براي خيلي از ما ايرانيها هميشه نوشيدن يك
فنجان چاي گرم بسيار دلچسب است اما در سرماي دومين ماه پاييزي اين لذت چند
برابر ميشود البته نوشيدنيهاي گرم و سرد زيادي وجود دارد كه ميتوانيم در
فرصتهاي مختلف از آنها استفاده كنيم ولي ايرانيها از روزگاران قديم به
چاي علاقه بيشتري داشتهاند.
آفتاب: شايد دليلش اين
باشد كه چاي يك نوشيدني شرقي است. ابتدا هنديها و چينيها از آن استفاده
ميكردند و سالها بعد گياه چاي به ايران وارد شد، اما اين دمكردني سياه
چنان جاي خود را در ميان ايرانيها باز كرد كه حالا در هر خانهاي حداقل يك
بار در روز چاي دم ميكشد و خورده ميشود و چاي شيرين جزئي جدانشدني از
سفره صبحانه ما شده است. چاي اما انواع مختلفي دارد كه در تمام فروشگاهها در اختيار خريداران قرار ميگيرد. بهترين نوع اين نوشيدني به محصولات هندوستان و سيلان و ايران تعلق دارد.
چاي ايراني كه نوع بهاره آن بسيار خوشمزه است در شمال ايران كاشت و برداشت ميشود.
چاي سياه در صدر
امروزه مصرفكنندگان ميتوانند انواع مختلف چاي را خريداري كرده، دم كنند و ميل نمايند. اما معروفترين اين چايها همچنان چاي سياه است؛ همان چاي معمولي كه در خانه ايرانيها وجود دارد. چاي سبز هم به تازگي بيشتر شناخته شده و مصرف آن رو به فزوني است.