درمان چاقی: تغذیه،ورزش،دارو

برای جلوگیری از چاقی هیچگاه دیر نیست. به دو صورت زیر می توانید از چاقی جلوگیری کنید:
1- تغذیه درمانی همراه با ورزش
2- دارو درمانی
تغذیه درمانی همراه با ورزش
شما می توانید با تغییر روش زندگی، تغذیه صحیح و ورزش به وزن مناسب برسید. علاوه بر آن، زندگی راحت و سلامت را برای خود فراهم می کنید.

1- آب زیادی بنوشید. در هنگام گرسنگی، آب بنوشید. آب، مواد زائد را از بدن دفع می کند و علاوه بر آن جلوی خوردن زیاد غذا را می گیرد. لازم به ذکر است که، نوشیدنی های کافئین دار ، همانند آب عمل نمی کنند.
2- لقمه را آرام بجوید و اجازه دهید تا معده پُر شود. 15 دقیقه وقت لازم است تا معده به فرد بگوید که پر شده است.
3- میوه ها و سبزیجات را فراموش نکنید.
4- کربوهیدرات ساده را کنار زده و به جای آن کربوهیدرات پیچیده مصرف کنید. کربوهیدرات ساده مانند: قند، شکر، آبنبات، نان سفید و بدون سبوس. کربوهیدرات پیچیده از قبیل: نان سبوس دار ، آجیل، غلات.

سیر بهترین درمان برای سرفه های شدید

سیر دارای ترکیبات ضد باکتری و ضد قارچی است و می بتواند با انواع عفونت ها مبازه کند بدین منظور می توان از آن هم به صورت استعمال خوراکی و هم موضعی برای درمان قارچ ها و عفونت های باکتریایی پوست استفاده نمود. تحقیقات متعددی نشان می دهد که سیر می تواند از سیستم قلبی و عروقی محافظت نماید زیرا می تواند میزان کلسترول و تری گلیسرید در خون را کاهش داده و تجمع پلاکت ها را مهار نموده و میزان فیبرینولیز را که لخته را از بین می برد، افزایش دهد. از سیر همچنین به عنوان یکی از درمان های کاهنده فشار خون یاد شده است زیرا می تواند مویرگ های ریز را باز کرده و ریتم قلب را تنظیم کند. مطالعات نشان داده اند که خوردن منظم سیر باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان های مری، معده و روده بزرگ می شود. این اثرات به این علت است که سیر از تشکیل مواد سرطانزا جلوگیری می نماید.

آن چه از چاي نمي‌ دانستيد

در اوايل قرن بيستم، چاي، نوشيدني لوکسي بود که فقط ثروتمندان توانايي خريد آن را داشتند.
در نيويورک، تجار چاي بي‌ صبرانه منتظر محموله‌ هاي چاي که از هند و چين مي ‌آمد، مي ‌‌نشستند و آن را به قيمت گزاف به مشتريان خود مي ‌فروختند.
قوطي‌ هاي فلزي کوچک، اولين نوع بسته‌ بندي چاي بود اما از آنجا که قيمت اين قوطي ‌ها نسبتا بالا بود، در سال 1903 ميلادي، براي اولين بار از کيسه‌ هاي ابريشمي به جاي قوطي ‌هاي فلزي استفاده شد. اين نوع بسته ‌بندي، اول در سال 1904 ميلادي، به کافه‌ رستوران ‌هاي نيويورک و بعد از آن، به سراسر جهان راه يافت. برخي مصرف‌ کنندگان، کيسه‌ ها را به همان صورت درون آب ‌جوش انداختند و متوجه شدند چاي در حال رنگ دادن و دم کشيدن است. از اين پس بود که روش‌هاي ساده ‌تري براي استفاده از چاي پيدا شد.
سوليوان، اولين تاجري بود که چاي را در بسته ‌بندي‌ هاي کوچک ابريشمي به بازار عرضه کرد.

آب معدنی ، زیاد نخورید

آب معدنی از جمله نوشیدنی‌های گوارایی است که خصوصا خنک آن در روزهای گرم سال از طرفداران زیادی برخوردار است. این نوشیدنی که در قالب قوطی‌های پلاستیکی به بازار عرضه می‌شود، در میان افراد چنان جایگاهی پیدا کرده که گاهی برخی خانواده‌ها برای مصرف روزانه به جای آب لوله‌کشی از آب معدنی استفاده می‌کنند.
شاید برای برخی مصرف‌کنندگان این سوال پیش آید که آیا واقعا آب معدنی مزایای بیشتری نسبت به آب لوله‌کشی دارد؟
آب معدنی همان آب چشمه است که با عبور از طبقات و لایه‌های کوه‌ها به طور طبیعی تصفیه شده و هنگامی که به سطح زمین می‌رسد، به جوش و خروش درمی‌آید و هوا و اکسیژن فراوانی را دریافت می‌کند. این آب به دلیل املاح معدنی نظیر کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم دارای طعم و مزه بهتری نسبت به آب لوله‌‌کشی است و می‌تواند تا حدودی تامین‌کننده نیازهای بدن باشد. البته از آنجا که سدیم حضور قوی در اغلب آب‌های معدنی دارد، مصرف زیاد آن برای کسانی که دچار فشار خون هستند، کمتر مناسب بوده یا اصلا توصیه نمی‌شود.

