مصرف چاي نتايج آزمايشگاهي دوپينگ را مختل مي‌كند

مصرف نوعي چاي سبز و سفيد مي‌تواند نتايج آزمايشگاهي دوپينگ ورزشكاران را مختل كند.
 به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب‌دا، محققان دانشگاه كينگستون لندن در مطالعات جديد نشان دادند مصرف نوعي چاي سبز و سفيد در ورزشكاراني كه از داروهاي نيروزاي هورموني استفاده كرده‌اند نتايج آزمايشگاهي دوپينگ را در آنها مختل مي‌كند به گونه‌اي كه امكان تشخيص سطح خوني و سرمي هورمون و يا ماده نيروزاي استفاده شده براي پزشكان ميسر نمي‌شود.

براساس اين گزارش اين محققان مي‌گويند نتايج اين مطالعه براي نخستين بار ارتباط ميان مصرف بعضي از مواد غذايي و اختلال در آزمايش داروهاي نيروزاي هورموني را مطرح مي‌كند و اين امكان وجود دارد كه بسياري از مواد غذايي ديگر نيز اثرات مشابهي همچون چاي سبز و سفيد در مسئله دوپينگ داشته باشد.

گفتني است: موضوع دوپينگ و مواد نيروزا در بسياري از ورزش‌هاي قهرماني به جهت رقابت‌هاي فشرده و سنگين و افزايش شيوع آن در بين قهرمانان همواره سلامت بازي‌هاي جهاني المپيكي را با تهديد مواجه كرده و موجب نگراني مسئولان برگزار كننده اين ورزش‌ها است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر