مصرف مايعات باعث جلوگيري از يبوست و گرمازدگي مي شود


براي جلوگيري از يبوست و گرمازدگي مايعات فراوان استفاده کنید.
به گزارش وب دا، كارشناس بهداشت محيط معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن بیان این مطلب گفت: مصرف مايعات فراوان، ميوه و سبزيجات سالم از يبوست جلوگيري مي‌كند.
مهدي نظري خاطرنشان كرد: در فصل گرما بيماريهاي روده‌اي و انگلي حادتر مي‌شود كه بيشترين عوامل آن ناشي از عدم رعايت بهداشت فردي و عمومي است.
وي اضافه كرد: بيماري‌هايي از جمله حصبه، ‌وبا، تيفوئيد، انواع اسهال‌ها، بيماري‌هاي انگلي و انواع مسمويت‌هاي غذايي در اين فصل افزايش مي‌يابد كه ممكن است هر يك در مراكز توليد، عرضه و فروش منتقل شود.

كشف پروتئين چربي سوز بدن

 نوع خاصي از پروتيئن كه مي‌تواند باعث سوزاندن بيشتر كالري و از دست دادن خون شود به تازگي كشف شد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي دانشمندان دانشگاه كمبريج موفق به شناسايي يك نوع پروتئين به نام BMP8B شدند كه با فعال كردن چربي قهوه‌اي انرژي بيشتري مي‌سوزاند و به از دست دادن وزن افراد كمك مي‌كند.
اين گزارش مي‌افزايد: دانشمندان با انجام آزمايشاتي روي موش‌ها، دريافتند كه موش‌هاي فاقد اين پروتئين بسيار چاق‌تر از موش‌هاي ديگر مي‌شوند و نگه داشتن دماي بدن آنها نيز بسيار مشكل است و وقتي سلول‌هاي چربي قهوه‌اي آنها با اين پروتئين تحت درمان قرار گرفت، آنها انرژي بيشتري سوزاندند و لاغرتر شدند.

مصرف سير و مبارزه با مسموميت‌هاي غذايي


 سير حاوي تركيباتي است كه مي‌تواند در كاهش مسموميت‌هاي غذايي ناشي از كمپيلو باكتر مؤثر واقع شود. 
به گزارش وب‌دا به نقل از مجله شيمي درماني محققان دانشگاه واشنگتن دريافتند كه وجود تركيبي در سير به نام سولفيد دياليل مي‌تواند با معروفترين مسموميت‌هاي غذايي ايجاد شده توسط كمپيلوباكتر مبارزه كند.
براساس اين گزارش تأثير سولفيد دياليل صدها بار بيشتر از اثرات دو آنتي‌بيوتيك رايج مورد استفاده به نام اريترومايسين و سيپروفلوگزاسين در درمان بيماري‌هاي عفوني حاصل از كمپيلو باكتر مي‌باشد. نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است كه اين تركيب به راحتي مي‌تواند در بيو فيلم حفاظتي نفوذ كند و فعاليت سلول‌هاي باكتريايي در ايجاد بيماري را متوقف كند.
براساس اين گزارش دانشمندان افزودند: كمپليو باكتري يكي از شايع‌ترين ميكروارگانيسم در بروز بيماري‌هاي عفوني روده است و علائمي مانند تب، اسهال و شكم درد دارد و در سطح وسيع‌تر مي‌تواند باعث ايجاد يك اختلال فلجي نادر موسوم به سندروم گيلين باره شود.
گفتني است: اين كشف، پيشرفتي مهم براي درمان بيماري‌هاي عفوني ناشي از گوشت‌هاي خام و نيم پز و مواد غذايي آماده مي‌باشد و گام مهمي در توسعه به كار بردن مواد طبيعي در درمان بيماري‌هايي از اين قبيل است. 

درمان سكته‌هاي مغزي با داروي متفورمين

  
متفورمين داروي مورد استفاده در افراد مبتلا به ديابت مي‌تواند نقش مؤثري در درمان سكته‌هاي مغزي و آلزايمر داشته باشد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه‌ي سلول‌هاي بنيادي محققان دانشگاه تورنتو با بررسي اثر داروي متفورمين در مدل حيواني دريافتند كه اين دارو با درمان سيستم‌هاي عصبي مي‌تواند منجر به بهبودي افراد مبتلا به سكته‌هاي مغزي و آلزايمر شود.
براساس اين گزارش تجويز متفورمين در موش‌ها با افزايش نورون‌هاي جديد باعث باهوش‌تر شدن آنها شد و آنها را قادر به آموختن پيچ و خم محل مخفي در يك آزمايش استاندارد يادگيري مكاني كرد.
اين گزارش مي‌افزايد: اين دارو به عنوان يك داروي تقويت كننده مغز مي‌تواند با ترميم سلول‌هاي عصبي به بهبود رفتارهاي شناختي افراد مبتلا به آلزايمر نيز كمك كند.
براساس نتايج به دست آمده محققان افزودند: در حال حاضر هدف ما كمك به ترميم سلول‌هاي مغزي كساني است كه به علت ضربه و يا پرتودرماني حاصل از درمان سرطان‌ها دچار آسيب‌هاي مغزي شده‌اند و اميدواريم كه در آينده‌اي نزديك شاهد درمان مبتلايان به بيماري‌هايي از اين دست باشيم. 

