با اين نوشيدني جوشهاي صورتتان را محو كنيد!


اگر صورتتان دارای جوش است و اين وضعيت ناراحتتان ميكند،توصیه می کنیم که از این نوشیدنی میل کنید.
به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران:خاکشیر جزو آن دسته از خوراکی‌هایی است که خوردن آن باعث از بین رفتن عطش و تشنگی می‌شود ولی جدای از این‌ها خاکشیر درمان مناسبی برای مشکلات دختران لاغر است چرا که اشتها می‌آورد و معده را تقویت می‌کند.
یك متخصص تغذیه ميگويد: مصرف خاكشیر برای برطرف كردن جوش‌های صورت كه به علت مصرف چربی و شیرینی زیاد ایجاد شده است مفید است.

بهبود لک‌هاي صورت  با خاکشیر

برای از بین بردن لک‌های پوست به ویژه صورت یکی از بهترین روش‌ها، نوشیدن خاک‌شیر و ترنجبین است. افرادی که از این ترکیب به صورت روزانه و مستمر به مدت ٣ هفته استفاده کنند بعد از مدتی با روشنی پوست و از بین رفتن لک‌های صورت و پوست‌شان رو به رو می‌شوند. برای تهیه این ترکیب نیز لازم است ترنجبین را ۵ ساعت در آب بخیسانید و صاف شده آن را با ٢ قاشق خاک‌شیر مخلوط کرده و میل کنید.

مصرف غذاهای دریایی در کاهش بروز سرطان نقش دارد

آنتی اکسیدان های موجود در برخی از مواد غذایی با کاهش رادیکال های آزاد بدن و پیشگیری از انواع سرطان نقش دارند.

سودابه سلطان زاده، کارشناس تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانگفت:  رنگدانه های گیاهی ویتامین C و ویتامین E مانع از آسیب سلول ها و بافت ها می شوند که می توانند از بروز تغییرات سلول های بد خیم جلوگیری کنند.
وی در ادامه افزود: برگ سبز و زرد  میوه های رنگی مانند اسفناج، هویج، مرکبات و انواع میوه ها منبع غنی از ویتامین ها هستند که برای بدن فواید بسیار دارند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: انوع مغزها و غذاهای دریایی نیز از جمله موادی هستند که مصرف بهینه ی آنها موجب ترمیم سلول های بدن می شود.
وی در پایان تصریح کرد: مصرف منابع غذایی مفید به کاهش خطر بروز انواع سرطان به ویژه سرطان پرستات و روده ی بزرگ منجر می شود.

ويتامين D را اندازه بگيريد


کمبود ويتامين D احتمال ابتلا به بيماري هاي ايسکميک را افزايش مي دهد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، تأثير کمبود ويتامين D تاکنون بر سلامت استخوان ها اثبات شده، اما مطالعات عمومي متعدد تأثير کمبود اين ويتامين بر سلامت قلب را نيز تأييد مي کند.
مقادير مشخص و به اندازه اين ويتامين در کاهش خطر ابتلا به بيماري هاي ايسکميک قلبي که حمله هاي قلبي، تصلب روق کرونر و آنژين را سبب مي شود، مؤثر است.
کمبود اين ويتامين همچنين سبب افزايش فشارخون مي شود که خود دليلي براي ايجاد حملات قلبي است.
کمبود ويتامين D خطر ابتلا به بيماري هاي ايسکميک را 40 درصد، حملات قلبي را 64 درصد، مرگ زودرس را 57 درصد و در کل مرگ بر اثر بيماري هاي قلبي را 81 درصد افزايش مي دهد.

