نوشیدن
یك فنجان چای زنجبیل در روز میتواند به بهبود خلق و خو كمك كند، استرس را
كاهش دهد و درعین حال تاثیر فوقالعادهای در بهبود فرآیند هضم و جذب غذا
دارد.
به
گزارش ایسنا، كارشناسان تغذیه و سلامت انگلیس میگویند: اسید معده برای
هضم غذا حیاتی است و زمانی كه فرد، تحت استرس است ترشح این اسید دچار
اختلال میشود، اما نوشیدن یك فنجان آب داغ حاوی یك برش تازه زنجبیل و یك
برش كوچك لیمو روشی معجزهگر برای تحریك هاضمه و كمك به گوارش است.
زنجبیل
حاوی نوعی آنتیاكسیدان خاص و مهم موسوم به «جینگرول» است كه به پاكسازی
مواد شیمیایی مضر ناشی از استرس و نگرانی در بدن كمك میكند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر