بالاخره
سويا مفيد است يا مضر؟ خوب است يا بد؟ اين سوال براي هرکسي که تحقيقات ضد و
نقيض مربوط به اين منبع پروتئين گياهي را خوانده باشد، خواه ناخواه، پيش
مي آيد.
دکتر تيرنگ نيستاني، متخصص تغذيه و رژيم درماني، به اين سوال و ساير سوال هاي ما درباره خواص سويا پاسخ مي دهد.
آقاي دکتر! اجازه دهيد با اين سوال شروع کنيم که اصلا سويا چيست؟
آنچه به عنوان پروتئين سويا در بازار عرضه مي شود، در واقع، از نوعي لوبيا گرفته شده است. به عبارت ساده تر، لوبيايي است که در صنعت روغن آن گرفته و پروتئين آن استخراج شده و با روش هاي خاصي به آن شکل دادهاند و به حالتي که در بازار مي بينيم به عنوان پروتئين سويا عرضه شده است. يعني از نظر تغذيه اي در طبقه بندي غذاها، سويا جزو حبوبات است.
پس چرا تا اين حد روي پروتئين سويا تاکيد مي شود؟
دکتر تيرنگ نيستاني، متخصص تغذيه و رژيم درماني، به اين سوال و ساير سوال هاي ما درباره خواص سويا پاسخ مي دهد.
آقاي دکتر! اجازه دهيد با اين سوال شروع کنيم که اصلا سويا چيست؟
آنچه به عنوان پروتئين سويا در بازار عرضه مي شود، در واقع، از نوعي لوبيا گرفته شده است. به عبارت ساده تر، لوبيايي است که در صنعت روغن آن گرفته و پروتئين آن استخراج شده و با روش هاي خاصي به آن شکل دادهاند و به حالتي که در بازار مي بينيم به عنوان پروتئين سويا عرضه شده است. يعني از نظر تغذيه اي در طبقه بندي غذاها، سويا جزو حبوبات است.
پس چرا تا اين حد روي پروتئين سويا تاکيد مي شود؟