مداومت در خوردن نان جو و لاغری



مسئول کلینیک تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مداومت در خوردن نان جو بر خلاف نان گندم باعث لاغری می‌شود.

مداومت در خوردن نان جو و لاغریدکتر ابراهیم خادم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود : نقش تغذیه در حفظ تندرستی افراد بسیار حائز اهمیت است چراکه برخورداری از سلامتی بدون داشتن تغذیه صحیح نیست و لازمه تغذیه درست دریافت غذا به مقدار کافی و متناسب با نیاز بدن است اما غذا در صورتی سودمند خواهد بود که سالم و به دور از آلودگی‌ها مورد استفاده قرار گیرد در این میان به نقش غلات و اهمیت آن از منظر طب سنتی می‌پردازیم.
وی گفت : از ویژگی‌های مهم غلات در مقایسه با سایر دسته‌های مواد غذایی ، هضم سریع و آسان آن است و در این رابطه از جهت مشابهت با طبیعت انسان گندم در جایگاه نخست قرار دارد طبیعت گندم گرم و از لحاظ رطوبت و خشکی ، معتدل به شمار می‌رود.

زیبایی صورت خود را با این مواد طبیعی تضمین کنید



زیبایی صورت خود را با این مواد طبیعی تضمین کنیدداشتن صورت و اندامی زیبا مستلزم تغذیه سالم است. برخی از بهترین راه حل های زیبایی، استفاده ازموادغذایی ساده ای است که در آشپزخانه یا مغازه های عطاری یافت می شود. مهم ترین نکته درباره غذاهای طبیعی این است که این غذاها فاقد مواد نگهدارنده، شیمیایی یا اسانس هایی است که در بسیاری از محصولات تجاری وجود دارد. می توان از این مواد غذایی طبیعی برای معالجه به صورت طبیعی استفاده کرد و البته این مواد غذایی راهی سریع برای رسیدن به زیبایی در خانه هم هستند.

رژيم غذايي با پوست‌تان چه مي‌كند؟



بسياري از خانم‌ها دوست دارند رژيم‌غذايي داشته باشند اما از اين‌كه اين نوع رژيم‌ها روي پوست و زيبايي آن‌ها تاثير منفي بگذارد نگران هستند، حالا بهترين متخصصان پوست به شما مي‌گويند هركدام از رژيم‌هاي غذايي معروف براي پوست و زيبايي مفيد هستند يا مضر؟



رژيم غذايي خوب باعث تناسب اندام و كاهش وزن مي‌شود اما اثرات مفيد رژيم‌هاي غذايي محدود به اين 2 نيست. غذايي كه مي‌خوريد، (از آنتي‌اكسيدان‌هاي ضد‌چروك در ميوه‌ها و سبزي‌ها گرفته تا اسيدهاي چرب مفيد و مرطوب‌كننده موجود در ماهي‌ها) به همان اندازه كه بر اندام‌تان تاثير مي‌گذارد، روي پوست‌تان هم اثر دارد. اما رژيم غذايي شما با پوست‌تان سازگار است يا اين‌كه به آن لطمه مي‌زند؟ براي جواب اين سوال از پزشكان حرفه‌اي كمك خواستيم تا در مورد اثرات 5 نوع از رژيم‌هاي متداول روي زيبايي و ظاهر شما بحث كنند. اين مطلب را بخوانيد تا ببينيد كه آيا شما نمره خوبي در آزمون زيبايي كسب مي‌كنيد يا نه و همچنين راه‌هاي بهترخوردن براي پوست بهتر را يادبگيريد.

تخم طالبی منبع فیبر غذایی



از تخمه طالبی در کشورهای خاورمیانه و چین به عنوان تنقلات استفاده می شود. براساس تحقیقی که در دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است، عصاره تخمه این میوه دارای 3.6 درصد پروتئین، ۴درصد چربی و 2.5درصد کربوهیدرات است که با ترکیب تغذیه ای شیر سویا مشابه است. محققان این دانشگاه معتقدند، شیر به دست آمده از تخمه طالبی را می توان جایگزین با ارزش شیر سویا محسوب کرد. همچنین این ماده برای نوزادان نیز مفید است.

اثرات آلرژی های غذایی مادر بر جنین

سلامت نیوز:مواد غذایی که بیشتر از همه باعث ایجاد حساسیت ویا همان الرژی میشوند شامل:ماهی "شیر گاو" گندم"بادام زمینی "تخم مرغ" سویا"ومیگوو بسیاری از مغزها می باشند.قبلا فکر میکردند اگر یک خانم باردار از مصرف این مواد پرهیز کند جنین نیز از ابتلا به حساسیت به این مواد غذایی مصون میماند ولی امروزه ثابت شده است که پرهیز از این مواد بسیار مقوی غذایی نه تنها مانع الرژی در نوزاد نمی شود بلکه بعلت عدم آشنایی بدن نوزاد به این مواد حساسیت در نوزاد افزایش نیز خواهد داشت.

منابع غنی از کلسیم به غیر از لبنیات



سلامت نیوز :محصولات لبنی منبع عمده کلسیم هستند . کلسیم یک عنصر اساسی درتمام مراحل زندگی برای بسیاری ازعملکردهای مختلف بدن من جمله ساخت و ساز و نگهداری ازاستخوان است .
به گزارش سلامت نیوز افرادی که شیر نمی نوشند به سادگی می توانند دچار کمبود کلسیم شوند .