16 ماده‌ی غذایی پاییزی برای لاغری


6-380.jpg" لاغرشدن به تغییر سبک زندگی، تغذیه‌ی درست و ورزش منظم دارد. اما اگر با رسیدن فصل پاییز قصد دارید چند کیلو کم کنید می‌توانید روی مواد غذایی معرفی شده در این مطلب حساب کنید."
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان، این مواد غذایی کم کالری‌اند، به شما احساس سیری طولانی مدتی می‌دهند و در سوزاندن کالری‌ها به شما کمک می‌کنند. توصیه می‌کنیم با مصرف زیاد این مواد غذایی به استقبال فصل سرما و خوش‌اندام‌تر شدن بروید.
سیر
بر اساس گزارش Daily Mail UK، دانشمندان به خاصیت جدیدی از سیر پی برده‌اند. این ماده‌ی غذایی پرطرفدار دارای خاصیتی است که از اضافه وزن جلوگیری مي‌کند و حتی باعث لاغری می‌شود. محققان آزمایش‌هایی روی موش‌ها انجام دادند و مشاهده کردند موش‌هایی که سیر مصرف می‌کنند حتی با داشتن یک رژیم غذایی شیرین نیز کمتر در معرض چاقی و اضافه وزن قرار می‌گیرند؛ یعنی اگر نمی‌توانید جلوی شیرینی خوردن خود را بگیرید پا به پای آن سیر هم مصرف کنید.

مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن


378-2.jpg
ایجاد فصول از رحمت رحمانیه حق متعال است. فواید و حکمت‌های بی‌شماری بر تغییرات فصول چهارگانه مترتب است که نه تنها برای حیات انسان‌ها، بلکه برای حیات همه موجودات ضروریست.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان، این تغییرات قطعاً با تأثیراتی همراه است که آمادگی ما را براي مقابله با آن‌ها فراهم می‌کند.
فصل پاییز
مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست؛ چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک كرده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
* در فصل پاییز، به ویژه در پاییزی که هوا متغیر است، باید بهداشت را بسیار رعایت كرد.
* نباید مواد غذایی خنک مصرف شود.
* آب سرد زیاد نخوريد و بر سر نریزيد.

پوست پیاز را دور نريزيد


8-153.jpg
پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه شدید، پوست‌های خشك پیاز را دور نریزید چون این پوست‌ها غنی از تركیبات مفید و سودمند برای سلامت انسان هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از پايگاه اينترنتي "ميگنا"، به گفته متخصصان، پوست قهوه‌ای و خشك و لایه‌های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و فلاوونوئیدها بوده و لایه‌های خارجی پیاز كه آنها را دور می‌ریزید، حاوی تركیبات سولفوری هستند.
وانیزا بنیتز، از متخصصان دپارتمان شیمی كشاورزی در دانشگاه مادرید در اسپانیا، با انجام مجموعه‌ای از آزمایش‌هاي جدید و با همكاری گروهی از كارشناسان انگلیسی دانشگاه كرانفیلد، تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی كردند.
به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایش‌ها نشان داد كه پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و تركیبات فنولیك شامل كوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است كه خواص درمانی و پزشكی دارند.

هشدار براي مصرف مکمل‌ها و داروهاي اينترنتي


گروهي از متخصصان در دانشگاه تولوز هشدار دادند: مصرف مکمل هاي غذايي و داروهايي که در اينترنت تبليغ مي شوند، براي سلامتي مضر است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان و به نقل از Destination sante ، بيش از دوسوم اين مکمل ها حاوي حجم بالايي از مواد دارويي کنترل نشده هستند.
اين کارشناسان تغذيه اظهار کردند: اگر چه مصرف اين قبيل مکمل ها در کاهش وزن يا جلوگيري از افسردگي موثر است، اما عوارض جانبي را نيز به همراه دارند که اغلب مصرف کنندگان از آن غافل هستند.

چای برای بهبود پوکی استخوان مفید است


 محققان به تازگی دریافته اند که مصرف روزانه چای می تواند به بهبود پوکی استخوان و رفع عوارض ناشی از آن کمک کند.

به گزارش روزنامه فیگارو، چای از ابتلا به بیماری های قلبی، ‌قلبی عروقی،‌ پوکی استخوان و شکستگی ها جلوگیری می کند. این درحالی است که این فواید در قهوه وجود ندارد.

نوشیدن چای این روزها در برخی از کشورها به فراموشی سپرده شده و جای خود را به مصرف سایر نوشیدنی ها داده است؛ این درحالی است که با توجه به فواید زیاد این نوشیدنی برای بدن، این مساله یک اشتباه بزرگ به شمار می رود.

