گروهی از محققان دانشگاه جان هاپکینز آمریکا به اطلاعات تازه و قابل توجهی درباره چای سبز و شکلات و نقش آن در کاستن از درد و رنج بیماران مبتلا به هپاتیت C دست یافتند.
محققان توانستند ترکیبات جدیدی را در چای سبز و شکلات کشف کنند که چه بسا به کاستن از شدت مشکلات و عوارض عصبی مرتبط با بیماری هپاتیت C کمک می کند.محققان گفتند: شیوه های درمانی کنونی هپاتیت C قادر نیست که به طور کامل تکثیر ویروس در داخل مغز را کنترل کند و در نتیجه نمی تواند از عوارض عصبی و اختلال در عملکرد مغز ناشی از این بیماری کم کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ به گفته محققان؛ چای سبز و شکلات حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات epicatechin است که قدرت زیادی برای محافظت از سلولهای عصبی در داخل مغز دارد و همچنین سطح یکی از پروتئین ها به نام (BDNF) را در داخل مغز بالا می برد که نقش آن در حمایت از رشد سلولهای عصبی درون مغز و محافظت از آنها در برابر مرگ وفعال بودن آن در درون مغز شناخته شده است.