با 5 بار آفتاب گرفتن به سرطان پوست مبتلا شوید!

افرادی که پنج بار در طول عمرشان آفتاب سوختگی پوست را تجربه کرده اند، در معرض خطر سرطان بدخیم پوست یا ملانوما قرار دارند.
برترین مجله اینترنتی ایران
هفت صبح: هوای آفتابی و گرم این روزها خیلی ها را وسوسه می کند که دوباره برای آفتاب گرفتن و برنزده شدن دل به دریا بزنند و همه خطرات این آفتاب سوختگی ها را که هر سال از تریبون های مختلف پزشکان اعلام می شود، به جان بخرند.

وقتی با افرادی که هر سال به ساحل ها و استخرها برای آفتاب گرفتن می روند، حرف می زنی، می بینی خیلی هایشان به خوبی از مضرات این برنزه شدن ها آگاهی دارند اما در جواب می گویند: «از دکتر پوست پرسیده ایم و گفته است، چند بار آفتاب گرفتن طی یک سال، هیچ ضرری ندارد و فقط آنهایی که دائم در معرض نور آفتاب قرار دارند، به بیماری های پوستی مبتلا می شوند.»

مصرف چاي نتايج آزمايشگاهي دوپينگ را مختل مي‌كند

مصرف نوعي چاي سبز و سفيد مي‌تواند نتايج آزمايشگاهي دوپينگ ورزشكاران را مختل كند.
 به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب‌دا، محققان دانشگاه كينگستون لندن در مطالعات جديد نشان دادند مصرف نوعي چاي سبز و سفيد در ورزشكاراني كه از داروهاي نيروزاي هورموني استفاده كرده‌اند نتايج آزمايشگاهي دوپينگ را در آنها مختل مي‌كند به گونه‌اي كه امكان تشخيص سطح خوني و سرمي هورمون و يا ماده نيروزاي استفاده شده براي پزشكان ميسر نمي‌شود.

چگونه با کیک و شیرینی لاغر شویم؟

خوردن یک صبحانه کامل که شامل کیک و شیرینی است واقعا می تواند به کاهش وزن کمک کند.
حمید جزایری، کارشناس تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اینکه آیا خوردن صبحانه کامل که شامل شیرینی و کیک است واقعا می تواند به کاهش وزن کمک کند، عنوان کرد: تحقیقات نشان می دهد افرادی که هر روز صبح یک صبحانه شامل 600 کالری مواد غذایی مصرف میکنند که در آن پروتئین ها و کربوهیدارت ها قرار گرفته است نه تنها می توانند وزن خود را کاهش دهند بلکه این كاهش وزن آنها برای مدت طولانی تری پا برجا خواهد ماند.

فواید خیار برای چشم و پوست

گزافه‌گویی نیست اگر خیار را به عنوان یک عصای جادویی برای درمان انواع مشکلات پوستی معرفی کرد.
به گزارش كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ پوست، علاوه بر زیبایی از ورود هرگونه آسیبی به اعضای داخلی و خارجی بدن محافظت می کند. حدود 90درصد از وزن خیار را آب تشکیل می دهد و به این خاطر به عنوان یک خنک کننده به کار می رود.

*خیار برای چشم
خیار به کاهش تورم دور چشم و نیز حلقه‌های تیره زیر چشم کمک می‌کند و در اکثر نقاط دنیا مردم از این نوع درمان به صورت وسیعی استفاده می کنند.

غذا چگونه هضم می‌شود؟

کل دستگاه گوارش انسان،‌ دریک فرد زنده 5 متر و در یک فرد مرده که تون عضلانی وجود ندارد 9 متر - درازا دارد و روند گوارش در یک انسان بزرگسال سالم بین 24 تا 72 ساعت طول می‌کشد.
به گزارش كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ دستگاه گوارش را می‌توان به دو بخش فوقانی و تحتانی تقسیم کرد:

بخش فوقانی شامل مری، معده و دوازدهه (اثنی‌عشر) می‌شود. گاهی حفره دهان و حلق را هم جزو این بخش به حساب می‌آورند.

چربي‌سوزها دقيقا چكار مي‌كنند؟

66-34.jpg
احتمالاً شما هم شنیده‌اید که قهوه، چای سبز، روغن‌های گیاهی و غیره باعث چربی‌سوزی و لاغری می‌شوند. اما سؤال اینجاست این مواد غذایی چربی‌سوز تا چه اندازه موثر عمل می‌کنند؟ تأثیر واقعی آن‌ها در رسیدن به اندامی ایده‌آل چقدر است؟
- قهوه تا حدی چربی‌ها را از بین می‌برد
شهرت قهوه به عنوان یک ماده‌ی لاغرکننده بیهوده نیست. کافئین موجود در قهوه روند چربی‌سوزی را فعال می‌کند؛ در واقع کافئین بدن ما را تحریک می‌کند و به این ترتیب باعث می‌شود بدن کالری‌ها را بسوزاند که در نهایت به از بین رفتن چربی‌ها می‌انجامد. باید بدانید که قهوه حاوی 1 تا 3 درصد کافئین است. توجه داشته باشید که مصرف زیاد قهوه می‌تواند به مشکلات قلبی عروقی مثل فشار خون بالا و غیره منجر شود. محققان توصیه می‌کنند مصرف قهوه از سه فنجان در روز بیشتر نشود.

