چاقی شکمی ، موجب افزایش خطر گرفتگی عروق، فشار خون بالا، دیابت و در نهایت افزایش خطر مرگ می شود


پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج بررسی های گوناگون نشان داده است که افراد با چاقی شکمی یا همان چاقی سیبی شکل، به طور خاص در معرض خطر گرفتگی عروق، فشار خون بالا و دیابت و در نهایت خطر مرگ قرار دارند .
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز،  طبق تحقیق انجام شده از سوی کلینیک دانشگاهی “میو” آمریکا، افرادی با وزن طبیعی که دچار تجمع چربی در شکم هستند به نسبت به افراد چاق در خطر بیشتری از مرگ قرار دارند.
بررسی های این مطالعه حاکی از آن است که افراد دارای شاخص توده بدن طبیعی که دچار چاقی مرکزی (چاقی شکمی) هستند، از بیشترین میزان خطر مرگ به دلیل ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و یا ابتلا به سایر بیماری ها برخوردار هستند.
فرانسیسکو لوپز جیمنز، کارشناس ارشد ، مولف ارشد و متخصص بیماری های قلبی در درمانگاه مایو واقع در روچستر در این رابطه می گوید: تحقیقات پیشین چنین نشان داده است که چاقی شکمی امری منفی در سلامت تلقی می شود، اما نکته جدید در این تحقیق آن است که توزیع چربی حتی در افراد با وزن طبیعی نیز بسیار اهمیت دارد.
این دسته از افراد دارای بیشترین میزان خطر مرگ حتی بیشتر از افرادی که بر اساس شاخص توده بدن چاق فرض می شدند هستند. این مسئله از لحاظ سلامت عمومی یک یافته مهم به شمار می رود.
برای انجام این پژوهش ۱۲هزار و۷۸۵ فرد ۱۸ ساله و مسن تر مورد مطالعه قرار گرفتند.
طی این بررسی اندازه گیری هایی از بدن همچون قد، وزن، دور کمر و دور باسن و همچنین سنجش های وضعیت اقتصادی اجتماعی، بیماری های مبتلا شده و معیار های فیزیولوژیکی و آزمایشگاهی ثبت و مورد بررسی قرار گرفت.

اثرات قهوه بر قلب


جام جم آنلاين: بر اساس بررسي‌هاي جديد، نوشيدن قهوه در حد تعادل مي‌تواند خطر ابتلا به نارسايي قلبي ناشي از افزايش سن را كاهش دهد.
حال پرسش اينجاست كه اين حد تعادل چه مقدار است؟ البته دانشمندان در پژوهش‌هاي خود تنها متوجه كم بودن ميزان نارسايي قلبي در افرادي كه قهوه مصرف مي‌كردند، شدند و هنوز رابطه دقيق ميان مصرف قهوه و جلوگيري از نارسايي قلبي يا ساز و كار آن مشخص نيست.
آمار افراد مبتلا به نارسايي قلبي به طور روزافزون در حال افزايش است. هر چند نارسايي قلبي را مي‌توان با داروها و تغيير سبك زندگي كنترل كرد، اما اين مشكل تا حد زيادي روي كيفيت زندگي تاثير خواهد گذاشت.
البته پژوهش‌هاي ديگري كه در مورد اين نوشيدني انجام شده نشان مي‌دهد قهوه علاوه بر اين‌كه مي‌تواند خطر ابتلا به نارسايي قلبي را كاهش دهد، از بدن در برابر ابتلا به ديابت نوع 2، بيماري پاركينسون و سرطان كبد نيز محافظت مي‌كند و بي‌شك مزاياي ديگري نيز براي ما به همراه دارد.

اسمارتيزهاي رنگارنگ



جام جم آنلاين: اسمارتيزهاي دوران كودكي را به خاطر مي‌آوريد؟ همان مرواريدهاي شكلاتي رنگارنگ كه درون قوطي‌هاي استوانه‌اي مقوايي با آن تصاوير خاطره‌انگيزش هر كودكي را وسوسه و بي‌تاب مي‌كرد.
آن روزها اين مرواريدها در همان بسته‌بندي‌هاي ساده يكي از تنقلات خوشمزه دوران كودكي ما بود. اما اين روزها بسته‌بندي‌ها و اشكال مختلف و متنوع اين محصول را ديده‌ايد؟ ديدنشان آدم بزرگ‌ها را به هم وسوسه مي‌اندازد چه رسد به كودكاني كه دلشان كوچك است و طاقتشان اندك.
به اسمارتيزهاي امروزي دراژه شكلاتي مي‌گويند و يك نوع معروف و پرطرفدار آن شكلات‌هاي سنگي‌شكل دراژه‌داري است كه امروزه به عنوان يك تنقل فسقلي روي ميز هر كارمند و در هر خانه‌اي ديده مي‌شود اما دراژه چيست؟ دراژه همان پوشش رنگي سطح اسمارتيز را گويند كه علت اصلي جذابيت اين محصول شده است.
در واقع اسمارتيز از دو قسمت كاكائو و دراژه تشكيل شده است. كاكائوي آن در مركز محصول و از تركيب پودركاكائو، روغن جانشين كره كاكائو، پودرشكر، شيرخشك و برخي افزودني‌هاي طعم‌دهنده تهيه مي‌شود.

