خواص هندوانه ابوجهل ( حنظل)



http://up.vatandownload.com/images/910ew9mpvslycq08k0mq.jpg
هندوانه ابوجهل ، خیار تلخ ، تاک فاسد، ( از نظر طبع قدیم خیلی گرم و خشک است)
خواص این گیاه
ضد بیماری بلغم ، مسهل بسیار قوی ، درمان کننده کبد ، آنتی بیوتیک قوی ، ضد نقرس، درمان کننده صدای گوش ، ضد سردرد و درد شقیقه ، درمان کننده سیاتیک
درمان بیماری سرع ، ضد بیماری قند ، ضد خارش پوست ، درمان کننده سفید شدن مو
جلو گیری از سکته مغزی . قاعده آور ، ضد کرم معده و کرم کدو، پادزهر سم عقرب و مــــار است .

منبع:http://zabanekhorakiha.blogfa.com/


ظروف گیاهی درسایه مافیای پلاستیک!


سرو غذای داغ در فومهای شیمیایی و سرطان زا درحالی ادامه دارد که دولت استفاده از ظروف یک بارمصرف بر پایه گیاهی را اجبار کرده است اما همچنان تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف پلیمری از بی‌تفاوتی مسئولان در ارائه تسهیلات و حمایت از این صنعت بی‌بهره‌اند.

شاید چربیهایی را که روی مایعات داغ داخل لیوان های یکبار مصرف پلاستیکی قرار می گیرد بارها و بارها دیده اید. این چربی همان پلی استایرن سمی خارج شده از پلاستیک است که روی سیستمهای عصبی، قلب و گوارش انسان تاثیر منفی می گذارد. کم اشتهایی، عصبانیت و بروز بیماریهایی اعم از سرطان، جهش ژنتیکی در جنین و بیماریهای ریوی از مهمترین تاثیرات استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی است.

۱۰ راهکار سلامت سیستم عصبی



۱۰ راهکار سلامت سیستم عصبیمغز یکی از مهم ترین اجزای حیاتی انسان محسوب می شود که نقش مهمی در سلامت کل بدن دارد، اما متاسفانه اغلب افراد به سلامت آن کمتر توجه می کنند.
بد نیست بدانید مغز مانند سایر بخش های بدن با افزایش سن دستخوش تغییر شده و دچار تحلیل و فرسودگی می شود بنابراین اگر برای حفظ و مراقبت آن در طول زندگی کاری نکنیم، ممکن است رو به زوال برود.
یکی از مشکلاتی که معمولا با افزایش سن و آغاز دوران پیری با آن روبه رو هستیم، بیماری دمانس یا زوال مغز است که آلزایمر یکی از موارد شایع آن است.
تغییرات آسیب شناختی این بیماری برای نخستین بار سال ۱۹۰۷ توسط پزشک آلمانی به نام آلوپس آلزایمر شرح داده شد و به افتخار او، نام این بیماری را آلزایمر گذاشتند.

انـدک انـدک ارگـانـیـک هـا مـی رسـنـد



انـدک انـدک ارگـانـیـک هـا مـی رسـنـدتعریف محصولات ارگانیک در کشورهای مختلف کمی با یکدیگر متفاوت است. اما به طور کلی، محصول ارگانیک به محصولی گفته می شود که در فرآیند رشد، پرورش، کاشت، داشت و برداشت آن هیچ نوع ماده یا کود شیمیایی ای استفاده نشود...
در برخی کشورها، همین که به محصولی سموم دفع آفات نباتی یا کودهای شیمیایی نزنند، برای ارگانیک دانستن محصول کافی است. متخصصان برخی از کشورها هم معتقدند اگر در صورت آنالیز کردن محصول، هیچ نوع ماده شیمیایی اضافی ای در آن مشاهده نشود، می توان گفت آن محصول ارگانیک است.
از آنجا که اساس تولید محصولات ارگانیک، معمولا بر پایه آزمایش نیست، بنابراین مسوول اصلی نظارت بر تولید و تامین فرآورده های ارگانیک در ایران، وزارت جهاد کشاورزی است. اساس این محصولات، فرآیند تولید است. یعنی باید نظام تولید محصول ارگانیک در یک مزرعه یا دامداری اجرا شود.

