1 - ديباچه نوشيدن چاي
بهره گرفتن از چاي منجر به پيشگيري از بيماري ها ، تداوم سلامتي و افزايش
طول عمر مي گردد. در چين مردم از زمان هاي طولاني به اين نگرش سودمند عادت داشته
اند. لو يو (Lu Yu) ازسلسله تنگ (AD 618-907) کتاب قطوري در
مورد چاي (Cha Jing) نوشته که او را به چنان افتخار ابدي نايل کرده
بود که فروشندگان چاي براي وي به
عنوان"خداي چاي" مقام الوهيت قايل بودند. به همين دليل ، بعضي از مردم
عادت نوشيدن ساقه هاي چاي را در آن دوره زماني تقليد کردند. اما در حقيقت برگ هاي
چاي قبلا ً به عنوان داروي گياهي در زمان
هاي خيلي دور مورد استفاده قرار مي گرفت :
توصيفي در روش درماني داروي شن نانگ( Shen Nong Materia Medica (Shen nong ben cao مي باشد که ازتفاسير منابع کلاسيک غرب از سلسله
هَن( Han-Dynasty (BC 206-5 AD گردآوري
شد: " تلخ – سرد در طعم ... هنگامي که مورد مصرف قرار مي گيرد باعث
ايجاداحساس رضايت و آرامش فکري ، افزاش توان شده و عمر را طولاني مي کند" .
همچنين در رژيم هاي غذايي کلاسيک شن نانگ( Shen Nong
Dietetics Classic (Shen nong shi jing تاکيد مي شود : " برگ چاي باعث افزايش ادرار
، کاهش دماي بدن ، خلط آور، متوقف کننده اسهال و به افرادي که خوابشان کم مي باشد
کمک مي کند . ... " و اغلب چاي به مردم قدرت ، خوشي و استقامت مي بخشد
."