به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرهنگ آشتی ؛ اما حق با کدام دسته است؟ گوشت قرمز چه تاثیری بر سلامتی ما دارد؟
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
گوشت قرمز ؛ خوب یا بد ؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرهنگ آشتی ؛ اما حق با کدام دسته است؟ گوشت قرمز چه تاثیری بر سلامتی ما دارد؟
مصرف بیش از نیم قاشق روغن در روز مضر است
سلامت نیوز :مجید کاراندیش در گفت و گو با فارس، درباره استاندارد مصرف روغن برای خانواده ایرانی گفت: نمیتوان اندازه دقیقی برای مصرف روغن در هر خانواده تعیین کرد چرا که برای هر نفر با توجه به وزن و سنش فعالیت روزانهای که دارد انرژی مورد نیاز روزانه را محاسبه میکنیم و به گونهای مصرف روغن روزانه را در نظر میگیریم که بین 15 تا حداکثر 30 درصد انرژی وی از چربی تامین شود.
مصرف نوشیدنیهای بسیار سرد در تابستان ممنوع
از مصرف غذاها و نوشیدنیهای بسیار سرد در تابستان اجتناب کنید زیرا این نوع غذاها علاوه بر اثرات سوئی که بر کبد میگذارند ناراحتیهای معده و مری ایجاد میکنند.
به گزارش وب دا، یک کارشناس تغذیه ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: در حالت عادی درجه حرارت بدن بین 36 تا 38 درجه است، گرمازدگی به حالتی گفته میشود که دمای بدن به مدت طولانی و به دلایل محیطی و استعداد فردی به بیش از 40 درجه افزایش یابد.
ناهید برخورداری ادامه داد: کاهش مایعات در بدن سبب گرمازدگی میشود و ما همزمان با از دست دادن مایعات در بدن سدیم و املاح را از دست می دهیم.بنابراین نمیتوانیم آب ساده را جایگزین کنیم و یکی از علت هایی که در فصل تابستان افراد تمایل به خوردن مایعات شیرین مانند شربت دارند نیز همین امر است.
چاقی مهمترین عامل ابتلاي زنان به سرطان پستان است
یک جراح عمومی گفت: تحقیقات نشان داده است که میزان ابتلا به سرطان آندومتر و سرطان پستان در زنان چاق بیشتر است.
دکتر عبدالرضا پازوکی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: با توجه به نقش مادران در سلامت جامعه پرداختن به بیماریهای زنان بسیار مهم است.
وی افزود: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه و تستهای پاپ اسمیر میزان ابتلا به سرطانهای دهانه رحم کاهش پیدا کرده است و همچنین در مورد سرطان پستان نیز با انجام ماموگرافی می توان از آن پیشگیری کرد.
رژيم غذايي متعادل در پيشگيري از سردرد موثر است
هر چند سردردهاي شديد و آزاردهنده ميگرني هميشه قابل پيشگيري نيستند اما ميتوان با چندين راهكار ساده تا حد امكان خطر بروز اين قبيل سردردها را به حداقل رساند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا به نقل از سايت اينترنتي وومنزهلت، پزشكان تاكيد كردند چند اقدامي كه در ذيل توصيه شده به شما كمك ميكند تا حد امكان احتمال بروز اين قبيل سردردها را كاهش دهيد. اين پزشكان توصيه كردند:
- يك رژيم غذايي سالم و سرشار از مقادير قابل توجهي مواد غذايي سالم و مفيد را دنبال كنيد.
10 تله چاقی!
اگر تا به حال فقط یک بار رژیم لاغری گرفته باشید، حتما میدانید این کار اصلا راحت نیست؛ به خصوص وقتی در این دوران، با شرایطی مواجه شوید که رژیمتان را خراب کند!
اگر دوست دارید دوره کاهش وزن خود را به سلامت و با سربلندی پشت سر بگذارید، بهتر است این مطلب را یک بار بخوانید تا با ۱۰مورد از بدترین موقعیتهایی که شما را در تله چاقی میاندازد، آشنا شوید و راه خلاصی از آنها را هم یاد بگیرید.
هفت توصيه ضروري براي بيماران ديابتي در فصل گرما
تابستان امسال كارشناسان و پزشكان اتحاديه كنترل و پيشگيري از ديابت در گروه سلامت "يونايتد هلت" آمريكا يادآور شدند كه بيماران ديابتي بيش از افراد سالم در معرض خطر ابتلا به مشكلات و بيماريهاي ناشي از افزايش دماي هوا هستند و به منظور آن كه در اين فصل، دچار مشكل جدي نشوند بايد چند توصيه ضروري را به كار بندند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، دنين ووجتا معاون ارشد و مسول ارشد امور باليني در اين اتحاديه خاطرنشان ساخت: بيماران ديابتي براي پيشگيري از مشكلات و امراض جدي ناشي از گرم شدن هوا، بايد مراقبتهاي بيشتري انجام دهند چون ديابت ميتواند به توان بدني اين بيماران در رابطه با فرآيند تعريق آسيب برساند و نيز عواملي چون گرما و رطوبت هوا ممكن است به شيوهاي خطرناك توان جسمي اين بيماران را در تنظيم قند خون، كاهش دهد.
كافئين براي حفظ سلامت پوست مفيد است
در يك آزمايش جديد معلوم شد كافئين موجود در نوشيدنيهاي مختلف شامل قهوه، چاي و كولا و يا حتي شكلات براي حفظ سلامت پوست نيز مفيد است.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، مجله تخصصي «مطالعات سرطان» در مقاله جديدي منتشر كرد كه مصرف كافئين ميتواند خطر ابتلا به يكي از انواع شايع سرطانهاي پوستي را كاهش دهد. در اين آزمايش مشخص شد نوشيدن قهوه كافئين دار خطر ابتلا به شايعترين نوع سرطان پوست موسوم به «كارسينوم سلول باسال» را كاهش ميدهد.
