ميوه
خشک شده ی انگور یا کشمش حاوی ماده موثره ای به نام فنول است. فنولهايی که
در ميوه ها يافت می شوند، فعاليت های آنتی اکسيدانی دارند و از تخريب های
سلولی، که در بدن رخ می دهند و پايه اکسيژنی دارند، جلوگيری می کنند.
کارشناس
تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص استفاده از کشمش گفت: مطالعات
نشان داده که کشمش، بين 50 ميوه ای است که حاوی بروم نيز می باشد، بايد
بدانيم که بروم ماده معدنی است که رابطه مستقيم با سلامت دارد و در سلامت
استخوان زنان نقش عمده ای را ايفا می کند و برای تبديل استروژن و ويتامين
دی به شکل های فعال آنها مورد نياز است.
رزا
بابايی افزود: بعد از يائسگی در زنان ميزان استروژن کاهش می يابد و باعث
حساس شدن استخوان ها می شود تا آن جا که هورمون پاراتيروئيد دستور به
برداشت کلسيم از استخوان ها را می دهد.
وی
افزود: مطالعات نشان داده که بروم از آرتوروز و پوکی استخوان جلوگيری می
کند و تاثيرات مفيد استروژن درمانی در زنانی که به سن يائسگی رسيده اند را
افزايش می دهد. اين ميوه همچنين منبع خوبی از فيبر،آنتی اکسيدان و آهن و
انرژی است. 600 گرم کشمش،90درصد آهن مورد نياز بدن را تامين می کند.آنتی
اکسيدان موجود در کشمش از پيری زودرس و بيماری های حاصله از آن می کاهد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر