ايجاد عادات غذايي مناسب در مصرف مواد خوراكي توسط افراد، اثرات ناشي از بيماري هاي غير واگير را كاهش مي دهد.
به گزارش وب دا، رييس دانشگاه علوم پزشكي ايلام ضمن بیان این مطلب گفت: در گذشته مرگ و میرها وبسياري از بیماری هاي مهلك كه اتفاق می افتاد، به عقيده مردم منشاﺀ ماوراﺀالطبیعه داشتند اما در قرن 18 معلوم شد که موجودات ریز میکروبی باعث شیوع انواع بیماری بوده اند. بعد از تحولاتی که در رابطه با شناخت بیماری ها به وجود آمد متوجه شدند که بیماری ها به دو دسته بیماری های واگیر و بیماری های غیر واگیرتقسيم می شوند.
دكتر اسدالهي خاطرنشان ساخت: بیماری های واگیردار از راه انتقال موجودات میکروبی شیوع پیدا می کنند که با مداخلات بشر شناسایی شدند و بسیاری ازآنها خوشبختانه با پیشرفت علم کنترل و یا حذف شدند.