مصرف انگور قبل از تمرین ورزشی مفید است



خبرگزاری فارس: تحقیقات پزشکی نشان داد که مصرف انگور قبل و در جریان تمرینهای ورزشی برای افراد مفید است.
خبرگزاری فارس: مصرف انگور قبل از تمرین ورزشی مفید است

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، محققان در تحقیقات خود دریافتند که مصرف انگور قبل و در جریان تمرین های ورزشی در سالن‌های ورزشی انرژی لازم را به افراد برای انجام این تمرین‌های سخت می دهد.
محققان تحقیقات خود را درباره فواید غذایی و کالری مصرف انگور در جریان تمرین‌های ورزشی و نوشیدنی‌های انرژی زا و تولید غذایی انرژی زا انجام دادند.

رهايي از افسردگي با تغذيه سالم


جام جم آنلاين: براساس آمارهاي ارائه شده 33 درصد افراد جامعه از بيماري افسردگي رنج مي‌برند و نگران‌كننده‌تر از اين آمار اين كه معمولا براي درمان آن به پزشك متخصص هم مراجعه نمي‌شود.اما بسياري از متخصصان تغذيه ضمن تاكيد بردرمان افسردگي با مراجعه به روانپزشك، براين باورند كه با اصلاح الگوي تغذيه و مصرف برخي خوراكي‌ها مي‌توان شادي را جايگزين افسردگي كرد.متخصصان تغذيه معتقدند كه داشتن تغذيه مناسب يكي از مهم‌ترين راه‌هايي است كه مي‌تواند فرد را از بروز واكنش‌هاي عصبي در طول روز دور كند.
تحقيقات جديد هم نشان مي‌دهد هر چه سبد غذايي روزانه افراد طي روز غني‌تر و پر محتواتر باشد، به همان اندازه مي‌توان احساس شاد بودن و دوري از تنش و بي‌حوصلگي را تجربه كرد.‌ اما چه بخوريم تا شاد شويم؟ يا به عبارت بهتر چه بخوريم تا كمتر افسرده شويم؟ دكتر سيد ضياءالدين مظهري، رييس انجمن تغذيه ايران در گفت‌وگو با جام‌جم مي‌گويد: ثابت شده است كه نوع تغذيه، كيفيت تغذيه و نوع برنامه غذايي روزانه با تامين ويتامين‌ها، مواد معدني، اسيدهاي چرب و‌ آمينه ضروري مي‌تواند از كج‌خلقي و افسردگي جلوگيري كند.

استخوان‌هاي سالم با پياز


جام جم آنلاين: محققان سوئیسی در تحقیقات جدید خود دریافتند كه مصرف پیاز از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.
محققان دانشگاه برن در سوئیس براساس تحقیقات خود گفتند كه مصرف مداوم پیاز برای پیشگیری از ابتلا به پوكی استخوان بوی‍ژه در زنان سالمند مفید است. آنها در جریان آزمایش‌ها دریافتند كه یك تركیب طبیعی موجود در پیاز نقش موثری در تقویت استخوان و كاهش خطر ابتلای آن پوكی ایفا می‌كند.
به گفته پژوهشگران مصرف نصف یك پیاز متوسط در روز از مقدار كلسترول بد خون به میزان 30 درصد می‌كاهد و به جای آن كلسترول خوب را افزایش می‌دهد. پیاز سرشار از ویتامین C، كلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، اسید فولیك، مقدار كمی آهن، مس، روی و انواع و یتامین‌های B است.
 پیاز تاثیر شفابخشی روی قلب دارد و یكی از مهم‌ترین خواص آن به شمار می‌رود. همچنین فشار خون و قندخون را تنظیم می‌كند و مانند سیر، یك آنتی ‌بیوتیك طبیعی و قوی است و طیف وسیعی از عفونت‌ها و میكروب‌ های بیماری‌زا از اسهال گرفته تا بیماری سل را درمان می‌كند.

حساسیت غذایی كودكان


حساسیت غذایی كودكان

حساسیت غذایی در كودكان عارضه‌ای است كه به گفته كارشناسان طی 20 سال اخیر به دلیل تنوع غذاهای صنعتی، دو برابر شده است.

حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی این نوع حساسیت را تجربه می‌كنند، حساسیت بیشتر این كودكان به پروتئین شیر گاو، سپس تخم مرغ و بادام‌زمینی است.
دكتر فریبا شیروانی، فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی اطفال در گفت‌وگو با جام‌جم می‌گوید: حساسیت به شیر و تخم‌مرغ در 50 درصد از كودكان طی سه تا پنج سالگی از بین می‌رود، اما حساسیت به برخی مواد غذایی چون ماهی و بادام زمینی می‌تواند تا پایان عمر باقی بماند.

رازهای سرکه سیب



سرکه سیب است به دلیل خواص فراوانی که دارد، از چند سال پیش جای خود را در سفره ایرانی ها باز کرده است. این سرکه، از عصاره طبیعی میوه سیب به دست می آید و ویژگی اصلی آن سم زدایی از بدن است.

برترین مجله اینترنتی ایران
هفت صبح: چاشنی ها جدایی ناپذیرترین خوراکی ها از وعده های غذایی اند و بسیاری از غذاها طعم و رنگ خوبشان را مدیون این چاشنی ها هستند. البته شیرین یا ترش بودنشان فرقی ندارد و ذائقه افراد درمورد آنها تصمیم می گیرد.

یکی از خوش خوراک ترین و مفیدترین این چاشنی ها سرکه سیب است که به دلیل خواص فراوانی که دارد، از چند سال پیش جای خود را در سفره ایرانی ها باز کرده است. این سرکه، از عصاره طبیعی میوه سیب به دست می آید و ویژگی اصلی آن سم زدایی از بدن است.

آب را به برنامه غذایی کودک خود اضافه کنید


کودکان را به سختی می توان به خوردن آب کافی ترغیب کرد؛ از این رو که آن ها ترجیح می دهند به جای آب از آب میوه یا نوشابه استفاده کنند.از آن جا که نوشیدنی غیر از آب طعم بهتری دارد، بچه ها بیشتر به آن رو می آورند و والدین مجبورند به خواسته آن ها گوش دهند. اما بدن کودکان به آب معمولی نیاز دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ از سوی دیگر یکی از علل افزایش آمار چاقی مفرط در کودکان، جایگزین کردن نوشیدنی های مختلف به جای آب است که جای نگرانی دارد. به گفته متخصصان، برای هر نیم کیلوگرم وزن بدن، روزی ۲۸ گرم آب باید مصرف کرد. یعنی یک کودک ۲۰کیلوگرمی باید ۵ لیوان آب مصرف کند. کودکان زیر یک سال باید شیر بخورند و آنها نیاز به آب ندارند اما دادن مقدار کمی آب از همان ابتدا، می تواند به یک عادت تبدیل شود.


مصرف گیلاس در درمان نقرس موثر است


تهران - كارشناس تغذیه گفت : مصرف گیلاس باعث كاهش اسید اوریك خون می شود و در درمان نقرس موثر است .

1391/05/09 - 14:21
'هدی طاووس نژاد' در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود : اسید اوریك اضافی در خون فرد به شكل كریستال هایی در مفاصل ته نشین شده و خطر بروز بیماری نقرس را افزایش می دهد.
به گفته وی یكی از عوامل افزایش دهنده اسید اوریك خون ، دریافت زیاد مواد غذایی حاوی اسید آمینه ی 'پورین' است.
این كارشناس تغذیه اظهار داشت : پس از اینكه اسید اوریك اضافی در خون به شكل كریستال هایی در مفاصل ته نشین شده باعث قرمزی، متورم و گرم شدن، درد و التهاب یك یا چند مفصل می گردد كه بیشتر در انگشت شست پا، پاشنه پا، قوزك پا، زانو و آرنج ظاهر می شود.

دود سیگار موجب پوكی استخوان می شود



 نتایج یك مطالعه كه به تازگی انجام شده است، نشان می دهد كه دود سیگار موجب تولید مقادیر بیش از حدی از دو پروتئین می شود كه تولید آنها در بدن موجب شكستن استخوان ها و یا همان پوكی استخوان می شود.

