
مقابله با سرطان کولون
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ در سال 2005 محققان دانشگاه ایلی نویز آمریکا 10 نوع فلاون جدید در انگور
کشف کردند. به عقیده محققان این فلاونها قادر به خنثی کردن فعالیت آنزیمی
هستند که در ابتلا به سرطان نقش دارد. این فلاونهای مفید به ویژه باعث
پیشگیری از سرطانهای مربوط به دستگاه گوارش مانند سرطان کولون میشود.
برای این که از آنتی اکسیدانهای این میوه بیشترین بهره را ببرید بهتر است
که انگور قرمز یا سیاه را بیشتر مصرف کنید. در این نوع انگورها آنتی
اکسیدانهای بیشتری نسبت به انگور سفید وجود دارد.
برای دندانها خوب است
نتایج پژوهشی که در سال 2009 در دانشگاه ایلی نویز انجام و در Journal of
Nutrition به چاپ رسیده است نشان میدهد که انگور جلوی انتشار باکتریهای
دهان که مسئول پوسیدگی دندان هستند را میگیرند. این خاصیت ضدباکتریایی
انگور مدیون وجود دو ماده به نامهای اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک
است که در پوست این میوه قرار دارد. البته به عقیده برخی از متخصصان باید
روی این خاصیت انگور مطالعات بیشتری انجام شود اما شکی وجود ندارد که
قندهای موجود در انگور مانند قندهای صنعتی باعث انتشار باکتری و پوسیدگی
دندان نمیشود. در مصرف هیچ ماده غذایی زیادهروی نکنید. انگور نیز از این
قاعده مستثنی نیست. این میوه پرخاصیت اگر به اندازه مصرف شود گامی است در
جهت حفظ سلامتی همه ما.