فلفل قرمز بهتر است یا فلفل سیاه؟

 فلفل قرمز بهتر است یا فلفل سیاه؟
رنگ پودر فلفل سیاه و قرمز بیشتر به فرآیندی که در کارخانه‌ها روی تولید این محصولات انجام می‌شود، برمی‌گردد.
فلفل تند مغذی‌تر است یا شیرین؟
براساس اعلام سازمان خواروبار جهانی (FAO)،‌ هندوستان با تولید حدود 60 میلیون تن فلفل در سال، بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده فلفل در دنیا محسوب می‌شود...
در هند بیش از 52 نوع فلفل و ادویه‌های تند دیگر تولید می‌شود و این کشور حدود 20 درصد از ادویه کل دنیا را تامین می‌کند. اندونزی و برزیل هم با تولید 48 و 20 میلیون تن فلفل در سال، رتبه‌های دوم و سوم تولید جهانی این گیاه تند را به خود اختصاص داده‌اند. به تازگی ما ایرانی‌ها هم خواسته یا ناخواسته، ذائقه‌مان را به مصرف غذاهای تند و پر از فلفل عادت داده?ایم. به همین دلیل گفت‌وگویی را با دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی و دانشیار دانشگاه علوم پزشكی تهران انجام داده‌ایم که خواندن آن می‌تواند برای افراد فلفل‌دوست جالب توجه باشد.

کدام درمان چاقی مناسب شماست؟

در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است. در واقع 30 سال قبل، میانسالان و افراد مسن، دچار چاقی بوده اند اما در سالهای اخیر، چاقی در جوانان، نوجوانان و حتی کودکان نیز دیده می شود. به طوری که 30% از کودکان و نوجوانان کشورهای پیشرفته چاق هستند.


در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است. در واقع 30 سال قبل، میانسالان و افراد مسن، دچار چاقی بوده اند اما در سالهای اخیر، چاقی در جوانان، نوجوانان و حتی کودکان نیز دیده می شود. به طوری که 30% از کودکان و نوجوانان کشورهای پیشرفته چاق هستند.چرا چاقی خطرناک است؟

دیدن و بوییدن هم برای چاق ها ممنوع شد!

موفق‌ترین افراد در کاهش وزن اشخاصی هستند که تا حد ممکن از دیدن، بوییدن و حتی فکر کردن در مورد غذاهای خوشمزه دوری کرده‌اند.
برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها: موفق‌ترین افراد در کاهش وزن اشخاصی هستند که تا حد ممکن از دیدن، بوییدن و حتی فکر کردن در مورد غذاهای خوشمزه دوری کرده‌اند. به تازگی دانشمندان یکی از رازهای موفقیت در کاهش وزن را کشف کردند و آن اجتناب از محرک‌هایی است که باعث تحریک اشتها می‌شود.

به اعتقاد آنها اگر فردی تصمیم دارد وزن خود را کاهش دهد، باید تا حد ممکن مواد غذایی را از دسترس خود خارج کند و هرگز آنها را در معرض دید خود نگذارد. نکته جالب این است که حتی دیدن برنامه‌های آموزش آشپزی، خواندن کتاب‌های آشپزی و تبلیغات تلویزیونی هم می‌تواند باعث تحریک اشتها شده و یک فرد را به خوردن غذا تشویق کند.

سرطان از دست کدام خانم ها فرار می کند؟!

براي خانم‌هايي كه از سرطان مي‌ترسند
با خرید این مواد خوراكی، در برابر سرطان‌ها ایمن مي‌شوید و مواد مفيد را به بدن‌تان مي‌رسانيد.
برترین مجله اینترنتی ایران


  براي آن‌كه سرطان سراغ دستگاه گوارش شما نيايد

1. آب سیب

روزی 2 لیوان آب تازه این میوه می‌تواند خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را كاهش دهد. مطالعات نشان داده به دلیل وجود میزان بالای آنتی‌اكسیدان در آب سیب، مصرف روزانه 2 ليوان آب سيب 40درصد از ریسك اين سرطان را كم می‌كند.