1391/05/09 - 14:21
به گزارش زینیوز، محققان می گویند: سموم موجود در دود سیگار با تاثیر بر فعالیت 'استئو بلاست ها' (سلول هایی كه استخوان جدید می سازند) و 'استئو كلاست ها' (سلول هایی كه استخوان های پیر را جذب می كنند و می شكند) موجب تضعیف استخوان ها می شوند.
تضعیف استخوان ها كه به پوكی استخوان معروف است می تواند خطر شكستگی ها را افزایش دهد .
در حال حاضر پوكی استخوان یك عامل عمده ناتوانی در میان افراد مسن تر به شمار می رود.
برای درك این موضوع كه چگونه دود سیگار موجب تضعیف استخوان ها می شود، دانشمندان عوامل مختلفی را در ارتباط با فعالیت ژنتیكی در سلول های مغز استخوان افراد سیگاری و غیر سیگاری تجزیه و تحلیل كردند.
محققان كشف كردند كه بدن سیگاری ها در مقایسه با غیر سیگاری ها به طور غیر معمولی مقادیر زیادی از دو پروتئینی كه تولید استئوكلاست های جاذب استخوان را افزایش می دهد، تولید می كند.
آزمایش بر روی موش های آزمایشگاهی نیز این یافته را تایید می كند.
این مطالعه در مجله Proteome Research منتشر شده است.

رژیم غذایی كم پروتئین در دوران بارداری، خطر ابتلا به پرفشاری خون را در كودك افزایش می دهد



تهران- نتایج تحقیقات جدید حاكی از آن است كه فرزندان مادرانی كه در دوران بارداری تحت رژیم غذایی كم پروتئین قرار داشته اند، احتمالا در بزرگسالی دچار پر فشاری خون می شوند.

1391/05/09 - 14:21
به گزارش هلث دیلی، محققان پزشكی دانشگاه تكزاس با انجام آزمایش هایی بر روی موش ها می گویند كه میزان زیاد هورمون مادری تستوسترون با رژیم غذایی كم پروتئین مادر مرتبط است . میزان زیاد هورمون تستوسترون در مادر موجب كاهش فعالیت در آنزیمی می شود كه تستوسترون را غیر فعال می كند.
وقتی میزان زیادی از هورمون تستوسترون به جنین می رسد احتمال ابتلای فرزند به پرفشاری در بزرگسالی افزایش می یابد.
محققان می گویند افزایش میزان تستوسترون می تواند موجب افزایش فعالیت آنزیمی شود كه تستوسترون را تولید می كند و یا اینكه می تواند موجب كاهش فعالیت آنزیمی شود كه تستوسترون را كاهش می دهد، به ویژه آنزیم Hsd17b2 كه تستوسترون را به اندروژن ضعیف تری موسوم به آندروستندیون تبدیل می كند.
پژوهشگران دریافتند تولید آنزیم Hsd17b2 در موش ها به دلیل محدودیت پروتئین در دو بخش از جفت صورت می گیرد.
پیشنهاد محققان این است كه كاهش آنزیم Hsd17b2 می تواند موجب شود تستوسترون بیشتری به جنین برسد.
نتایج این تحقیقات قرار است در نشست سالانه تولید مثل در آمریكا ارایه شود.

12 منبع مفيد دريافت ويتامين D


54-20.jpg
اشعه فرابنفش خورشيدي كه امروزه به عنوان مهم‌ترين عامل بروز سرطان پوست شناخته شده است، درعين حال منبع اصلي دريافت ويتامين D براي بدن به شمار مي‌آيد.
به گزارش سرويس سلامت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بدن ما براي دريافت مقادير كافي ويتامين D بايد به اندازه نيازش در معرض تابش نور خورشيد قرار بگيرد. به همين دليل هر گونه افراط و تفريط در تماس با اشعه فرابنفش خورشيدي مي‌تواند موجب بروز سرطان پوست و يا مواجهه با بحران كمبود ويتامين D شود.