاوت انگور قرمز با انگور سبز ابتدا با خواص هر کدام جداگانه آشنا شوید.انگور قرمز
رنگ قرمز موجود در این انگور حاصل از وجود فلاوونوییدها - نوعی آنتیاکسیدان - است. انگور قرمز به خاطر داشتن مواد مغذی فراوان مانند ویتامینها- به خصوص ویتامین C و B ، پروتئینها، مس، آنتوسیانین، منگنز، پتاسیم و غیره از خواص سلامتی فراوانی برخوردار است.
این نوع انگور کم کالری بوده و دارای فیبر رژیمی بالایی است. یک پیمانه انگور قرمز حاوی 61 کالری است که میتواند به عنوان میان وعدهای سالم، برای افرادی که قصد کم کردن وزن خود را داشته و یا مایل به حفظ آن هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
انگور سبز
انگور سبز گونهای از انگورهاست که در تمامی ایام سال در دسترس است و از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار است. این نوع انگور، سرشار از کربوهیداتها، ویتامین C و ویتامین K است. کم کالری و بدون کلسترول است.
رنگ قرمز موجود در این انگور حاصل از وجود فلاوونوییدها - نوعی آنتیاکسیدان - است. انگور قرمز به خاطر داشتن مواد مغذی فراوان مانند ویتامینها- به خصوص ویتامین C و B ، پروتئینها، مس، آنتوسیانین، منگنز، پتاسیم و غیره از خواص سلامتی فراوانی برخوردار است.
این نوع انگور کم کالری بوده و دارای فیبر رژیمی بالایی است. یک پیمانه انگور قرمز حاوی 61 کالری است که میتواند به عنوان میان وعدهای سالم، برای افرادی که قصد کم کردن وزن خود را داشته و یا مایل به حفظ آن هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
انگور سبز
انگور سبز گونهای از انگورهاست که در تمامی ایام سال در دسترس است و از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار است. این نوع انگور، سرشار از کربوهیداتها، ویتامین C و ویتامین K است. کم کالری و بدون کلسترول است.