
جام جم آنلاين: از دانههاي جمعآوري شده درخت كاكائو، پودر كاكائو تهيه ميشود كه به عنوان ماده دارويي و غذايي، نوشيدني، شكلات، و...، مورد استفاده قرار ميگيرد. كاكائو را بيشتر مردم تحت عنوان شكلات كاكائويي ميشناسند.
كره كاكائو نيز در شيرينيپزي، پردازش توتون، صابون و فرآوردههاي آرايشي استفاده ميشود و گرانترين چربي جهان است.
كاكائو به عنوان دارويي انرژيبخش، شاديآفرين و تقويتكننده قلب شناخته ميشود.
در بعضي از مطالعات ثابت شده است كاكائو باعث كاهش فشار خون و تنظيم كلسترول بد در خون ميشود.
اين گياه به عنوان ضدعفونيكننده و انگلكش نيز مورد استفاده قرار ميگيرد.
از خواص ديگر كاكائو ميتوان به خاصيت ادرارآوري، قاعدهآوري و سقطكنندگي آن اشاره كرد.
در بعضي از نقاط دنيا از كاكائو براي درمان طاسي، سوختگي، سرفه، خشكي لبها و چشم استفاده ميكنند.