نوشیدنی آلماني مال ميدان شوش!

images-4.jpg
وقتی کشور تولید کننده یک ماءالشعیر خارجی را از فروشنده یک سوپرمارکت جويا شديم پاسخ داد: "رويش نوشته آلمان اما من فقط می‌دانم که مال میدان شوش است."... در چند سال اخير دوغ ها هم به نوشيدني ها اضافه شده‌اند. دوغ به عنوان نوشيدني بومي در ايران مورد توجه مسؤولان است، اما همچنان نتوانسته انواع "كولا" را شكست دهد هر چند که سیر صعودی مصرفش همچنان ادامه دارد.
به گزارش  عصر ايران : در دهه 60 نوشيدن نوشابه هايي كه به دو نام معروف"كانادا" و "پپسي" شناخته مي شدند جزو "تفريحات" و گاه "تجملات مهمانی ها"به شمار مي رفتند و البته با حاشیه هایی مانند کمبود ، "نوشابه بدون ساندویچ داده نمی شود" ،دردسر شيشه نوشابه و گرويي نگهداشتن، ماجراي اجسام خارجي داخل شيشه هاي نوشابه و... !

چرا ديابتي‌ها بيشتر در معرض خطر ابتلا به آلزايمر هستند؟

4-12.jpg
پزشكان در مجموعه‌اي از آزمايشات جديد دريافته‌اند كه ممكن است بين آلزايمر و بيماري ديابت ارتباط خاصي وجود داشته باشد.
به گزارش سرويس سلامت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين پزشكان اميدوارند كه يافته‌هاي تازه درباره ارتباط ژن آلزايمر با بيماري ديابت راه را براي درمان و كنترل هر دو بيماري هموار سازد. پيش از اين پزشكان مي‌دانستند كه مبتلايان به ديابت بيشتر از افراد سالم در معرض ابتلا به آلزايمر هستند اما علت اين ارتباط برايشان آشكار نبود.
به گزارش بي‌بي‌سي، به تازگي متخصصان ژنتيك در آمريكا نشان داده‌‌اند كه ژن آلزايمر در شيوه توليد انسولين در بدن نقش دارد. به گفته پزشكان آلزايمر مهمترين عامل زوال عقل محسوب مي‌شود. زوال عقل عارضه‌اي فراتر از فراموشي معمولي است.
بنابراين گزارش، كريس لي استاد زيست شناسي در سيتي كالج نيويورك و دستياران وي طي آزمايشات جديد ژنتنيكي خود متوجه شدند كه يك ژن منفرد ارتباط معمولي بين هر دو بيماري ايجاد مي‌كند.
آنها دريافتند ژن مزبور كه در بسياري از بيماران مبتلا به آلزايمر يافت مي‌شود روي مسيرهاي اثرگذاري و توليد انسولين تاثير مي‌گذارد. مسيرهاي انسوليني در بيساري از فرآيندهاي سوخت و ساز بدن شامل كمك به سلامت سيستم عصبي نقش دارند.
متخصصان مي‌گويند مطالعات بيشتري بايد انجام شود تا معلوم شود كه اين ژن و مكانيزم هاي مرتبط با آن دقيقا چگونه عمل مي‌كنند.

تركيب ويتامين«D‌» و كلسيم معجون افزايش طول عمر

54-20.jpg
در يك مطالعه جديد معلوم شد سالمنداني كه تركيب ويتامين «D» و كلسيم را در رژيم غذايي روزانه خود مي‌گنجانند نسبت به ساير همسالان خود مدت بيشتري عمر مي‌كنند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان در اين مطالعه دريافتند طي اين دوره آزمايشي سه ساله سالمنداني كه به آنها مكمل‌هاي حاوي ويتامين D و كلسيم داده شده بود در مقايسه با سالمنداني كه از قرص‌هاي دارونما استفاده كرده بودند، 9 درصد كمتر با خطر مرگ مواجه شدند. اما از سوي ديگر آزمايشات تاييد كرد مصرف ويتامين D به تنهايي نمي‌تواند تاثيري در كاهش خطر مرگ و مير زودهنگام در سالمندان داشته باشد.
اين يافته حاصل بازبيني هشت آزمايش باليني مختلف در گذشته است كه از سوي متخصصان دانشگاه آرهوس در دانمارك انجام گرفت.
به گزارش رويترز،‌ دكتر لارس ريجن مارك در اين مطالعه خاطرنشان كرد: به عقيده من كاهش 9 درصدي خطر مرگ در كل جمعيت سالمندان،‌ اهميت فوق العاده‌اي دارد و آمار قابل ملاحظه‌اي است.
وي افزود: به جز ترك سيگار، فاكتورهاي شناخته شده ديگري وجود ندارند كه تا اين اندازه بتوانند در كاهش خطر مرگ زودرس، موثر باشند.

در فرمولاسیون نوشابه ها، نزدیک به 10 درصد قند به کار می رود


چاقی و پوکی استخوان پیامد مصرف بیش از حد نوشابه!
یک متخصص تغذیه گفت: در فرمولاسیون نوشابه ها نزدیک به 10 درصد قند به کار می رود یعنی به ازای یک لیوان هشت حبه قند به کار می رود.
دکتر تیرنگ نیستانی در گفت‌وگو با ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از مشکلاتی که در خصوص تغذیه گریبانگیر بسیاری از جوامع شده و کشور ما نیز از آن بی نصیب نبوده مصرف بی رویه نوشابه های غیر الکلی است.
وی افزود: به طور معمول نزدیک به 9 تا 10 درصد قند در فرمولاسیون این نوشابه ها به کار می رود یعنی حدود هشت حبه قند به ازای یک لیوان؛ یعنی افرادی که نوشابه را به مقدار زیاد مصرف می کنند هم از نظر بهداشت دهان و دندان خود را در معرض خطر قرار می دهند و هم اینکه یک بار اضافه انرژی را وارد بدن خود می کنند و شانس ابتلا به اضافه وزن را افزایش می دهند.