پیشگیری از سنگ کلیه با روش های سنتی

ابتلا به سنگ کلیه یکی از شایع‌ترین بیماری‌های دستگاه ادراری میان مردان میانسال در سراسر جهان است که به دلیل غلیظ شدن و رسوب کردن موادی از قبیل کلسیم در کلیه‌ها و مجاری ادراری به وجود می آید.
برترین مجله اینترنتی ایران
برترین ها: ابتلا به سنگ کلیه یکی از شایع‌ترین بیماری‌های دستگاه ادراری میان مردان میانسال در سراسر جهان است که به دلیل  غلیظ شدن و رسوب کردن موادی از قبیل کلسیم در کلیه‌ها و مجاری ادراری به وجود می آید. تشکیل سنگ‌ها، بلورها و کریستال‌ها در دستگاه ادراری با درد و بی‌قراری زیادی همراه است. این درد به ویژه در شرایطی که سنگ‌ها و کریستال‌ها درون کلیه و مجاری ادراری حرکت‌کنند چند برابر می‌شود و عوارضی نظیر دل درد، تهوع، استفراغ و تب و لرز را نیز به همراه دارد. 
برای درمان و پیشگیری از ابتلا به این بیماری در طب سنتی و مکمل شیوه‌های درمانی مختلفی وجود دارد؛ شیوه‌هایی که بدون نیاز به داروهای شیمیایی و روش‌های تهاجمی می‌توانند به افراد مبتلا به سنگ کلیه کمک کنند.

اگر مبتلا به آپنه هستيد چاي سبز بخوريد!

آپنه اختلالی است که مشخصه اصلی آن وقفه تنفسی هنگام خواب است.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ آپنه خواب  يكي از شايع ترين اختلالات خواب است كه بطور واضح و مشخصي با خرخركردن ارتباط نزديك دارد. اين اختلال در مردها شايع تر است ولي در زنان نيز در سنين بالاي 50 سال افزايش مي يابد.

مصرف چای سبز در پیشگیری از نارسایی های عصبی هنگام خواب موسوم به آپنه خواب موثر است، آپنه خواب معمولا بر اثر ناهنجاری در برخی ماهیچه های حنجره پیش می آید و برای مدتی راه تنفسی فرد در زمان خواب بسته می شود که افزایش فشار خون یا نقصان حافظه از جمله پیامدهای این ناهنجاری است.

چگونه عادت غذايي کودک را تغيير دهيم؟

کارشناسان تغذيه معتقدند ذائقه افراد در كودكی و به طور كلی در سنین زیر پنج سال شكل می‌گیرد.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ ذائقه سازی در کودکان از جمله کارهایی است که والدین باید به آن توجه کافی داشته باشند؛ چون کودک به تدریج با طعم مواد غذایی مختلفی که در اختیار او قرار می‌گیرد، انس گرفته و به آنها عادت می‌کند.

درواقع ذائقه بچه ها به دوران جنینی آنها و زمانی که در رحم مادر بودند، برمی گردد و اگر می خواهیم کودک مان همه گروه های غذایی را بخورد بهتر است که در طول دوره بارداری همه این گروه های غذایی را مصرف کنیم.

در یک تغذیه مناسب و متعادل، می‌توانیم 30 درصد از کل نیاز انرژی خود را از چربی‌ها دریافت کنیم. تنها استثنایی که وجود دارد این است که نوزادان حتی تا 60 درصد انرژی خود را می‌توانند از چربی‌ بگیرند، چون در این سنین سلول‌های مغزی در حال رشد هستند و غلاف تمام رشته‌ه‌ای عصبی نیاز به چربی دارد.

مصرف زنجبیل، قند خون را کنترل می کند

زنجبیل با استفاده از سلول های عضلانی قدرت کنترل قند خون را دارد.
صابر حبیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  زنجبیل با استفاده از سلول های عضلانی قدرت کنترل خون را دارد.

وی تصریح کرد: عصاره ی زنجبیل می تواند در افزایش جذب گلوکز در سلول های عضلانی و به طور وابسته از انسولین نقش داشته باشد.

حبیبی خاطر نشان کرد: این فرایند به کنترل قند خون که عامل بروز دیابت و بیماری های مرتبط با آن است کمک می کند.

افسردگی در کمین مصرف کنندگان غذاهای آماده




 افسردگی بیماری ناتوان‌کننده و شایع در سراسر دنیا است و شامل کاهش قدرت تفکر، کاهش اعتماد به‌نفس و علاقه به فعالیت‌های طبیعی زندگی است. افزایش شیوع افسردگی در کودکان و بزرگسالان در سال‌های اخیر زنگ‌خطری برای جوامع است. حدود 121 میلیون نفر در سراسر دنیا دچار این اختلال هستند. داروهای ضد‌افسردگی نیز غالبا تاثیر چندانی نداشته و تنها علائم بیماری را می‌‌پوشانند و با وجود استفاده گسترده از این داروها، هنوز شیوع این بیماری در حال افزایش است.

فست‌فودها و خطر افسردگی

محققان دریافتند که خوردن فست‌فودها خطر افسردگی را بیش از 50 درصد افزایش می‌دهد. غذایی که ما می‌‌خوریم، مواد لازم برای متابولیسم، ساخت و ترمیم بافت‌ها و سلول‌ها، بویژه در مغز را تامین می‌‌کند. بخش خاکستری مغز عمدتا از اسیدهای چرب امگا- 3 ، DHA و EPA تشکیل می‌‌شود و این اسیدهای چرب فراوان‌ترین اسیدهای چرب با چند باند دوگانه در بافت‌های عصبی هستند.

آنچه درباره خواص بامیه نمی دانید!

بامیه با نام علمی Hibiscus به خانواده پنیرک یا Malvaceae تعلق دارد. میوه بامیه، شامل غلاف گوشتی است که دارای مقطعی 5 یا 6 ضلعی بوده که از قاعده به طرف رأس به تدریج باریک و نوک تیز می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه آرمان روابط عمومی  طول میوه به 3 تا 7 سانتیمتر می‌رسد.درون میوه در چند ردیف،‌ دانه‌های سفید رنگ و نرمی قرار دارد که پس از رسیدن به رنگ سبز کم‌رنگ تغییر یافته و سفت می‌شوند.بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین‌های C ,A و گروه B از جمله: اسیدفولیک B5، B2، B6 و عناصری از قبیل: منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج، اثرات مثبت فراوانی بر سلامت انسان دارد. این گیاه از نظر اقتصادی نیز ارزان و در دسترس همه افراد است.

مفید برای دیابتی‌ها
فیبر موجود در بامیه، نمایه گلایسمی پایینی به آن می‌دهد، یعنی به سرعت قند خون را بالا نمی‌برد. بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش داده و به حفظ قند خون کمک می‌کند، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

بخور، نخورهای بارداری


  تغذیه صحیح مادر در دوران بارداری، در سلامت مادر و نوزاد تا سالها پس از تولد تاثیر دارد. در حقیقت یكی از فاكتورهای سلامت رشد كودك، تغذیه مادر در دوران بارداری و پیش از دوران بارداری است. بهتر است تا مادران باردار بدانند، غذائی كه در دوران بارداری مصرف می شود نیازهای تغذیه ای مادر و همچنین رشد جنین را تامین می كند. جنین برای تكثیر سریع سلول های خود نیاز ویژه ای به انواع مواد مغذی دارد كه باید از طریق تغذیه مناسب مادر در طول این دوره تامین شود.

تغذیه مناسب در دوران حاملگی:

چهل هفته از آخرین روز دوره قاعدگی زمانی است كه زنان به عنوان دوران حاملگی بایستی سپری نمایند . در این دوران تغییرات مختلفی در سیستم های هورمونی ایجاد می‌شود .
تهوع در سه ماهه اول حاملگی ، مشكلات دستگاه گوارش و یبوست در سه ماهه سوم حاملگی و كمر درد و تورم اندامهای تحتانی در نتیجه رشد جنین ، تغییر وزن و تغییر پوزیشن عادی علایمی‌هستند كه به علت این تغییرات هورمونی ایجادمی‌شوند .

