مصرف بي خطر روي

در حالي كه بهتر است روي مورد نياز را از غذاها به دست آورد ،‌ ولي مي توان آن را از چندين مكمل روي موجود نيز كسب كرد .
اما بايد مراقب بود كه بيش از حد مصرف نشود. مصرف بيشتر روي الزاماً نتيجه بهتري ندارد. مقادير اضافي مي تواند موجب تهوع ، سردرد ، خواب آلودگي و تحريك پذيري شود. در حقيقت ، ثابت شده است كه مصرف بيش از دو هزار ميلي گرم سولفات روي موجب تحريك معده و استفراغ مي شود.
حتي مصرف بين سي و 150 ميلي گرم روي در روز به مدت چندين هفته با جذب مس تداخل دارد و مي تواند موجب كمبود مس شود. ( به همين دليل ، پزشكان اغلت توصيه مي كنند افرادي كه از مكمل هاي روي استفاده مي كنند مس اضافي ‌به نسبت يك ميلي گرم مس به ازاي ده ميلي گرم روي ، دريافت كنند.) مصرف بيش از سي ميلي گرم روي در روز مي تواند خطر بروز كم خوني را افزايش دهد. ثابت شده است كه چنين دوزهاي بالايي سطح HDL ، يا كلسترول «خوب» كاهش و سطح LDL ، يا كلسترول «بد» را افزايش مي دهد. ( با اين حال، ممكن است يك پزشك چنين مقادير بالايي را براي درمان بيماري ويلسون ، كه در آن مس اضافي در بدن انباشته مي شود، تجويز كند.) نشان داده شده است كا افزايش روي در رژيم غذايي موجب كاهش شديد اعمال فكري در مبتلايان به بيماري آلزايمر مي شود . به دليل وجود اين خطرها ، پزشكان توصيه مي كنند كه دوزهاي بيش از پانزده ميلي گرم روي را در روز فقط زير نظر پزشك مصرف كنيد.
از آنجا كه روي ميتواند موجب آشوب معده شود، براي جلوگيري از اين عارضه آن را با غذا مصرف كنيد . لبنيات، فراورده هاي سبوس دار و مواد غذايي حاوي كلسيم و فسفر زياد ، مانند شير ، ممكن است جذب روي را تشديد مي كند. 

منبع: http://www.abcdiet.net/

مشخصات یک برنامه خوب غذایی

تعادل :
برنامه اي سالم است كه در آن :
با كاهش حجم مواد غذايي مصرفي ميزان كالري دريافتي كاهش يابد نه اينكه غذا يا گروه خاصي از غذاها منع گردد.
ميزان كاهش وزن شما حدود يك كيلوگرم در هفته باشد.
بيش از يك و نيم كيلوگرم در هفته خوب در نظر گرفته نشود.
همه جانبه بودن:
داراي برنامه ورزشي مناسب و معمول باشد كه به بدنتان فشار خاصي وارد نيايد.
دارای یک سیستم پشتیبانی و پاسخگویی باشد که بتواند به سوال‌ها و مشکلات شما در هنگام استفاده  از برنامه غذایی سایت یاری برساند.
تناسب با فرهنگ و عادات غذايي:
اين برنامه غذايي بايد با عادات  و فرهنگ تغذيه اي شما سازگار باشد.  

پنه سبزیجات برای گیاهخواران

افرادی که در جست‌وجوی یک غذای گیاهی اما مغذی و پرانرژی هستند تا بتواند به تقویت حافظه و افزایش فعالیت‌های فکری آنها در طول روز کمک کند، بهتر است برای یک بار هم که شده پنه سبزیجات گیاهی را تجربه کنند.
برترین مجله اینترنتی ایران


 برترین ها: افرادی که در جست‌وجوی یک غذای گیاهی اما مغذی و پرانرژی هستند تا بتواند انرژی فعالیت‌های روزانه آنها را تامین كرده و به تقویت حافظه و افزایش فعالیت‌های فکری آنها در طول روز کمک کند، بهتر است برای یک بار هم که شده پنه سبزیجات گیاهی  را تجربه کنند تا از تاثیر مستقیم آن در افزایش توانایی بدن و فعالیت‌های مغزی مطمئن شوند. 

مواد لازم:

  • پنه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • کلم بروکلی: یك فنجان خرد شده
  • قارچ: یك فنجان خرد شده
  • جوانه گندم: یك فنجان خرد شده
  • گوجه‌فرنگی: یك فنجان خرد شده
  • زیتون سیاه: 10 عدد
  • زیتون سبز: 10 عدد
  • پیاز: نصف فنجان نگینی 
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
روش تهیه:

معرفی نوشیدنی های مفید در دوران بارداری

حتما پزشک شما درباره اهمیت نوشیدن آب به خصوص در فصل گرم به شما چیزهایی گفته است. مصرف آب کافی در تابستان سلامت شما و جنین را تضمین می‌کند. در دوران بارداری حجم خون تقریبا نیم برابر افزایش پیدا می‌کند.


 برترین ها: حتما پزشک شما درباره اهمیت نوشیدن آب به خصوص در فصل گرم به شما چیزهایی گفته است. مصرف آب کافی در تابستان سلامت شما و جنین را تضمین می‌کند. در دوران بارداری حجم خون تقریبا نیم برابر افزایش پیدا می‌کند. بنابراین لازم است تا جایی که می‌توانید آب و مایعات دیگر بنوشید. می‌گویند مادر باردار باید روزی 10 تا 12 لیوان آب بخورد. مایعات هم می‌توانند جای آب را بگیرند به شرط آن‌که افزودنی‌های غیر مجاز نداشته باشد. این نوشیدنی‌های خنک تابستانی هم نیاز بدن به آب را برطرف می‌کنند و هم با داشتن میوه‌های تازه و انواع ویتامین‌ها، می‌توانند ضامن سلامت شما و جنین‌تان شوند.

سیب درون سرخ ایرانی

در روستایی در 70 کیلومتری شاهرود گونه ای سیب وجود دارد که از گروه سیب های تابستانی و در اندازه سیب گلاب است. درون این سیب کاملا قرمز است و مزه ای ترش دارد و بیشتر برای تهیه خوراک از آن استفاده می شود


 

گوجه فرنگی خطر سکته مغزی را کم می‌کند

خبرگزاری فارس: گوجه فرنگی خطر سکته مغزی را کم می‌کند
خبرگزاری فارس: محققان در پژوهش جدید خود دریافتند که خوردن گوجه فرنگی می‌تواند خطر ابتلا به سکته مغزی را در افراد کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز، این پژوهش حاکی است: گوجه فرنگی سرشار از یک آنتی اکسیدان به نام لیکوپن است که می‌تواند از مغز در مقابل سکته های مغزی حفاظت کند.
محققان در آغاز این پژوهش میزان لیکوپن را در بیش از هزار مرد 46 تا 65 ساله در فنلاند بررسی کردند و این افراد را به طور میانگین 12 سال تحت نظر قرار دادند که در این دوره 67 نفر از آنها مبتلا به سکته مغزی شدند.
این پژوهش نشان داد: مردانی که از بالاترین سطح لیکوپن برخوردار بودند؛ 55 درصد کمتر با احتمال ابتلا به سکته مغزی - در مقایسه با مردانی که از پایین ترین سطح این آنتی اکسیدان برخوردار بودند- روبه‌رو شدند.
محققان وقتی تمرکز خود را تنها روی سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در مغز گذاشتند متوجه شدند که مردان دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدن لیکوپن نسبت به مردانی که دارای پایین ترین میزان این آنتی اکسیدان بودند، 59 درصد کمتر با احتمال ابتلا به سکته مغزی مواجه بودند.

مصرف خودسرانه آ‌نتی بیوتیک و مکمل‌ها عامل بیماری‌های قلبی است


خبرگزاری فارس: مصرف خودسرانه آ‌نتی بیوتیک و مکمل‌ها عامل بیماری‌های قلبی استخبرگزاری فارس: پژوهش‌های جدید نشان می‌داد که برای داشتن قلبی سالم و جلوگیری از بروز حملات و نارسایی‌های قلبی باید نکاتی را رعایت کرد از باید از مصرف خودسرانه دارو، مکمل پرهیز کرد،عفونتها باید به سرعت درمان شوند و از روابط پر تنش بین فردی نیز باید دوری کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز آمریکا، محققان در پژوهش های جدید و همه جانبه خود دریافته‌اند یکسری از فاکتورها در بروز مشکلات و بیماریهای قلبی دخیل هستند که شاید ظاهراً کمی عجیب به نظر برسد.
شاید از نظر بسیاری از مردم حملات و بیماریهای قلبی تنها ناشی از نوع رژیم غذایی و تحرک بدنی اندک باشد و همگان این دو فاکتور را عامل اصلی در بروز این بیماریها بدانند اما این گونه نیست و فاکتورهای دیگری نیز در این امر دخیل هستند و می‌توانند به قلب آسیب برسانند.
یکی از این فاکتورها؛ محله زندگی افراد است به گونه ای که نتایج یک پژوهش در سال 2001 میلادی ثابت کرده است ساکنان محله های کم در آمد نسبت به ساکنان محله‌های پردرآمد ۳ برابر بیشتر با احتمال ابتلا به بیماریها و مشکلات قلبی روبه‌رو هستند.