درمان افسردگی با مواد غذایی مناسب

با پیشرفت علم، ارتباط بین سلامت ذهنی و روحی با نوع غذا و نوشیدنی اثبات شده است. ولی با این همه برای درمان مشکلات روانی، بیشتر از داروهای روان درمان استفاده می شود. در حالیکه بجای دارو، می توان از جایگزین های آن مثل غذا که هم در دسترس و هم مناسب تر است ، استفاده کرد.
هر یک از افراد در زندگی روزمره خود با نشیب و فرازهای احساسات روبرو هستند مثل شادی و غم، رضایت و دلسردی، خنده و گریه.
بعضی اوقات رفتاری که از ما سر می زند، مطابق با موقعیتی است که در آن قرار گرفته ایم و چنین رفتاری طبیعی است. مثلاً اگر با فوت یکی از اقوام و خویشان غمگین شویم، طبیعی است. یا اگر دانش آموزی سخت کوش و درس خوان، در امتحان با نمره خوبی قبول شود و در اثر آن خوشال و راضی باشد، طبیعی است یا اگر فردی جویای کار، بتواند شغل مناسبی پیدا کند و در اثر آن خوشحال شود، طبیعی است.

خواص روغن هسته انگور



روغن هسته انگور چنان که از نامش برمی آید، روغنی است که از هسته ی انگور به دست می آید. در اروپا و آمریکا و ایتالیا این روغن تولید و به ایران هم صادر می شود.
استخراج روغن مایع از هسته ی انگور در حقیقت در اول قرن نوزدهم میلادی کشف گردید ولی مطالعات و بررسیهای دقیق علمی بر روی این روغن در طی جنگ دوم جهانی به عمل آمد.
روغن هسته ی انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد وگرم است و سالهاست که در آشپزخانه ها ی اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن های دیگر ترجیح داده می شود.
برای تهیه ماده ی اولیه ی این روغن کشت مخصوصی صورت نمی گیرد و از سوی دیگر با استفاده از هسته ی انگور مانع از آلودگی محیط زیست می شود. این روغن از هسته ی انگورهایی است که پس از آبگیری برای آب انگور و سرکه مصرف می شوند و در یک روند سالم جهت استحصال روغن مورد استفاده قرار می گیرند.

نوشیدنی علیه پوسیدگی دندان


نوشیدنی علیه پوسیدگی دندان
قهوه به واسطۀ عملکرد باکتری کُشی و ضد چسبندگی اش، می‌تواند جلوی ایجاد پوسیدگی های دندانی را بگیرد.

قهوه ضد پوسیدگی
قهوه به واسطۀ عملکرد باکتری کُشی و ضد چسبندگی اش، می‌تواند جلوی ایجاد پوسیدگی های دندانی را بگیرد. این هم دلیلی دیگر برای لذت بردن از این نوشیدنی محبوب.قهوه، مانند قهوۀ اربیکا یا ربوستا، خواص ضد باکتریایی دارد. این نوشیدنی به طور ویژه برای مبارزه با باکتری استرپتوکوس موتان مفید است، این باکتری عاملی برای پیدایش پوسیدگی های دندانی است. از سوی دیگر، قهوه خاصیت ضد چسبندگی هم دارد که این ویژگی سرعت تشکیل پلاک های دندانی را کم خواهد کرد.

قند پنهان شده در غذاهای تان را پیدا کنید...


قند پنهان شده در غذاهای تان را پیدا کنید...
رژیم غذایی تأثیر بسیار زیادی بر سلامت دندان ها دارد. خوراکی ها و نوشیدنی هایی که حاوی مقدار زیادی قند هستند، دندان ها را تهدید می‌کنند. در واقع، مواد قندی خطر پوسیدگی را افزایش می‌دهند.
برای داشتن دندان هایی سالم، قند پنهان شده در غذاهای تان را پیدا کنید...پوسیدگی ها بر اثر حملۀ اسیدها ایجاد می‌شوند
آب نبات، بیسکویت، موز، میوه های خشک و... نمونه هایی از خوراکی هایی هستند که حاوی قند اند. باکتری های موجود در دهان، تبدیل به اسید می‌شوند. و این اسیدها به مینای دندان حمله می‌کنند، این فرآیندی است که در انتها به ایجاد پوسیدگی ختم می‌شود. 

سیب را پوست نکنید!


سیب را پوست نکنید!

این میوۀ کم کالری و کمی شیرین، اثر ادرار آوری دارد و به از بین بردن رسوبات ادراری کمک می‌کند.
 سیب را کامل گاز بزنید!
پاییز با بازگشت شکوهمندانۀ سیب دارد از راه می‌رسد. واضح و مبرهن است که این میوه امتیازات تغذیه ای بسیار زیادی دارد، مثلی قدیمی می‌گوید که یک سیب می‌تواند شما را از پزشک دور کند، امروزه نیز این مثل مورد تأیید مطالعات جدید قرار گرفته است، به شرطی که پوستش هم مصرف شود...
سیب را پوست نکنید!

میز شام سالم، با رعایت 19 نکته


 آیا تا به حال به مهمانی‌هایی که برگزار کرده‌اید فکر کرده‌اید؟ به اینکه آیا محیطی که فراهم می‌کنید یک محیط سالم است یا نه؟ محیطی که دیگران در آن احساس آرامش کنند و نخواهند آن را ترک کنند؟ بله، برگزاری یک میهمانی کار ساده‌ای نیست مخصوصاً اگر شما در مورد مهمان‌هایتان احساس مسوولیت داشته باشید و بخواهید علاوه بر لذت بردن و خوش‌گذرانی، سلامتشان هم تأمین شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری ؛ آنچه می‌خوانید، پیش‌شرط‌های یک مهمانی سالم است. یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعایت کرد، تغذیه سالم است. با رعایت بخور نخورهای 19 گانه زیر می‌توانید جشنتان را سالم‌تر برگزار کنید.

1 - می‌توانید کمی سلیقه به خرج بدهید و به جای شربت‌های حاضری پر از کالری و شکر موجود در بازار با شربت‌های بهارنارنج، نعناع، آب‌لیمو یا حتی آب طالبی یا هندوانه از میهمانانتان پذیرایی کنید.