عادات غذايي مناسب، اثرات بيماري هاي غير واگير را كاهش مي دهد


ايجاد عادات غذايي مناسب در مصرف مواد خوراكي توسط افراد، اثرات ناشي از بيماري هاي غير واگير را كاهش مي دهد.
به گزارش وب دا، رييس دانشگاه علوم پزشكي ايلام ضمن بیان این مطلب گفت: در گذشته مرگ و میرها وبسياري از بیماری هاي مهلك كه اتفاق می افتاد، به عقيده مردم منشاﺀ ماوراﺀالطبیعه داشتند اما در قرن 18 معلوم شد که موجودات ریز میکروبی باعث شیوع انواع بیماری بوده اند. بعد از تحولاتی که در رابطه با شناخت بیماری ها به وجود آمد متوجه شدند که بیماری ها به دو دسته بیماری های واگیر و بیماری های غیر واگیرتقسيم می شوند.
دكتر اسدالهي خاطرنشان ساخت: بیماری های واگیردار از راه انتقال موجودات میکروبی شیوع پیدا می کنند که با مداخلات بشر شناسایی شدند و بسیاری ازآنها خوشبختانه با پیشرفت علم کنترل و یا حذف شدند.

جـوش بـا 10 چـيـز بـدتر مـي‌شـود


نگاه متخصص پوست/ دکتر غلامحسين غفارپور/عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران

1. ژنتيک مثبت: اگر اين استعداد را داشته باشيد حتما مبتلا خواهيد شد، پس از والدينتان درباره اين مساله سوال كنيد اگر خانمي ‌مي‌گويد حتي پس از بچه‌دارشدن هم جوش مي‌زده و در ميانسالي از دست آنها خلاص شده، دختر خانم هم بايد اين موضوع را بپذيرد و با صبر و حوصله درمان‌ها ر ا ادامه دهد.
2.اهمال‌کاري: بسياري از جوان‌ها تا وضعيت جوش‌هايشان بهتر مي‌شود در مصرف داروها اهمال‌کاري مي‌کنند. در حالي که ما مي‌گوييم مصرف داروهاي خوراکي يا موضعي حتي در صورت بهبود کامل، بايد به صورت دوز ادامه‌دار و نگهدارنده تداوم داشته‌باشد. چون تا زماني که فردي استعداد ژنتيکي دارد، پوست آماده جوش‌زدن است.

ماهي بخوريد تا فرزندتان باهوش شود!



ترجمه:ليلي افروغ/توصيه‌محققان به زنان باردار

غذاهايي که مي‌خوريم، بر سلامتمان تاثير مستقيم دارند و به همين دليل بايد در انتخاب نوع غذا دقت كرد. برخي غذاها باعث بهبود وضعيت پوست و مو مي‌شوند، برخي آرام‌بخش‌اند و بعضي هم به افزايش هوش کمک مي‌کنند...
 ماهي يکي از غذاهايي است که باعث افزايش هوش کودکان مي‌شود و والدين بايد آن را در رژيم‌غذايي فرزندشان بگنجانند اما نتايج بررسي‌هاي جديد نشان داده است بهترين زمان مصرف ماهي براي افزايش هوش و بهبود رشد مغزي بچه‌ها، قبل از تولد آنها و در زمان بارداري مادر است.

مصرف چربی‌های ترانس و اشباع می‌تواند عامل ابتلا به افسردگی باشد


پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات نشان داده است که نوع تغذیه تاثیری بسیار مهم بر سلامت جسمی و روحی افراد دارد. تحقیقات اخیر مشخص کرده است مصرف چربی‌های ترانس و اشباع نه تنها می‌توانند عامل ابتلا به ناراحتی‌های قلبی باشند بلکه خطر ابتلا به افسردگی را هم بالا می‌برند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  تحقیقات انجام شده توسط پژوهشگران اسپانیایی روی عادات غذایی ۱۲ هزار و ۵۹ فرد دانشگاهی نشان داده است افرادی که چربی‌های ترانس زیاد مصرف می‌کنند ۵۰ درصد بیش از سایرین در معرض افسردگی قرار دارند. برخلاف آنها افرادی که اهل مصرف چربی‌های یک ظرفیتی غیراشباع هستند کمتر از سایرین به افسردگی دچار می‌شوند.
محققین می گویند داشتن  یک رژیم سالم غذایی مناسب  نه تنها خطر ابتلا به ناراحتی‌های قلبی و انواع سرطان‌ها را پایین می‌آورد بلکه سلامت روان را هم تضمین می‌کند. مثلا داشتن رژیم مدیترانه‌ای مانع از بروز افسردگی می‌شود برخلاف آن رژیم‌های غربی احتمال افسردگی را بالا می‌برند.

شير مادر چيزي بيشتر از يك غذا


جام جم آنلاين: چند ماهي بود كه پرلا حامله بود، اما دو سه ماه قبل از زمان تولد فرزندش به خاطر عارضه پري ـ ‌اكلامپسيا در بيمارستان بستري شد. پري ـ اكلامپسيا نوعي اختلال است كه سبب تغييرات سريع در فشار خون شده و سلامت زن باردار را به خطر مي‌اندازد.
يك هفته بعد، پزشكان مجبور شدند نوزاد را از طريق سزارين و 13 هفته زودتر به دنيا آورند. پس از گذشت 2 ماه، سليا 1.8 كيلوگرم وزن داشت و در اتاقك شيشه‌اي بيمارستان اطفال دانشگاه كاليفرنيا نگهداري مي‌شد. بخت با سليا يار بود كه در بيمارستان آموزشي با امكانات پيشرفته براي مراقبت از نوزادان متولد شده بود.
نوزادان زودرس با مشكلات بالقوه عديده‌اي روبه‌رو هستند كه از آنها مي‌توان به انتروكوليت نكروزان(necrotizing enterocolitis) اشاره كرد كه در آن، ديواره روده آسيب مي‌بيند و باكتري‌ها وارد آن مي‌شوند، حدود يك چهارم نوزاداني كه به اين بيماري مبتلا مي‌شوند، جان خود را از دست مي‌دهند و آنهايي هم كه زنده مي‌مانند، تا سال‌ها از مشكلات عصب شناختي رنج خواهند برد.

