1. خودداری از پرخوری بین وعدههای غذایی
2. نوشیدن 8 تا 12 لیوان آب خالص و تصفیه شده
3. محدودکردن دریافت شکر و عدم استفاده از شکرهای مصنوعی
4. استفاده نکردن از غذاهای پرکالری
,
1. عدم استفاده از غذاهای آماده یا دوباره گرمشده
2. عدم استفاده از غذا هنگام افسردگی و ناراحتی
3. استفاده از حبوبات به عنوان اصلیترین منبع پروتئینی
4. استفاده از نان غلات کامل
5. استفاده از سبزیجات و میوههای تازه
6. استفاده کمتر از غذاهای حاوی اسیدهای چرباشباع
نویسنده مطلب :رضا دهقان