
در هندوانههای معمولی رنگدانهای به نام "لیکوپن" وجود دارد که باعث ایجاد رنگ قرمز در آنها میشود و خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، ولی هندوانهی آناناسی، فاقد این رنگدانه است و به همین دلیل زرد رنگ میباشد. لیکوپن مسئول ایجاد رنگ قرمز در گوجه فرنگی و گریپفروت نیز میباشد.
به گفته محققان، لیکوپن هندوانه زرد در اثر تغییرات ژنتیکی مختلف در طی زمان، از بین رفته است.
نکته قابل توجه این هندوانه غیرمعمول، رنگ زرد روشن متمایل به نور آفتاب آن میباشد. از دیگر مشخصات متمایز آن بافت نرم آن میباشد که مزهای شیرین و نیرو بخش دارد. گاهی اوقات هم دانههای سیاه در لابهلای بافت گوشتی آبدار این میوه دیده میشوند.
هندوانههای زرد چه بیضی شکل و چه گرد، انواع جالب و قابل توجهی هستند که مزه آنها کمی با مزه هندوانه معمول قرمز رنگی که ما میخوریم، متفاوت است. اما پوست آنها شبیه همان هندوانههای قرمز رنگ است.