آیا ژله استخوان‌ساز است؟


 آیا ژله استخوان‌ساز است؟
اگر ژله را با آب‌میوه‌های طبیعی و ژلاتین استاندارد تهیه کنید دسر سالمی است در غیر این صورت انواع آماده ژله‌ها از ارزش غذایی پایینی برخوردارند و ممکن است در کودکان مستعد آلرژی باعث ایجاد حساسیت شوند...
 این روزها کودکان در محیط بسیار آلوده‌ای زندگی می‌کنند و در معرض تماس با فلزات سنگینی چون سرب، جیوه و کادمیوم هستند که به مرور زمان در بدن آن‌ها جمع می‌شود. این تجمع می‌تواند باعث بروز مشکلاتی مانند ناتوانی در یادگیری، بیش‌فعالی و افسردگی در آن‌ها شود، بنابراین در برهه‌ای از زمان که رشد کودک سریع‌تر می‌شود، باید به مسئله تنوع و تعادل در برنامه غذایی آن‌ها توجه بیشتری داشت و مراقب بود خوراکی‌های کم ارزش نخورند.

عمر طولانی با ادویه‌جات


 عمر طولانی با ادویه‌جات
اگر غذای فلفل‌دار و تند می‌خورید، بیشتر عمر خواهید کرد. امـروزه، تحقیـقات نـشـان می‌دهد کسانی که غذاهای فلفل‌دار با سس‌های تند را در برنامه غذایی‌شان جای می‌دهند، از بقیه افراد سالم ترند...

پـس بـه راهتان ادامه بدهید، مقدار بیشتری فلفل به تخم‌مرغتان اضافه کنید و مقداری گالینا‌بلانکا روی استیک بریزید. با اینکار زندگیتان را طولانی‌تر خواهید کرد.

شلیل سرشار از پتاسیم


شلیل شبیه به هلو است؛ این ۲میوه از ۲هزار سال پیش از طریق جاده ابریشم به ایران، یونان و رم باستان راه پیدا کرد.
*این میوه سرشار از پتاسیم است که ماده مغذی انرژی زا محسوب می شود.
*غنی از آنتی اکسیدان به خصوص کارتنوئیداست که از بدن در برابر سرطان و بیماری های دیگر محافظت می کند.
*فیبر موجود در آن، برای سلامت سیستم گوارشی مفید است.
*منبع عالی بتاکاروتن نوعی آنتی اکسیدان است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند.
*کم کالری و به طورطبیعی بدون چربی است.
*آنتی اکسیدان آن از طریق مقابله با آسیب رادیکال های آزاد، از پوست در برابر اشعه مخرب ماورای بنفش محافظت می کند.
*منبع عالی ویتامین A و بتاکاروتن است.
*ویتامین C موجود در آن برای حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن مفید است.
*لوتئین، علاوه بر حفظ سلامت چشم و پوست، رادیکال های آزاد را نیز از بین می برد و در نتیجه خطر بروز بیماری های حاد مانند سرطان را کاهش می دهد. هر یک پیمانه شلیل حاوی ۱۸۶میکروگرم لوتئین است.
*شلیل حاوی آهن، اسید فولیک، ویتامین K و قند طبیعی است که در بدن انرژی ایجاد می کند.
منبع : خراسان


نوشیدن روزی یك لیوان آب پرتقال انسان را زیباتر می كند


 كارشنان سلامت می گویند: نوشیدن روزی یك لیوان آب پرتقال به تقویت پوست، مو و ناخن كمك می كند.

1391/05/14 - 10:05
به گزارش 'زینیوز'، كارشناسان این فواید را به ویتامین سی، پتاسیم و فولیك اسید موجود در آب پرتقال نسبت داده اند. ویتامین سی برای تولید كولاژن لازم و ضروری است.
رنگدانه های زرد موجود در آب پرتقال با كاهش آسیب های ناشی از تابش نور خورشید بر پوست ارتباط دارد و گفته می شود كه قابلیت انعطاف پذیری پوست را تقویت می كند.
معمولا یك لیوان 200 میلی لیتری آب پرتقال حاوی 60 میلی گرم ویتامین سی است .
به گفته كارشناسان مواد مغذی مهمی كه برای داشتن پوست، مو و ناخن سالم نیاز است زمانی كه در بخشی از رژیم غذایی انسان مصرف می شوند، بیشترین تاثیر را دارند.

سلنيوم خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي‌دهد

118-7.jpg
بدن از ماده معدني سلنيوم كه براي سلامت عمومي بدن ضروري است، براي توليد سلنوپروتئين‌ها استفاده مي‌كند.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، سلنوپروتئين‌ها در واقع از سلولها در برابر آسيب ديدگي‌هاي مختلف حفاظت مي‌كنند. پزشكان انگليسي مي‌گويند: مصرف اين ماده معدني احتمال ابتلا به سرطان پانكراس را كاهش مي‌دهد.
به نوشته روزنامه ديلي، كارشناسان تغذيه هشدار داده‌اند كه كاهش سطح سلنيوم موجود در خاك بر اثر روشهاي مهاجم كشاورزي و استفاده از كودهاي شيميايي، روي زنجيره غذايي، رژيم غذايي و حتي خطر بروز بيماريها تاثير مي‌گذارد.