رژیم غذایی برای بهترين شرايط جسمي و روحي

با فوايد و موارد مصرف كربوهيدرات‌ها در رژيم غذايي آشنا شويد
اگر مي‌خواهيد بهترين شرايط جسمي و روحي را تجربه كنيد نيازي نيست رژيم غذايي با كربوهيدرات پايين داشته باشيد. شما مي‌توانيد بدون اضافه وزن، غذاهاي لازم براي تامين انرژي، عضله‌سازي‌ و افزايش توان مغزي را استفاده كنيد. با اين رژيم غذايي مي‌توانيد مثل يك موشك به مدار زمين برويد!
برترین مجله اینترنتی ایران


پروتئين عضله مي‌سازد اما خوردن مقدار زيادي مرغ پخته شما را ورزيده نخواهد كرد. كاري به حرف ديگران نداشته باشيد، واقعيت اين است كه بعد از ورزش به كربوهيدرات نياز داريد. زنجيره‌كربن، هيدروژن و اكسيژن كربوهيدرات همگي به گلوكز تبديل مي‌شوند كه سوخت ضروري بدن است. اگر بعد از ورزش احساس خستگي مي‌كنيد، پاهاي‌تان سنگين است و حال تكان خوردن نداريد شايد علت آن كمبود كربوهيدرات در رژيم غذايي شماست. كربوهيدرات(كه در نان، غلات، برنج و البته قند و شكر وجود دارد) براي هرروز زندگي ضروري است چه براي بهبود حس و حال چه براي اين‌كه موهاي‌تان را از دست ندهيد.

مهم‌ترين علل پنهان چاقي

10 علت پنهان چاقي اگر غذايتان زياد است و تحرک‌تان کم، نبايد از چاق شدن‌تان تعجب کنيد. اما اگر غذاي چنداني نمي‌خوريد و تحرک‌تان هم چندان کم نيست، حق داريد اگر از افزايش وزن‌تان يکه بخوريد...در این مطلب نگاهي انداخته‌ايم به برخي از مهم‌ترين علل پنهان چاقي.
سلامتیران: اگر غذايتان زياد است و تحرک‌تان کم، نبايد از چاق شدن‌تان تعجب کنيد. اما اگر غذاي چنداني نمي‌خوريد و تحرک‌تان هم چندان کم نيست، حق داريد اگر از افزايش وزن‌تان يکه بخوريد...

پزشکان مي‌گويند به‌جز تغذيه، توارث و تحرک، علل ديگري نيز مي‌توانند در افزايش وزن ما نقش داشته باشند. در این مطلب نگاهي انداخته‌ايم به برخي از مهم‌ترين علل پنهان چاقي.

تأثیر مصرف ویتامین D در ابتلا به سرماخوردگی

نتایج تحقیقات جدید در نیوزیلند نشان می دهد که اگرچه ویتامین D سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد، اما افزایش دوز این مکمل با سرماخوردگی مقابله نمی کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این تحقیق شرکت کنندگان با مصرف دوز بالای مکمل ویتامین D در هر ماه به مدت یک سال همانقدر در معرض سرماخودگی بودند که افرادی که از دارونما استفاده کرده بودند در معرض این بیماری قرار گرفتند.
استفاده از مکمل ویتامین D همچنین طول دوره سرماخوردگی، شدت بیماری و تعداد روزهایی که بیمار باید از محل کار خود مرخصی بگیرد را کاهش نمی دهد.
دکتر جفری لیندر از بیمارستان بیرگهام و زنان در بوستن طی سرمقاله ای که برای این تحقیق نوشته، یاد آورد شده است: نتایج این تحقیق نشان می دهد که ویتامین D باید با فهرستی از درمانهایی همراه باشد که محققان برای پیشگیری یا درمان عفونت دستگاه تنفسی فوقانی در بزرگسالان سالم بی تأثیر می دانند.
اگرچه محققان اشاره کرده اند که حتی شرکت کنندگان در تحقیق آنها که از یک دارونما استفاده کردند سطح کافی از ویتامین D داشتند. افرادی که دارای کمبود ویتامین D هستند ممکن است در استفاده از این ویتامین برحسب کاهش خطر سرما خودگی استفاده کنند.