دبیر علمی کنگره تغذیه ایران گفت: نیترات و نیتریت
سوسیس و کالباس تولید شده در ایران بالا است، این ماده به دلیل ماندگاری
سوسیس و کالباس به آن اضافه میشود که سرطانزا است.
آفتاب:
مرتضی صفوی امروز اظهار کرد: فردا اصفهان میزیان کنگره تغذیه ایران است که
تمام کارشناسان ارشد کل کشور در این کنگره حضور دارند که هر کدام از این
کارشناسان ارشد یک استان را مدیریت میکنند.
وی در بیان دستاوردهای کنگره تغذیه ایران در سالهای گذشته گفت: در گذشته کارشناسان تغذیه در کنار مطبهای عمومی فعالیت میکردند، اما خوشبختانه موفق شدهایم برای کارشناسان تغذیه مجوز کار رژیم درمانی از سازمان نظام پزشکی دریافت کنیم به طوری که در حال حاضر آنها به صورت مستقل میتوانند مشاوره داشته باشند و این تنها یکی از دستاوردهای کنگره تغذیه ایران نبوده است.
این متخصص تغذیه افزود: در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دورههای تغذیه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار میشود که اساتید این دانشگاه همه در هدایت پایاننامهها فعالیت دارند.
وی ادامه داد: طرحهای بزرگ کشوری که به همت کنگره تغذیه انجام شده زیاد است و از جمله آنها امنیت غذایی جامعه بوده است، امنیت غذایی به معنای دسترسی همه مردم در همه اوقات به غذای سالم برای یک زندگی سالم است و این با ایمنی غذا متفاوت است.
وی در بیان دستاوردهای کنگره تغذیه ایران در سالهای گذشته گفت: در گذشته کارشناسان تغذیه در کنار مطبهای عمومی فعالیت میکردند، اما خوشبختانه موفق شدهایم برای کارشناسان تغذیه مجوز کار رژیم درمانی از سازمان نظام پزشکی دریافت کنیم به طوری که در حال حاضر آنها به صورت مستقل میتوانند مشاوره داشته باشند و این تنها یکی از دستاوردهای کنگره تغذیه ایران نبوده است.
این متخصص تغذیه افزود: در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دورههای تغذیه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار میشود که اساتید این دانشگاه همه در هدایت پایاننامهها فعالیت دارند.
وی ادامه داد: طرحهای بزرگ کشوری که به همت کنگره تغذیه انجام شده زیاد است و از جمله آنها امنیت غذایی جامعه بوده است، امنیت غذایی به معنای دسترسی همه مردم در همه اوقات به غذای سالم برای یک زندگی سالم است و این با ایمنی غذا متفاوت است.