
تخممرغ بدلیل دارا بودن 210 میلیگرم
کلسترول در دهههای گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است چون
تصور میشد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش یافته و در نتیجه بیماریهای
قلبی-عروقی و خطر حملهی قلبی را افزایش میدهد.
این مقاله برگرفته از کتاب تخممرغ ،معجزهای در سفره توسط
دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و با همکاری ستاد کشوری ترویج مصرف تخممرغ
به چاپ رسیده و شما را با باورهای غلطی که در جامعه درباره مصرف تخممرغ
رواج پیدا کرده است آشنا میکند .امروزه مطالعات متعددی توسط محققین در مراکز معتبر و در طول سالهای متمادی بر روی افراد زیادی در کشورهای مختلف صورت گرفته و ثابت کردهاند:
1.خوردن تخممرغ حتی بیش از یک عدد در روز در بسیاری از مردم بدون ارتباط جنس،سن و نژاد آنها باعث افزایش کلسترول خون نشده و حتی برای قلب میتواند مناسب و مفید هم باشد.
2. تغذیه با تخممرغ نه تنها نسبت LDL:HDL که مهمترین شاخص برای تعیین احتمال خطر بیماریهای قلبی است را تغییر بسیار کمی میدهد و نه تنها بر روی احتمال بروز بیماریهای قلبی-عروقی اثری ندارد بلکه باعث کاهش پاسخهای التهابی در بدن میگردد.