
۱/ چربی را بگیرید
شیربدون چربی (خامه گرفته) یا کم چرب (۱%) بنوشید. اگر درحال حاضر از شیر کامل استفاده میکنید، به تدریج استفاده از انواع کم چربتر را شروع کنید. این تغییرمقدارکالریهای دریافتی را کاهش میدهد، اما کلسیم و دیگر مواد مغذی ضروری آن تغییری نمیکنند.
۲/ مصرف پتاسیم و ویتامین د را بیشتر کنید و سدیم را کاهش دهید
شیر یا ماست بدون چربی یا کم چربی را بیشتراز پنیر مصرف نمایید. شیر و ماست پتاسیم بیشتر و سدیم کمتری در مقایسه با بیشتر پنیرها دارند. همچنین، تقریباً تمام شیرها و بسیاری از ماستها با ویتامین د غنیسازی میشوند.