با مواد غذایی کپک زده چیکار کنیم؟

نان، پاستا و غلات پخته شده نیز در صورت كپك‌زدگی، باید دور ریخته شوند، چراكه مواد غذایی نفوذپذیر می‌توانند در زیر سطح نیز آلوده شوند.

1 - گوشت، سوسیس، کالباس و مرغ
در صورت كپك زدن گوشت‌های كنسروی، ژامبون‌ها و هات‌ داگ‌ها، از آنجا كه این مواد غذایی رطوبت زیادی دارند و می‌توانند علاوه بر سطح، به طور عمقی نیز آلوده شوند و امكان رشد باكتری‌های دیگر نیز همراه با كپك‌ها وجود دارد، باید دور ریخته شوند، همچنین در مورد باقیمانده گوشت و مرغ پخته‌شده نیز باید این‌گونه عمل كرد، اما در مورد سالامی و سایر كالباس‌های خشك عمل‌آوری شده، می‌توان كپك را از سطح آنها جدا كرده و بقیه آن را مصرف كرد.

2 - ماست، پنیر، خامه
ماست، خامه‌ترش، پنیر خامه‌ای و پنیرهای نرم، به دلیل رطوبت زیاد و نیز پنیرهای خرد شده و برش‌خورده (كه می‌توانند با ابزار برش آلوده شود)‌، باید دور ریخته شود، اما در مورد پنیرهای سخت، می‌توانید حداقل 2 سانتی‌متر از اطراف و زیر محل كپك‌زدگی را جدا كنید و باقیمانده پنیر را برای مصرف دربسته جدیدی بپوشانید.

16 روش جهانی برای لاغر شدن

 این مطلب، شما را با عادت‌های غذایی مۆثر در گوشه و کنار دنیا برای دستیابی به اندامی متناسب آشنا می‌کند.

داشتن تناسب اندام یکی از عوامل لازم زندگی سالم است. البته همیشه از سوی متخصصان تغذیه تاکید می‌شود که باید در طول سال‌ها وزن مناسبتان را حفظ و از کاهش و افزایش‌های متناوبی وزن خودداری کنید.  بنابراین داشتن عادت‌های غذایی مناسب و موثری که باعث رسیدن به چنین نتیجه‌ای می‌شوند، اهمیت بسیار دارد. این مطلب، شما را با عادت‌های غذایی مۆثر در گوشه و کنار دنیا برای دستیابی به همین هدف آشنا می‌کند.

روس‌ها و باغبانی
بیشتر روس‌ها اوقات فراغت خود را در باغچه سپری می‌کنند. آن‌ها میوه و سبزی‌های مورد نیازشان را خودشان می‌کارند و به این ترتیب مواد غذایی تازه و مغذی‌تری را در سبد غذایی روزانه‌شان جای می‌دهند و داشتن این عادت غذایی را یکی از بهترین عادت‌های خود عنوان می‌کنند.

پروتئین شیر سرعت رشد سلول‌های سرطانی را كاهش می‌دهد

  در یك آزمایش جدید معلوم شد پروتئین موجود در شیر می‌تواند سرعت رشد سلول‌های سرطانی را كاهش دهد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، پزشكان سوئدی در یك آزمایش جدید متوجه شدند نوعی پروتئین موجود در شیر به دلیل تاثیرات مفیدی كه روی سلامتی دارد به میزان چشمگیری در كاهش سرعت پیشرفت سرطان روده بزرگ موثر است.

به نوشته روزنامه دیلی میل، متخصصان علوم پزشكی دانشگاه لوند در سوئد خاطرنشان كردند: پروتئین لاكتوفریسین 4-14 (Lfcin4-14) می‌تواند سرعت رشد سلول‌های سرطانی روده بزرگ را به مرور زمان كاهش دهد. در این آزمایشات معلوم شد كه این پروتئین قادر است از آسیب DNA در سلول‌های سرطان روده را كه در معرض نور فرابنفش قرار می‌گیرند، بكاهند.

پزشكان امیدوارند در آینده با بهره‌گیری از این یافته به پیشرفت‌های سودمندی در زمینه كنترل و درمان این سرطان دست پیدا كنند.