عضو
هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت:«تن ماهی به دلیل داشتن پروتیین و
اسیدهای چرب امگا 3 میتواند جایگزین مناسبی برای فستفودها باشد.»
دکتر مسعود کیمیاگر در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری «سلامتنیوز»، اظهار داشت:«بخش اعظمی از کلسیم مورد نیاز بدن از طریق مصرف ماهی برطرف میشود که متاسفانه سرانه مصرف این ماده غذایی در کشور بسیار پایینتر از استاندارد جهانی است.»
وی افزود:«همچنین ماهی سرشار از پروتیین و اسیدهای چرب امگا 3 است که میتواند از بسیاری از بیماریها پیشگیری کند.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«رابطه معکوسی بین مصرف ماهی و بیماریهای قلبی و عروقی وجود دارد.»
وی ادامه داد:«طبق بررسی های انجام شده، در کشورهایی که مصرف ماهی بیشتر است میزان بیماریهای قلبی و عروقی نیز کمتر است، ماهیهای کوچک نظیر کیلکا که هنگام پخت استخوانهایشان ذوب میشود منبع خوبی از کلسیم است و برای کسانی که نمیتوانند شیر و فرآورده های لبنی استفاده کنند یک الگوی غذایی مناسب به شمار میرود.»
دکتر مسعود کیمیاگر در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری «سلامتنیوز»، اظهار داشت:«بخش اعظمی از کلسیم مورد نیاز بدن از طریق مصرف ماهی برطرف میشود که متاسفانه سرانه مصرف این ماده غذایی در کشور بسیار پایینتر از استاندارد جهانی است.»
وی افزود:«همچنین ماهی سرشار از پروتیین و اسیدهای چرب امگا 3 است که میتواند از بسیاری از بیماریها پیشگیری کند.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«رابطه معکوسی بین مصرف ماهی و بیماریهای قلبی و عروقی وجود دارد.»
وی ادامه داد:«طبق بررسی های انجام شده، در کشورهایی که مصرف ماهی بیشتر است میزان بیماریهای قلبی و عروقی نیز کمتر است، ماهیهای کوچک نظیر کیلکا که هنگام پخت استخوانهایشان ذوب میشود منبع خوبی از کلسیم است و برای کسانی که نمیتوانند شیر و فرآورده های لبنی استفاده کنند یک الگوی غذایی مناسب به شمار میرود.»