مصرف داروهاي كلسترول، خطر التهاب لوزالمعده را كاهش مي‌دهد


252-3.jpg
متخصصان علوم پزشكي اسكاتلند در يك آزمايش جديد دريافتند كه مصرف داروهاي پايين آورنده كلسترول خون موسوم به استاتين‌ها خطر التهاب لوزالمعده (لوزالمعده) را كاهش مي‌دهد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان دانشگاه گلاسگو در اسكاتلند مي‌گويند در حالي كه در مطالعات پيشين ادعا شده بود كه مصرف اين داروها باعث افزايش خطر التهاب لوزالمعده مي‌شود اما نتايج يك بازبيني جديد تاييد مي‌كند كه برخلاف يافته‌هاي قبلي، اين داروها درواقع كاهش‌دهنده التهاب لوزالمعده هستند.

ويتامين D خطر بروز عفونت‌هاي تنفسي را كاهش مي‌دهد


54-20.jpg
نتايج يك مطالعه جديد نشان داده است كه مصرف روزانه مكمل ويتامين D احتمال ابتلا به عفونت‌هاي تنفسي فصل زمستان نظير سرماخوردگي و آنفلوآنزا را در كودكان كاهش مي‌دهد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، در مطالعه‌اي كه اخيرا از سوي يك گروه متخصص بين‌المللي بر روي تعدادي از دانش‌آموزان مغولستاني انجام گرفته معلوم شد مصرف روزانه مكمل‌هاي ويتامين D در كودكاني كه با كمبود اين ويتامين مواجه هستند، احتمال بروز عفونت‌هاي دستگاه تنفسي را كاهش مي‌دهد.

چگونه موزها را از سیاه شدن حفظ کنیم/ نقش غذای دریایی در سالم ماندن موز



دانشمندان یک اسپری ساخته اند که می‌تواند روند از بین رفتن و سیاه شدن سریع موز را متوقف کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، شاید همه این مسئله را تجربه کرده اند که درست ظرف دو تا سه روز پس از خرید موز، این میوه شروع به سیاه شدن می کند و ظاهری چون یک میوه غیرقابل مصرف را به خود می گیرد.
دانشمنمدان یک پوشش شیمیایی ابداع کرده اند که می تواند موز را تا دو هفته تازه نگاه دارد، این سیستم به وسیله کشتن باکتریهایی کار می کند که موجب بیش از حد رسیده شدن موز می شوند.
دانشمندان اعتقاد دارند که این پوشش که در قالب یک اسپری ارائه شده می تواند 1.6 میلیون موزی را نجات دهد که روزانه در بریتانیا دور ریخته می شوند.
دکتر زیهونگ لی که این اسپری را از chitosan، ماده گرفته شده از پوست میگو و خرچنگ، ساخته اظهار داشت: ما به این نتیجه رسیدیم که استفاده از این اسپری روی موزهای سبز موجب می شود که این موزها تا 12 روز تازه باقی بمانند. وقتی موزها رسیده می شوند به سرعت زرد، نرم شده و پس از آن فاسد می شوند.

6 راه برای لاغری بعد از باداری


می‌دانیم که نورسیده حسابی وقتتان را می‌گیرد و سرتان شلوغ است. لزومی ندارد که به باشگاه بروید. فرزندتان را در کالسکه‌اش بگذارید و هر روز پیاده روی تند بکنید. هر هفته باید حداقل 150 دقیقه پیاده روی تند کرده باشید.

همه‌ خانم‌ها در زمان بارداری بین 11.5 تا 16 کیلو گرم و در برخی موارد بیشتر وزن اضافه می‌کنند. مسئله‌ مهمی که وجود دارد این است که وزن اضافه شده در بارداری باید بعد از زایمان کاهش پیدا کند.

اگر بعد از زایمان کاری برای کاهش وزنتان نکنید امکان دارد که بعد از 15 تا 20 سال دیگر دچار اضافه وزن بیش از حد یا چاقی مفرط شوید. اما باید توجه داشته باشید که برای کاهش وزن بعد از بارداری حداقل 9 ماه زمان لازم است. پس باید صبور باشید. در این مقاله ما 6 توصیه برایتان داریم تا شما را به تدریج به وزن اولیه‌تان برگرداند.

با خوردن كيك و شيريني هم مي توان لاغر شد


آيا مي دانستيد؟
خوردن یک صبحانه کامل که شامل کیک و شیرینی است واقعا می تواند به کاهش وزن کمک کند.
 حمید جزایری، کارشناس تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاراندر پاسخ به اینکه آیا خوردن صبحانه کامل که شامل شیرینی و کیک است واقعا می تواند به کاهش وزن کمک کند، عنوان کرد: تحقیقات نشان می دهد افرادی که هر روز صبح یک صبحانه شامل 600 کالری مواد غذایی مصرف میکنند که در آنپروتئین ها و کربوهیدارت ها قرار گرفته است نه تنها می توانند وزن خود را کاهش دهند بلکه این كاهش وزن آنها برای مدت طولانی تری پا برجا خواهد ماند.

خصوصیات تخم بلدرچین


چقدر به سلامتی خود اهمیت می دهید؟ با مصرف تخم بلدرچین بعنوان یک ماده غذایی با ارزش و سالم، سلامتی را حس کنید: تخم بلدرچین از لحاظ وزنی یک پنجم وزن تخم مرغ را دارد، ولی نسبت به آن 5 برابر فسفر، 7برابر آهن، 6برابر ویتامینb12و 15 برابر ویتامینb2دارد. تخم بلدرچین سرشار از امگا3 برای تقویت هوش و حافظهمی¬باشد. تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ کلسترول بسیار کمتری دارد. مزایای استفاده از تخم بلدرچین:

تحریک اشتهای کودکان با غذا خوردن در ساعات معین


ی‌تحرکی، کم‌خوابی، خستگی و بیماری، کودکان را بی‌اشتها می‌کند و لازم است والدین پس از استراحت به کودکان خود غذا بدهند.
شهزاد محمدیان در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه تغذیه دوران کودکی از اهمیت خاصی برخوردار است،اظهار داشت: هنگام تغدیه کودکان باید وقت کافی برای غذا دادن در نظر گرفت و در غذا دادن به کودکان نبایستی عجله کرد .به گفته وی اگر غذای مورد علاقه کودک، پشت سرهم به او داده شود، کودک از خوردن آن، خودداری خواهد کرد.
محمدیان اضافه کرد : رنگ و شکل مواد غذایی، در اشتهای کودک وعلاقه او به غذا اثر می‌گذارد. خوردن غذاهایی به رنگ سبز، زرد و نارنجی برای او جالب است.

در مصرف بستنی، اعتدال را رعایت کنید


بستنی در طبقه‌بندی جزو گروه شیر و لبنیات قرار می‌گیرد و میزان انرژی موجود در آن حدود 200 کیلوکالری است.
به گزارش ایسنا، یوسف نقیایی ضمن بیان این مطلب ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از ترکیبات اصلی بستنی شکر است، میزان کربوهیدرات موجود در آن بالاست و بسته به محل ساخت و کارخانه سازنده بین 20 تا 30 درصد است.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: همچنین به دلیل وجود شیر در بستنی حاوی 4 درصد پروتئین و مقداری چربی می‌باشد که بسته به محل ساخت (5 تا 10 درصد) متغیر است و از این لحاظ می‌تواند تامین کننده خوبی جهت مقداری پروتئین و انرژی مورد نیاز در افراد شود ضمن این که بستنی، بسیاری از خواص موجود در شیر از قبیل کلسیم و سایر ریز مغذی‌ها را نیز دارا است.
وی خاطرنشان کرد: نکته بسیار مهم در مصرف بستنی رعایت حد اعتدال به منظور عدم دریافت کالری زیاد و پیشگیری از اضافه وزن و چاقی است.
نقیایی افزود: نکته مهم دیگر در این رابطه توجه به وضعیت بهداشتی بستنی است خصوصا بستنی‌های سنتی که می‌تواند زمینه بروز ابتلا به آلودگی‌های انگلی و کلیفرم را بوجود آورد.

مصرف غذاهای سرشار از فیبر در پیشگیری سرطان سینه در زنان موثر است


پژوهشگران علوم پزشکی در کشور چین می گویند نتایج یک یک تحقیق نشان داده است زنانی که مقدار زیادی غذای مملو از فیبر می خوردند در معرض کمترین میزان خطر ابتلا به سرطان سینه هستند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  سرطان سینه پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در زنان است. هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده می‌شوند و تعدادی نیز جان خود را از دست می‌دهند. خطر ابتلا به سرطان سینه با افزایش سن بیشتر می شود.
در حدود سه چهارم از موارد بیماری در زنان بالای ۵۰ سال ایجاد می شود.
محققان نتایج ۱۰ تحقیق انجام شده در گذشته درباره رژیم غذایی زنان را همراه با پیگیری وضعیت آنها در مدت ۷ تا ۱۸ سال جمع آوری کردند تا بدانند که چگونه به سرطان مبتلا شده اند و از بین ۷۱۰ زن حدود ۲٫۴ درصد به این بیماری مبتلا شده بودند.

تغذیه در بهبود توان ذهنی‌ سالمندان تاثیرگذار است


پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج بررسی های آنها نشان می دهد سالمندانی که میزان بالاتری از برخی از ویتامین‌ها و اسیدهای چرب اومگا ۳ را در خون خود دارند، در آزمون‌های حدت ذهنی نمرات بالاتری می‌گیرند.


به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  این بررسی  نشان داد که تغذیه بهتر باعث کاهش تحلیل‌رفتن مغز می‌شود که با بیماری آلزایمر همراهی دارد.
این بررسی بر روی ۱۰۴ نفر که به طور میانگین ۸۷ سال داشتند انجام شد، و به جای استفاده از روش پرسشنامه غذایی، از روش دقیق‌تر و مطمئن‌تر اندازه‌گیری مواد مغذی گوناگون در خون استفاده کرد.
نتایج نشان دهنده اثرات مثبت میزان ویتامین B، C و E و نیز چربی‌های سالم که بیش از همه در ماهی یافت می‌شوند، بر حدت ذهنی و اندازه مغز بود.