آب دوغ خيار غذايي براي تابستان


جام جم آنلاين: وقتي هوا گرم مي‌شود خوردن غذاهاي ساده و سبك حاضري هم دلچسب‌تر مي‌شود. نان و پنير و هندوانه، نان و پنير و انگور، آب دوغ خيار، ماست و خيار و... از غذاهايي است كه به حرارت طبخ نيازي ندارد، طبع خنكي دارد، زود حاضر مي‌شود و خيلي از خانواده‌ها در وعده شام كه بايد غذاي ساده‌تري بخورند از آن استفاده مي‌كنند.

اين غذاي سالم خودماني، نه عوارض گوارشي دارد، نه ضرري به قلب مي‌رساند و نه در ميانه شب نفس ما را در سينه حبس مي‌كند.
تازه حسن ديگري هم دارد و آن اين كه بعد از يك خواب شيرين شبانه، صبح گرسنه از خواب بلند مي‌شويم و با اشتها به دور همان سفره پرمهر مي‌نشينيم. بنابراين براي آن كه از مزيت‌هاي يك غذاي سبك حاضري بيشترين نفع را ببريد به شما آب دوغ خيار را پيشنهاد مي‌كنيم.

ژن های موجود در گوجه فرنگی به بازگشت طعم آن کمک می کند


ژن مسئول رسیده شدن گوجه فرنگی که کنترل واحدهای فتوسنتزی را به عهده دارد بر رنگ و طعم گوجه تاثیر می گذارد.
به گزارش خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران، رسیده شدن گوجه فرنگی به وجود یک ژن در آن بر می گردد که این ژن احتمال رسیده شدن و سطح قند آن را کنترل می کند.

بر اساس کشف انجام شده ژن مسئول رسیده شدن گوجه فرنگی GLK2 نام دارد و کنترل واحد های فتوسنتزی (کلوروپلاستی) که نور خورشید را تبدیل به قند و ترکیبات دیگر که بر رنگ و طعم گوجه فرنگی تاثیر می گذارند را به عهده دارد. 

مصرف این سبزی باعث آرامش اعصاب می‌شود


اگر دچار تشویش و استرس هستید و می خواهید آرامش اعصاب خود را به دست آورید ، از این سبزی میل کنید.
مصرف این سبزی باعث آرامش اعصاب می‌شودبه گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از بيترين مسعود کیمیاگر افزود: کرفس سرشار از ویتامین A و C است و می‌تواند تأمین کننده بخشی از نیازهای بدن به این ۲ ویتامین باشد.و به دلیل داشتن منیزیم و پتاسیم موجب آرامش اعصاب و کاهش فشارخون و کلسترول خون می‌شود.
وی گفت: در بین مردم رایج شده است که کرفس یا آب آن انسان را لاغر می‌کند ولی اشتباه است. در کرفس ترکیبی وجود ندارد که لاغر کننده باشد.

 این متخصص تغذیه اضافه کرد: کرفس سبزی زیبا خوش عطر و پرخاصیتی است و در تغذیه مردم می‌تواند، جا داشته باشد. یک وعده غذای کرفس دار بوی بد دهان را از بین می‌برد. احتمالاً موادی که در معده تولید می‌شوند با مواد معطر کرفس ترکیب شده و از بوی بد دهان جلوگیری می‌کند. ۲ تا ۳ درصد آن اسانس یا عطر خوش بو کننده دهان است.

وی افزود: کرفس دارای مواد معدنی منیزیم و پتاسیم است که برای آرامش اعصاب مفید است. کرفس تقویت کننده معده، تقویت کننده اعصاب، ضد التهاب مفاصل، ضد باکتری، ضد افسردگی، ضد نفخ، هضم کننده، کاهش دهنده فشار خون، کاهش دهنده چربی خون و ادرار آور است.