روش‌هاي درماني جايگزين

جام جم آنلاين: روش‌هاي درماني جايگزين و طب مكمل شامل روش‌هايي است كه در دانشكده پزشكي آموزش داده نمي‌شود، اما در اقوام مختلف درمان‌هايي وجود دارد كه به صورت سنتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و در مواردي مفيد واقع مي‌شود.
مشكل اين روش‌هاي درماني اين است كه ارائه‌دهندگان جهت نشان دادن مهارت خود مدرك معتبري ندارند، بنابراين امكان كلاهبرداري در اين روش‌ها زياد است.
از روش‌هاي درماني جايگزين مي‌توان به طب سوزني اشاره كرد كه روش‌هاي چيني، ژاپني و كره‌اي دارد. اين روش‌ها معتقد به اين است كه كانال‌هاي انرژي‌اي در بدن وجود دارد كه بيماري از طريق بسته شدن اين كانال‌هاي انرژي ايجاد مي‌شود بنابراين با باز كردن اين كانال‌ها به درمان مي‌پردازند.
در اين راه با تحريك مناطق خاصي از بدن با سوزن‌هاي بسيار ظريف به درمان مي‌پردازند. جهت آموزش اين روش درماني راه‌هاي مختلف وجود دارد و روش آكادميك آن گذراندن حداقل سه چهار سال به مدت 2500 تا 3200 ساعت در مدارس خاص آموزش اين روش‌هاست.

رژیم غذایی در سرطان پستان تاثیر گذار است


  سرطان پستان از شایع ترین سرطان ها در میان خانم هاست که با رژیم غذایی مناسب می توانند از بروز آن جلوگیری کنند.

دکتر ابراهیمی، معاونت پژوهشی آموزشی سرطان پستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: طبق مطالعات انجام شده در مراکز وزارت بهداشت و درمان سرطان پستان از شایع ترین نوع سرطان ها در دنیا و در کشور ایران است.

 وی گفت: در صورتی که بیماری فرد مبتلا، زود تشخیص داده شود میزان موفقیت درمان بیماری افزایش می یابد.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 8 هزار بیمار مبتلا به سرطان پستان وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به عوامل تاثیر گذار آن گفت: یکی از مهمترین عوامل خطر ساز آن جنس است که خانم ها بیش تر از آقایان مبتلا به سرطان پستان می شود و درصد مبتلایان آقایان 1 درصد از خانم ها است.

کمبود "منیزیم" مهمترین علت خستگی و زودرنجی در زنان

  متخصصان تغذیه اظهار کردند: از هر 4 نفر زن یک نفر دچار کمبود منیزیم است که این امر باعث ایجاد خستگی، زودرنجی و تحریک پذیری بالا می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مقدار نیاز روزانه به مصرف منیزیم در نوزادان 70 میلی‌گرم، برای کودکان 250 میلی‌گرم، در زنان 350 میلی‌گرم و در مردان 420 میلی‌گرم است.
به گفته محققان، میزان نیاز به این ماده در سالمندان، زنان باردار و ورزشکاران بیشتر است.
پزشکان علت کمبود منیزیم را تغذیه نادرست، مصرف برخی داروها و درمان‌های هورمونی می‌دانند.
متخصصان تغذیه برای جبران کمبود منیزیم مصرف آب‌های معدنی را که حاوی این ماده هستند، توصیه می‌کنند.
سویا، سبزیجات، غلات کامل یا نیمه کامل، دانه‌های روغنی (گردو، فندق، بادام) و غذاهای دریایی نیز سرشار از "منیزیم" هستند.