كم آبي بدن،عامل مهمي در ابتلا به سنگهاي غدد بزاقي است
يك جراح و متخصص گوش، گلو و بيني گفت: علت اصلي ابتلا به سنگهاي غده بزاقي ناشناخته است البته كمآبي بدن عامل مهمي در دچار شدن به اين بيماري است.
دكتر عليرضا مصباحي در گفتوگو با خبرنگار سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: بيماراني كه تحت اعمال جراحي مانند برخي اعمال جراحي دستگاه گوارش قرار ميگيرند و به مدت طولاني نبايد از طريق دهان غذا بخورند ممكن است دچار سنگ غده بزاقي شوند چون هر چه بزاق كمتر ترشح شود، احتمال ابتلا به سنگهاي غده بزاقي افزايش مييابد.
کاهو تقویتکننده معده، روده و ضد یبوست
سوسیس و کالباس باعث تشدید یبوست میشوند
وی ادامه داد: «برای رفع این عامل، غذاهای سلولزدار مثل آرد سبوسدار و سبزیهای تازه مفید است. ساعات خوردن غذا و منظم خوردن نیز در رفع یبوست موثر است به طوریکه پرخوری و نامرتب خوردن و پر نمودن معده بسیار زیان آور است.»
برخورداری افزود: «استراحت دادن به معده و نخوردن حتی به مدت کوتاه، باعث میشود که دستگاه گوارش استراحت نموده و کار خود را خوب انجام دهد. همچنین غذاهای پرچرب و شیرینیها و موادی مثل سوسیس و کالباس، غذاهایی که مدتی میماند و خوراکیهایی که در آن مواد نگهدارنده زده باشند، یبوست را تشدید نموده و معده را ضعیف میکنند.»
این کارشناس تغذیه در ادامه افزود: «سبزیجات و داروهای گیاهی علاوه بر فعال نمودن معده، در هضم غذا بسیار مفید است.»
وی با اشاره به اینکه کاهو تقویت کننده معده و روده و ضد یبوست است، گفت: «به منظور درمان یبوست بهتر است کاهو همراه با روغن زیتون مصرف شود، البته برگهای تیره خاصیت بیشتری دارند. همچنین به منظور رفع یبوست بهتر است کاهو همراه با آبلیموی تازه و روغن زیتون مصرف گردد.»
این کارشناس تغذیه در ادامه با اشاره به روشهای دیگر درمان یبوست متذکرشد: «گشنیز تقویت کننده معده و ضد باکتری معده و روده میباشد. همچنین برای جلوگیری از یبوست میتوان روزی ۲۰گرم سبزی گشنیز را خردکرده و میل کرد.»
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد در پایان توصیه کرد: «مبتلایان به یبوست روزی ۴-۵ عدد انجیر یا آلومشهدی را که شب قبل در آب خیس خورده است، ناشتا مصرف کنند چرا که این کار کمک زیادی به کاهش یبوست در افراد میکند.»
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد گفت: «غذاهای پرچرب، شیرینیها و خوراکیهایی مثل سوسیس و کالباس و غذای مانده و خوراکیهایی که در آن مواد نگهدارنده زده باشند، یبوست را تشدید کرده و معده را ضعیف میکند.»
ناهید برخورداری در گفت و گو با خبرنگار سینانیوز در یزد، در خصوص راههای درمانی یبوست اظهار داشت: «یبوست ممکن است بر اثر کمبود تراوشهای کبدی و لوزالمعده و روده صورت گیرد.»وی ادامه داد: «برای رفع این عامل، غذاهای سلولزدار مثل آرد سبوسدار و سبزیهای تازه مفید است. ساعات خوردن غذا و منظم خوردن نیز در رفع یبوست موثر است به طوریکه پرخوری و نامرتب خوردن و پر نمودن معده بسیار زیان آور است.»
برخورداری افزود: «استراحت دادن به معده و نخوردن حتی به مدت کوتاه، باعث میشود که دستگاه گوارش استراحت نموده و کار خود را خوب انجام دهد. همچنین غذاهای پرچرب و شیرینیها و موادی مثل سوسیس و کالباس، غذاهایی که مدتی میماند و خوراکیهایی که در آن مواد نگهدارنده زده باشند، یبوست را تشدید نموده و معده را ضعیف میکنند.»
این کارشناس تغذیه در ادامه افزود: «سبزیجات و داروهای گیاهی علاوه بر فعال نمودن معده، در هضم غذا بسیار مفید است.»
وی با اشاره به اینکه کاهو تقویت کننده معده و روده و ضد یبوست است، گفت: «به منظور درمان یبوست بهتر است کاهو همراه با روغن زیتون مصرف شود، البته برگهای تیره خاصیت بیشتری دارند. همچنین به منظور رفع یبوست بهتر است کاهو همراه با آبلیموی تازه و روغن زیتون مصرف گردد.»
این کارشناس تغذیه در ادامه با اشاره به روشهای دیگر درمان یبوست متذکرشد: «گشنیز تقویت کننده معده و ضد باکتری معده و روده میباشد. همچنین برای جلوگیری از یبوست میتوان روزی ۲۰گرم سبزی گشنیز را خردکرده و میل کرد.»
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد در پایان توصیه کرد: «مبتلایان به یبوست روزی ۴-۵ عدد انجیر یا آلومشهدی را که شب قبل در آب خیس خورده است، ناشتا مصرف کنند چرا که این کار کمک زیادی به کاهش یبوست در افراد میکند.»
اشتراک در:
پستها (Atom)