تغذیه صحیح موثر در پیشگیری و درمان سرطان

6696.jpg

کارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی گفت: سرطان از جمله بیماری هایی است که تغذیه صحیح در پیشگیری و حتی درمان آن نقش مهمی دارد.

سمیه صمدی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت ايسنا - منطقه مازندران، اظهارداشت: نقش تغذیه صحیح در درمان بسیاری از امراض انسانی از بیماری های قلبی عروقی ، سرطان و آلرژی مورد تایید است وسرطان نیز از جمله بیماری هایی است که تغذیه صحیح در پیشگیری و حتی درمان آن نقش مهمی دارد.
وی ادامه داد: درصد قابل توجهی از موارد بروز سرطان ارتباط نزدیکی با نحوه زندگی و عادات غذایی افراد دارند و می توان از بسیاری از سرطان ها با تغییر تغذیه ، کنترل وزن، فعالیت فیزیکی و ترک دخانیات پیشگیری کرد.

خوردن چای زعفران باعث هضم غذا می‌شود

 عضو مركز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشكی یزد با اشاره به خاصیت ضدافسردگی زعفران گفت: خوردن چای زعفران باعث هضم غذا می‌شود.
دكتر علی بابایی در گفت و گو با خبرنگار وب دا در یزد با بیان این مطلب که زعفران در درمان اختلالات مغزی ناشی از پیری مثل آلزايمر و پارکينسون موثراست اظهار داشت: اثر زعفران در مطالعات امروزی هم به اثبات رسیده و مصرف آن در این موارد بسیار گسترده و مورد تائید مراجع علمی معتبر است.
وي با اشاره به خواص درمانی زعفران عنوان داشت: زعفران از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است و مهمترين خاصيت زعفران كه از قديم از آن استفاده می شد، درمان افسردگی است.
بابایی ادامه داد: زعفران، صفرا آور و اشتها آور است، باعث تسکین درد معده شده و آنتی اسپاسمودیک است همچنین دردهای کولیک کلیوی را برطرف می کند سرفه را رفع و اثر مفید روی درمان برونشیت دارد.

مبارزه با بيماري‌هاي قلبي و عروقي با عصاره نوعي جلبك


نوعي جلبك دريايي در آب‌هاي شيرين مي‌تواند كليدي براي رهايي از بيماري‌هاي قلبي عروقي باشد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه‌ي تغذيه و مكمل رژيم‌هاي غذايي، محققان دانشگاه ايالتي وين دريافتند كه پروآلگازايم يا مايع شگفت‌انگيز ساخته شده از نوعي جلبك با افزايش كلسترول خوب يا HDL‌ مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي را كاهش دهد.
براساس اين گزارش محققان با قرار دادن پروآلگازايم بعنوان بخشي از مايع نوشيدني در رژيم غذايي همسترهاي هايپركلسترولميك به مدت 4 هفته مشاهده كردند كه اين مايع علاوه بر افزايش HDL، واكنش ژن‌هاي دخيل در مكانيسم معكوس كلسترول هم تغيير مي‌دهد كه اين براي افراد با استعداد ژنتيكي ابتلا به كلسترول بالا بسيار مهم است.
براساس اين گزارش محققان افزودند: در حال حاضر داروهايي مانند استاتين‌ها كه براي كنترل سطح پلاسماي كلسترول بالا مورد استفاده قرار مي‌گيرد، عمدتاً به كاهش پلاسماي كلسترول بد يا LDL‌ مي‌پردازد.
گفتني است: پروآلگازايم يا پاز، مايع ساخته شده از اين جلبك دريايي با حمايت از عملكرد سيستم ايمني بدن، علاوه بر كاهش بيماري‌هاي قلبي عروقي، در حفظ وزن سالم و نگهداشتن سطح قند خون در محدوده طبيعي نيز مؤثر است.