به گزارش خبرگزاری مهر، شاید همه این مسئله را تجربه کرده اند که درست ظرف دو تا سه روز پس از خرید موز، این میوه شروع به سیاه شدن می کند و ظاهری چون یک میوه غیرقابل مصرف را به خود می گیرد.
دانشمنمدان یک پوشش شیمیایی ابداع کرده اند که می تواند موز را تا دو هفته تازه نگاه دارد، این سیستم به وسیله کشتن باکتریهایی کار می کند که موجب بیش از حد رسیده شدن موز می شوند.
دانشمندان اعتقاد دارند که این پوشش که در قالب یک اسپری ارائه شده می تواند 1.6 میلیون موزی را نجات دهد که روزانه در بریتانیا دور ریخته می شوند.
دکتر زیهونگ لی که این اسپری را از chitosan، ماده گرفته شده از پوست میگو و خرچنگ، ساخته اظهار داشت: ما به این نتیجه رسیدیم که استفاده از این اسپری روی موزهای سبز موجب می شود که این موزها تا 12 روز تازه باقی بمانند. وقتی موزها رسیده می شوند به سرعت زرد، نرم شده و پس از آن فاسد می شوند.