به اعتقاد برخی از پزشکان نوشیدن چای حتی بهتر از نوشیدن آب است.

دکتر راکستون در این باره می گوید،‌ اگر آب می تواند جایگزین تمام مایعات شود، چای نیز نه تنها دارای این خاصیت است بلکه دارای آنتی اکسیدان ها است و این دو مزیت اصلی چای به شمار می رود.

اختلال رشد در کودکان با افراط در مصرف شکلات و شیرینی

 اختلال رشد در کودکان از تاثیرات منفی  مصرف بي رويه شكلات و شيريني است.
به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب افزود: مصرف بی رویه شکلات و شیرینی موجب بي اشتهايي و سيري كاذب در كودكان شده، آن ها را از مصرف وعده هاي اصلي غذايي باز مي دارد در نتيجه موجب اختلال رشد آنها می شود.
لیلا شورورزی گفت: به والدين توصيه می شود حداقل، در منزل از نگهداشتن شكلات و شيريني به مقدار زیاد خودداري كنند و به اين ترتيب، دسترسي دائمي كودكان به اين خوراكي ها را كاهش دهند.
وی متذکر شد: از دادن شكلات و شيريني به عنوان جايزه خودداري كرده و با تنظيم يك برنامه منظم، تعداد شكلات و شيريني كـه دانش آموز در طول روز مصرف مي كند را كنترل کنند.
وی اظهار داشت: براي جلوگيري از خراب شدن دندان ها بايد به كودكان آموزش داد كه پس از خوردن مواد قندي و شيريني بويژه شكلات ها و آب نبات هايي كه به سطح دندان مي چسبند، دهان و دندان هاي خود را با آب و حتي الامكان مسواك شستشو دهند تا به دندانها آسیب کمتر برسد.

درمان نفروپاتي ديابتي با بهره‌گيري از ذرت بنفش


آنتوسيانين‌هاي موجود درتركيبات ذرت ارغواني رنگ مي‌تواند در آينده به درمان نفروپاتي ديابتي كمك كند.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه انجمن فيزيولوژي آمريكايي محققان وزارت غذا و تغذيه و دپارتمان بيوشيمي از دانشگاه‌هاليم كره جنوبي با بررسي فعاليت‌هاي سلولي و ملكولي آنتوسيانين‌هاي ذرت ارغواني يا بنفنش رنگ دريافتند كه اين ذرات مي‌تواند مسيرهاي متعدد درگيرشده در توسعه بيماري نفروپاتي ديابتي را مهاركرده و به درمان آن كمك كند.
براساس اين گزارش محققان با انجام آزمايشات خود و بررسي اثر ذرت بنفش روي سلول‌هاي اندوتليال كشت شده تحت شرايط هايپرگلايسمي كليه بر بافت كليه موش‌هاي ديابتي در شرايط آزمايشگاهي مشاهده كردند عملكرد زيستي آنتوسيانين‌هاي موجود در تركيب اصلي ذرت ارغواني مي‌تواند در مقابل عوامل مهمي كه منجر به نفروپاتي ديابتي مي‌شوند از كليه‌ها محافظت كند.
نتايج حاصل از اين گزارش مي‌افزايد كه اثر حفاظتي توسط ذرت بنفش عليه سلول‌هاي مزانژيال فعال مي‌تواند روش‌هاي درماني خاصي را پديد آورد و گلومرولونفريت وابسته به ديابت و التهاب كليه را هدف قرار دهد و در نهايت مكمل‌هاي ذرت بنفش رنگ مي‌توانند يك استراتژي مهم در جلوگيري از بيماري عروق كليوي ناشي از ديابت نوع 2 محسوب شود.
گفتني است نفروپاتي ديابتي به بيماري كليوي ثانوي بيماري ديابت گفته مي‌شود كه در اين بيماري عملكرد كليه‌ها در اثر ديابت كليه دچار اختلال شده و پروتئين دفع مي‌كنند.