
به
گزارش وب دا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی چندی شاپور اهواز گفت: عدم
استفاده از غذاهاي پرچرب و سرخ كردني مي تواند به درمان و جلوگيري از
پيشرفت بیماری دیابت كمك كند.
رئيس
مركز تحقيقات ديابت استان خوزستان در ادامه گفت: حذف وعده هاي غذايي و حتي
ميان وعده ها و يا نامنظم بودن آنها خطرناك است و در بسياري از مواقع عامل
افت قند خون مي باشند زيرا اصولا اين نوبت هاي غذايي براي جلوگيري از افت
قند خون اين بيماران تجويز مي شود، حتي توصيه مي شود در روزهايي كه اين
بيماران ورزش و يا فعاليت سنگين انجام مي دهند بايد غذا و ميان وعده هاي
خود را افزايش دهند تا جلوي افت قند خون گرفته شود.
وي
افزود: جهت جلوگيري از افت قند خون اين بيماران غذاي خود را بايد قبل از
انجام ورزشهاي سنگين و يا متوسط( ورزش به مدت 2 ساعت يا بيشتر) مصرف كنند و
يا اگر دارو يا انسولين استفاده مي كنند بايد ميزان آن را كاهش دهند تا
دچار افت قند خون نشوند. اين بدترين اشتباه است كه يك بيمار به خاطر بالا
بودن قند خونش حتي يك وعده غذايي خود را حذف كند.